NHL-kausi 2021–2022 käynnistyy varhain keskiviikkoaamuna 13. päivä lokakuuta Suomen aikaa. Luvassa on jälleen loistava kiekkokausi maailman kovimmassa jääkiekkosarjassa, kun suomalaispelaajat ovat avainroolissa joukkueiden kokoonpanossa. NHL-kaudella 2021–2022 nähdään 32 joukkuetta, kun laajennusjoukkue Seattle Kraken saa tulikasteensa tulevalla kaudella.

NHL

NHL palaa tuttuun ohjelmaan viime kauden jälkeen, kun runkosarjassa jokainen joukkue pelaa runkosarjassa 82 ottelua. Joukkueet on jaettu neljään divisioonaan ja kahteen konferenssiin. Koronatilanteen salliessa NHL-pelaajat nähdään myös vuoden 2022 talviolympialaisissa. Katso kattava tietopaketti tulevasta NHL-kaudesta. Löydät kaiken tarpeellisen tulevasta NHL-kaudesta 2021–2022 pitkävetovihjeistä, vedonlyönnistä ulkoilmaotteluista sekä ALL Stars -tapahtumasta – suomalaisia pelaajia unohtamatta. Hyppää messiin!

NHL Kausi 2021

Betsaa ja Katso kaikki NHL-ottelut suorana Unibet TV:stä

Unibet toteutti tänä vuonna monen jääkiekkofanin ja vedonlyöjän aikaisen joululahjan ja pitkäaikaisen unelman, kun vedonlyöntisivusto solmi kolmen vuoden sopimuksen NHL-otteluiden lähetysoikeuksista. Kyllä kuulit oikein! Unibet näyttää NHL-kaudesta 2021–2022 alkaen kaikki NHL-ottelut suorana omassa live stream-palvelussaan alkuperäisellä englanninkielisellä lähetyksellä.

NHL-ottelut nähdäksesi sinulla tarvitsee olla vain Unibetin ilmainen pelitili ja siellä yksi sentti rahaa, niin kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissasi. Siirry alla olevasta taulukosta Unibetille ja avaa pelitili, hyödynnä vedonlyöntibonus, lyö betsit sisään sekä avaa NHL-lähetykset Unibet TV:stä.

VedonlyöntisivustoBonus & livestreamBetsaa & Katso
Kaikki NHL-ottelut suorana ja 100% bonus

NHL vihjeet vedonlyöntiin kaudelle 2021-2022

Pitkävetovihjeet.Com perkaa jokaisen yön NHL-kierroksen ja tarjoaa lukijoilleen omat mielipiteensä tiukasti analysoituna veikkausvihjeissämme. Panostamme NHL:ssä määrän sijasta laatuun, eli älä suutu, jos emme avaa jokaista NHL-ottelua kymmenen pelin kierrokselta, koska ideologimme perustuu siihen, että pyrimme erottamaan jyvät akanoista ja tarjoamaan lukijoillemme mahdollisimman hyvän peli-idean.

Muistamme myös viihdeveikkaajia ja tuomme veikkausvihjeissämme lisämausteena maalin- ja pisteidentekijävedot tai muita erikoiskohteita – aina kun on aihetta. Suomalaisia NHL-faneja sekä vedonlyönnin harrastajia pyrimme palvelemaan myös primetime -otteluiden osalta ja avaamaan viikonlopun otteluihin jonkinlaisen vetoidean, vaikka ottelu ei sitä aina mahdollistaisikaan.

Tsekkaa uusimmat NHL-tarjoukset kaudelle 2021–2022

Katso uusimmat tarjoukset NHL-kaudelle 2021–2022 ja poimi ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin sekä kauden parhaat edut.

NHL kausi 2021 – 2022

NHL-kausi 2021–2022 käynnistyy keskiviikkona 13. päivä lokakuuta Suomen aikaa. Tulevalla kaudella runkosarjassa jokainen joukkue pelaa jälleen 82 ottelua, eli luvassa on jälleen normaali kausi kahden vaikean kauden jälkeen. Koronapandemia on edelleen keskuudessamme, mutta NHL pyrkii palaamaan normaali aikatauluun ja viemään kauden läpi koronasta huolimatta normaalisti.

Divisioonat ovat jälleen jaettu normaalin kaavan mukaan ja uutena joukkueena sarjaan liittyy Seattle Kraken, joka ottaa paikan Läntisestä konferenssista ja Tyynenmeren divisioonasta. Mukana on siis 32 joukkuetta, neljässä divisioonassa ja kahdessa konferenssissa.

Kaudella 2021–2022 luvassa on jälleen Winter Classic, Stadium Series -ottelut sekä All Stars -tapahtuma, mikä järjestetään ennen NHL:ssä alkavaa Olympiataukoa, johon NHL-pelaajien odotetaan osallistuvan, jos Koronapandemia antaa siihen mahdollisuuden. Runkosarja tulee päätökseen huhtikuussa, jonka jälkeen alkavat pudotuspelit.  Stanley Cup -mestari on selvillä viimeistään ennen kuin Suomessa lämmitellään juhannussaunaa, eli kesäkuun puolivälissä.

Palaa alkuun

Parhaat bonukset vedonlyöntiin NHL -kaudella 2021-22

Vedonlyöntisivustojen ja bonuksien suhteen pyrimme suosittelemaan hyviä sivustoja, jotka palvelevat vedonlyönnin harrastajia nimenomaan NHL-kautta silmällä pitäen. Pitkävetovihjeet.com ja Pelinrakentaja listaavat alhaalle omasta mielestään toimivammat vedonlyöntisivustot, joista löydät niin laajan kohdevalikoiman NHL-kauteen, viikoittain vaihtuvat kampanjat änäriin ja inhimillisesti kierrätysvaatimuksiltaan olevan ensitalletusbonuksen, minkä naulaat lävitse, vaikka NHL-kauden aikana. Moni sivusto tarjoaa myös tällä hetkellä riskittömiä sekä ilmaisvetoja ensitalletuksen yhteydessä ilman kierrätystä! Nämä kannattaa ehdottomasti poistaa, jos vedonlyönti on lähellä sydäntä, oli kyseessä sitten NHL tai muu huippusarja.

SIVUSTOBONUSKOPPAA BONUS
ILMAISVETO 100 € ASTI
VOITOILLA EI OLE KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!
PELAA ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ!
EI MINIMIKERROINTA!
ILMAISVETO 100 € ASTI
VOITOILLA EI OLE KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!
PELAA ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ!
MINIMIKERROIN 1.50
ILMAISVETO 100 € ASTI
VOITOILLA EI OLE KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!
MINIMIKERROIN 1.80
ILMAISVETO 30€ ASTI
NETTOVOITOT MAKSETAAN ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!
MINIMIKERROIN 1.20
EUROLLA 10€ ILMAISVETO
NETTOVOITOT MAKSETAAN ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!
MINIMIKERROIN 1.50
200% ENSITALLETUSBONUS 25€ ASTI
MINIMITALLETUS 10€
KIERRÄTYSVAATIMUS 8X TALLETUS+BONUSRAHA
MINIMIKERROIN 1.50
100% ENSITALLETUSBONUS AINA 100€ ASTI
MINIMITALLETUS 10€
KIERRÄTYSVAATIMUS 4XBONUSRAHA
MINIMIKERROIN 1.40

Palaa alkuun

Divisioonat ja joukkueet kaudella 2021 – 2022

Suurin muutos kaudella 2020–2021 on divisioonat ja niissä operoivat joukkueet. Mukana on edelleen 31 joukkuetta, jotka on jaettu neljään eri divisioonaan. Kanadan ja Yhdysvaltojen matkustuskieltojen ollessa päällä, on seitsemästä Kanadan maaperällä vaikuttavasta joukkueesta tehty oma divisioona. Kanadan joukkueet ovat omassa divisioonassa ja Yhdysvaltojen puolella olevat 24 joukkuetta on jaettu kolmeen eri divisioonaan osavaltiot sekä etäisyydet huomioon ottaen. Näin NHL pyrkii välttämään turhaa matkustamista ja sitä kautta minimoimaan Koronaviruksesta koituvat vahingot ja muut ongelmat – joita eittämättä kauden aikana on luvassa. Ensimmäistä kertaa NHL:n historiassa divisioonat ovat myös saaneet ”sponsorin” ja jokainen divisioona on nimetty yrityksen tai toimijan nimen mukaan. Kaikki runkosarjan ottelut pelataan divisioonien sisällä. Katso divisioonajako sekä joukkueet alhaalta.

Pohjoinen divisioona – Scotia division

Pohjoinen divisioona

Kanadan joukkueista koottu pohjoisen divisioona tulee tarjoamaan todella kuumia ja mielenkiintoisia otteluita läpi runkosarjan. Seitsemästä Kanadan joukkueesta koottu pohjoisen divisioona tarkoittaa sitä, että joukkueet kohtaavat toisensa vähintään kahdeksan kertaa riippuen ohjelmasta. Divisioonajako antaa myös kanadalaisille joukkueille mahdollisuuden menestyä, kun neljä joukkuetta jokaisesta divisioonasta pääsee pudotuspeleihin. Toronto Maple Leafs lähtee divisioonaan suurena ennakkosuosikkina.

JOUKKUEETAREENAT
Toronto Maple LeafsScotiabank Arena
Winnipeg JetsBell MTS Place
Edmonton OilersRogers Place
Montreal CanadiensBell Centre
Calgary FlamesScotiabank Saddledome
Vancouver CanucksRogers Arena
Ottawa SenatorsCanadian Tire Centre

Itäinen divisioona – MassMutual division

NHL itäinen divisioona

Kahdeksan joukkueen itäinen divisioona on paperilla yksi kauden kovimmista ja ennakkoon tasaisin. Paperilla Buffalo Sabres ja New Jersey Devils ovat divisioonan kellariosastoa – asiantuntijoiden mukaan, mutta täytyy muistaa poikkeukselliset olosuhteet sekä Koronan tuomat haasteet. Sanomattakin on selvää, että 56 ottelun runkosarjassa ei ole varaa tappioputkiin, varsinkin kun ottelut pelataan divisioonien sisällä. Itäinen divisioona on ennakkoon todella mielenkiintoinen ja ennalta-arvaamaton ja sitä kannattaa seurata suurella mielenkiinnolla.

JOUKKUEETAREENAT
Washinghton CapitalsCapital One Arena
New York IslandersNassau Coliseum
Pittsburgh PenguinsPPG Paints Arena
Boston BruinsTD Garden
New York RangersMadison Square Garden
Philadelphia FlyersWells Fargo Center
Buffalo SabresKeyBank Center

Läntinen divisioona – Honda division

NHL Läntinen divisioona

Lännen divisioonassa kolme pudotuspelipaikkaa on kiveen hakattu ennen kuin edes kausi on käynnistynyt – niin epätasainen divisioona on. Colorado Avalanche, Vegas Golden Knights ja ST. Louis Blues on takuuvarmoja pudotuspelijoukkueita, jos vain pelaavat ja suorittavat illasta toiseen perustasollaan. Kalifornialaisjoukkueet San Jose Sharks, Los Angeles Kings sekä Anaheim Ducks ovat enemmän tai vähemmän uudelleenrakennusvaiheessa profiilipelaajien isojen palkkashekkien jarruttaessa rakennusta. Minnesota Wild ja Arizona Coyotes taistelevat viimeisestä pudotuspelipaikasta lännen divisioonassa. Länsi on siinä mielessä mielenkiintoinen, että joukkueissa on paljon vanhoja ja isolla rahalla operoivia profiilipelaajia, jotka saattavat vaihtaa kauden edetessä maisemaa – kannattaa seurata tilannetta.

JOUKKUEETAREENAT
Colorado AvalanchePepsi Center
Vegas Golden KnightsT-Mobile Arena
Minnesota WildXcel Energy Center
Arizona CoyotesGila River Arena
St.Louis BluesEnterprise Center
San Jose Sharks SAP Center
Anaheim DucksHonda Center
Los Angeles KingsStaples Center

Keskinen divisioona – Discover division

Keskinen divisioona

Suomalaisfanien huutoon on vastattu – jos näin voi sanoa. Suomalaisten kiekkoystävien kannalta keskinen divisioona on mielenkiintoisin: Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Carolina Hurricanes, Pekka Rinne, Juuse Saros, Mikael Granlund, Erik Haula sekä Eeli Tolvanen kantrikaupungissa, Miro Heiskasen johtama Dallas Starsin Suomimafia, Alexander Barkovin kipparoima Florida Panthers sekä Mikko Koivun, Jarmo Kekäläisen ja Patrik Laineen johtama Columbus Blue Jackets – voiko enempää vaatia? Suomalaispelaajien edustus on valtava ja keskinen divisioona tarjoaa vuorenvarmasti mielenkiintoisimmat ottelut NHL-kaudella 2021. Keskisen divisioonan otteluita tulee myös runsaasti parhaaseen katseluaikaan, eli huippukiekkoa on luvassa inhimilliseen aikaan ilman valvottuja öitäkin – ja isoja silmäpusseja.

JOUKKUEETAREENAT
Florida PanthersBB&T Center
Carolina HurricanesPNC Arena
Tampa Bay LightningAmalie Arena
Nashville Predators
Bridgestone Arena
Chicago BlackhawksUnited Center
Columbus Blue Jackets
Nationwide Arena
Dallas Stars
American Airlines Center
Detroit Red Wings
Little Caesars Arena

Palaa alkuun

NHL otteluohjelma 2020–21

NHL-kauden otteluohjelma tulee elämään Koronaviruksen aiheuttamien tartuntojen sekä siitä seuranneiden ongelmien takia. NHL on varautunut virukseen ja johto pystyy operoimaan otteluohjelmien sekä aikataulujen kanssa nopeallakin varoitusajalla. Ohjelmaa tukee divisioonien sisällä pelattava runkosarja, joka mahdollistaa otteluiden siirtämisen viruksen levitessä joukkueisiin. Katso NHL-kauden otteluohjelma kaikkine muutoksineen änärin virallisilta sivuilta ja seuraa kauden tapahtumia sekä muutoksia sieltä.

 • Jokainen joukkue pelaa kaudella 56 runkosarjaottelua.
 • Ottelut pelataan divisioonien sisällä, eli otteluilla on todella suuri merkitys.
 • Neljä parasta joukkuetta jokaisesta divisioonasta etenee pudotuspeleihin.
 • Runkosarja on taputeltu viimeistään huhtikuun puolivälissä
 • Varaudu muutoksiin!

NHL Prime Time ottelut 2021

Runkosarjan alkaessa pelataan 106 päivää putkeen, joka tarjoaa itsessään melkoisen kattauksen maailman kovinta kiekkosarjaa huippuotteluineen. NHL on kuitenkin myös muistanut eurooppalaisia faneja tarjoamalla laajalti otteluita parhaaseen katseluaikaan Euroopassa. Luvassa on siis jokainen viikonloppu huippulätkää parhaaseen katseluaikaan myös Suomessa. Pelkästään runkosarjan osalta luvassa on 74 NHL-ottelua parhaaseen katseluaikaan. Katso prime time -otteluohjelma alhaalta. HUOM: ohjelmaan saattaa tulla muutoksia Koronaviruksen takia.

Tammikuu 2021 NHL Primetime

Lauantai 16.01.2021
Klo: 20:00 New Jersey – Boston
Klo: 23:00 Arizona – San Jose

Sunnuntai 17.01.2021
Klo: 19:00 Pittsburgh – Washington

Maanantai 18.01.2021
Klo: 19:00 Detroit – Columbus

Lauantai 23.01.2021
Klo: 20:00 Carolina – Florida

Sunnuntai 24.01.2021
Klo: 19:30 Chicago – Detroit
Klo: 23:00 Calgary – Toronto
Klo: 23:00 Arizona – Vegas

Lauantai 30.01.2021
Klo: 20:00 Buffalo – New Jersey

Sunnuntai 31.01.2021
Klo: 20:00 Buffalo – New Jersey

Helmikuu 2021 NHL Primetime

Lauantai 06.02.2021
Klo: 20:00 New Jersey – NY Rangers
Klo: 20:00 Ottawa – Montreal
Klo: 22:00 ST. Louis – Colorado
Klo: 22:00 Minnesota – Arizona

Sunnuntai 07.02.2021
Klo: 19:00 Washington – Philadelphia
Klo: 22:00 Florida – Detroit
Klo: 22:00 Columbus – Carolina
Klo: 22:00 ST. Louis – Colorado
Klo: 22:00 Minnesota – Arizona
Klo: 22:00 Dallas – Chicago
Klo: 22:00 Vegas – Los Angeles

Lauantai 13.02.2021
Klo: 20:00 Buffalo – Washington
Klo: 22:00 Winnipeg – Ottawa

Sunnuntai 14.02.2021
Klo: 22:00 Pittsburgh – Washington

Maanantai 15.02.2021
Klo: 23:00 Arizona – ST. Louis

Lauantai 20.02.2021
Klo: 19:30 New Jersey – Buffalo
Klo: 22:00 Colorado – Vegas

Sunnuntai 21.02.2021
Klo: 22:00 Boston – Philadelphia

Lauantai 27.02.2021
Klo: 20:00 New Jersey – Washington

Sunnuntai 28.02.2021
Klo: 19:00 NY Rangers – Boston
Klo: 22:00 Buffalo – Philadelphia
Klo: 22:00 Nashville – Columbus

Maaliskuu 2021 NHL Primetime

Lauantai 06.03.2021
Klo: 21:00 Nashville – Florida

Sunnuntai 07.03.2021
Klo: 19:00 NY Islanders – Buffalo
Klo: 21:30 Chicago – Tampa Bay

Lauantai 13.03.2021
Klo: 20:00 Boston – NY Rangers

Sunnuntai 14.03.2021
Klo: 20:00 Minnesota – Arizona
Klo: 23:00 Detroit – Carolina

Lauantai 20.03.2021
Klo: 19:00 Buffalo – Boston
Klo: 21:00 Colorado – Minnesota

Sunnuntai 21.03.2021
Klo: 19:00 New Jersey – Pittsburgh

Keskiviikko 24.03.2021
Klo: 23:00 Ottawa – Calgary
Klo: 23:30 Minnesota – Anaheim

Lauantai 27.03.2021
Klo: 19:00 Boston – NY Islanders
Klo: 19:00 Philadelphia – NY Rangers
Klo: 19:00 Pittsburgh – Buffalo
Klo: 21:00 Detroit – Columbus
Klo: 21:00 Colorado – Vegas

Sunnuntai 28.03.2021
Klo: 19:00 Washington – NY Rangers
Klo: 22:00 Detroit – Columbus

Huhtikuu 2021 NHL Primetime

Lauantai 03.04.2021
Klo: 20:00 Boston – Pittsburgh
Klo: 20:00 Tampa Bay – Detroit
Klo: 22:00 Nashville – Chicago
Klo: 22:00 Colorado – ST. Louis

Sunnuntai 04.04.2021
Klo: 19:00 Tampa Bay – Detroit
Klo: 22:00 New Jersey – Washington

Lauantai 10.04.2021
Klo: 21:00 Dallas – Florida

Sunnuntai 11.04.2021
Klo: 21:00 Philadelphia – Buffalo
Klo: 22:00 ST. Louis – Minnesota
Klo: 23:00 Vegas – Arizona

Lauantai 17.04.2021
Klo: 19:30 NY Rangers – New Jersey
Klo: 19:30 Philadelphia – Washington
Klo: 22:00 Buffalo – Pittsburgh

Sunnuntai 18.04.2021
Klo: 19:00 Boston – Washington
Klo: 22:00 New Jersey – NY Rangers
Klo: 23:00 Anaheim – Vegas

Lauantai 24.04.2021
Klo: 19:30 Pittsburgh – New Jersey
Klo: 22:00 ST. Louis – Colorado

Sunnuntai 25.04.2021
Klo: 22:00 Pittsburgh – Boston

Toukokuu 2021 NHL Primetime

Lauantai 01.05.2021
Klo: 20:00 Boston – Buffalo
Klo: 22:00 Detroit – Tampa Bay

Sunnuntai 02.05.2021
Klo: 22:00 Detroit – Tampa Bay

Palaa alkuun

Suomalaiset NHL -pelaajat kaudella 2020–21

Lyökö Kasper Kapanen lopullisesti läpi? Tähän odottaa varmasti moni muukin vastausta ja sen tulee näyttämään NHL-kausi 2020–2021. Kapanen saanee ainakin tilaisuuden näyttää potentiaalinsa joko Malkinin tai Crosbyn rinnalla – ja loppu on miehestä itsestään kiinni. Miten käy Jesse Puljujärven, kun nuorukainen saapuu uudelle yritykselle vanhempana, fiksumpana, fyysisempänä ja englannin kielen opiskelleena? –  tähänkin saamme vastauksen kauden edetessä. Luvassa on todella mielenkiitoinen NHL-kausi suomalaispelaajien näkökulmasta.

Sebastian Ahon, Mikko Rantasen, Patrik Laineen, Miro Heiskasen sekä Alexander Barkovin kaltaisilta supertähdiltä saamme nähdä maagisia suorituksia illasta toiseen, mutta lyökö Ville Heinola lopullisesti läpi Winnipeg Jetsin heikoissa puolustuksessa? Entä kuinka pärjää KHL:n läpipelannut Mikko ”bobi” Lehtonen Toronton painekattilassa? Suomalaisia NHL -sopimuspelaajia on kaudella 2021 71 pelaajaa, joista osa on joukkueensa kantavia voimia ja osa aloittaa kautensa AHL:n puolella. AHL-kausi alkaa helmikuussa – jos siihen ei tule muutoksia. Katso suomalaisten sopimuspelaajien lista alhaalla olevasta taulukosta.

PelaajaJoukkuePelipaikka
Jani HakanpääAnaheim DucksPuolustaja
Antti RaantaArizona CoyotesMaalivahti
Tuukka RaskBoston BruinsMaalivahti
Urho VaakanainenBoston BruinsPuolustaja
Rasmus RistolainenBuffalo SabresPuolustaja
Henri JokiharjuBuffalo SabresPuolustaja
Oskari LaaksonenBuffalo SabresPuolustaja
Arttu RuotsalainenBuffalo SabresPuolustaja
Juuso VälimäkiCalgary FlamesPuolustaja
Eetu TuulolaCalgary FlamesPuolustaja
Sebastian AhoCarolina HurricanesHyökkääjä
Teuvo TeräväinenCarolina HurricanesHyökkääjä
Kevin LankinenChicago BlackhawksMaalivahti
Mikael HakkarainenChicago BlackhawksHyökkääjä
Joonas DonskoiColorado AvalancheHyökkääjä
Mikko RantanenColorado AvalancheHyökkääjä
Miikka SalomäkiColorado AvalancheHyökkääjä
Joonas KorpisaloColumbus Blue JacketsMaalivahti
Mikko KoivuColumbus Blue JacketsHyökkääjä
Patrik LaineColumbus Blue JacketsHyökkääjä
Veini VehviläinenColumbus Blue JacketsMaalivahti
Miro HeiskanenDallas StarsPuolustaja
Roope Hintz Dallas StarsHyökkääjä
Joel KivirantaDallas StarsHyökkääjä
Esa Lindell Dallas StarsPuolustaja
Julius Honka Dallas StarsPuolustaja
Valtteri FilppulaDetroit Red WingsHyökkääjä
Mikko Koskinen Edmonton OilersMaalivahti
Jesse PuljujärviEdmonton OilersHyökkääjä
Markus NiemeläinenEdmonton OilersPuolustaja
Alexander BarkovFlorida PanthersHyökkääjä
Eetu LuostarinenFlorida PanthersHyökkääjä
Juha LammikkoFlorida PanthersHyökkääjä
Markus NutivaaraFlorida PanthersPuolustaja
Aleksi HeponiemiFlorida PanthersHyökkääjä
Olli Määttä Los Angeles KingsPuolustaja
Rasmus KupariLos Angeles KingsHyökkääjä
Kaapo Kähkönen Minnesota WildMaalivahti
Joel Armia Montreal CanadiensHyökkääjä
Jesperi Kotkaniemi Montreal CanadiensHyökkääjä
Artturi LehkonenMontreal CanadiensHyökkääjä
Otto LeskinenMontreal CanadiensPuolustaja
Jesse YlönenMontreal CanadiensHyökkääjä
Erik Haula Nashville PredatorsHyökkääjä
Mikael Granlund Nashville PredatorsHyökkääjä
Eeli TolvanenNashville PredatorsHyökkääjä
Pekka Rinne Nashville PredatorsMaalivahti
Juuse Saros Nashville PredatorsMaalivahti
Kasimir KaskisuoNashville PredatorsMaalivahti
Sami Vatanen New Jersey Devils Puolustaja
Janne KuokkanenNew Jersey Devils Hyökkääjä
Leo Komarov New York IslandersHyökkääjä
Otto Koivula New York IslandersHyökkääjä
Kaapo KakkoNew York Rangers Hyökkääjä
Tarmo ReunanenNew York Rangers Hyökkääjä
Lassi ThomsonOttawa Senators Puolustaja
Kasperi KapanenPittsburgh PenguinsHyökkääjä
Juuso RiikolaPittsburgh PenguinsPuolustaja
Emil Larmi Pittsburgh PenguinsMaalivahti
Antti Suomela San Jose SharksHyökkääjä
Ville HussoST. Louis Blues Maalivahti
Niko MikkolaST. Louis Blues Puolustaja
Christopher GibsonTampa Bay LightningMaalivahti
Otto SomppiTampa Bay LightningHyökkääjä
Mikko LehtonenToronto Maple LeafsPuolustaja
Teemu KivihalmeToronto Maple LeafsPuolustaja
Olli JuoleviVancouver CanucksPuolustaja
Kristian VesalainenWinnipeg JetsHyökkääjä
Joona LuotoWinnipeg JetsHyökkääjä
Sami Niku Winnipeg JetsPuolustaja
Ville HeinolaWinnipeg JetsPuolustaja

Miksi osa pelaajista on Taxi Squad -listalla?

Taxi Squad -lista on tutumpi NHL:n pudotuspeleistä, mutta tulee kaudelle 2021 voimaan jo heti kauden alusta lähtien. Syynä tähän yksiselitteisesti Koronavirus. Taxi Squad -ryhmä koostuu yhdestä maalivahdista ja viidestä kenttäpelaajasta, jotka harjoittelevat joukkueen mukana, ei joudu siirtolistalle ja saa nopeasti pelaavaan kokoonpanoon, jos joukkueesta joku loukkaantuu tai sairastuu Koronavirukseen. NHL-joukkueet koostuvat 23 pelaajasta ja kuuden hengen Taxi squad -ryhmästä. Ryhmä harjoittelee ja matkustaa joukkueen mukana normaalisti (matkustaminen vapaaehtoinen/yleensä ei matkusta), mikä mahdollistaa niin palkkakaton kanssa kikkailun kuin nopean reagoimisen mahdollisiin sairastapauksiin.

 • Maksimissaan kuuden hengen ryhmä kokoonpanon ulkopuolella (vähintään 1 maalivahti).
 • Osallistuu ja harjoittelee normaalisti muun NHL-joukkueen mukana.
 • Voi matkustaa halutessaan joukkueen mukana vieraskiertueella.
 • Ryhmän jäsenet eivät voi harjoitella kuin NHL-ryhmän kanssa.
 • Antaa joukkueille mahdollisuuden ja pelivaraa Koronaviruksen ja loukkaantumisten varalta.

Palaa alkuun

NHL-kauden 2021 live stream & suoratoistopalvelut

Suomessa NHL-kauden näyttää yksinoikeudella suoratoistopalvelu Viaplay. Viaplay panostaa tulevalla NHL-kaudella studiolähetyksiin entistä enemmän tarjoamalla jokaisena viikonloppuna vähintään yhden studiolähetyksen. Suomenkielisestä selostuksesta vastaa NHL-ääni Antti Mäkinen, Tero Kainulainen sekä Nuutti Vihtilä. Iiro Harjulan isännöimässä studiossa asiantuntemusta jakavat Ville ”nemo” Nieminen, Esa Pirnes, Kimmo Timonen, Ossi Väänänen sekä Sami Hoffren. Viasatin Sport-paketti maksaa 29,99 euroa kuukaudessa ja sen voi irtisanoa oman mielen mukaan ilman pitkäaikaisia sitoumuksia.

Palaa alkuun

NHL-ulkojääottelut 2021 – Outdoors at Lake Tahoen

Koronaviruksen takia tämän kauden All Stars -tapahtuma on luonnollisesti peruttu! NHL ja komissaari Gary Bettman eivät luonnollisesti jääneet tuleen makaamaan, vaan järjestävät melkoisen spektaakkelin, joka kantaa nimeä NHL Outdoors at Lake Tahoen. NHL vie kaksi runkosarjaottelua ulkojäälle Sierra Nevadassa sijaitsevan vuoriston välittömässä läheisyydessä olevan Tahoejärven etelärantaan. Kaukalo rakennetaan Edgewood Tahoe Resortin golfkentän 18. väylälle, joka sijaitsee Kalifornian ja Nevadan rajamaastossa.

Ulkojääottelut

Katso tapahtuman Intro tästä tai alla olevasta videosta

NHL Playoffs 2020–2021

Pudotuspelien on tarkoitus käynnistyä toukokuun puolivälissä. Virallisen otteluohjelman näet NHL:n virallisilta sivuilta. Ohjelma saattaa elää ja kokea muutoksia Koronaviruksen takia. Alhaalta näet otteluparit.

NHL -playoffs 1. pudotuspelikierros

Keskinen divisioona

Carolina Hurricanes – Nashville Predators

Florida Panthers – Tampa Bay

Itäinen divisioona

Pittsburgh Penguins – New York Islanders

Washington Capitals – Boston Bruins

Pohjoinen divisioona

Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens 4-3

Edmonton Oilers – Winnipeg Jets 0 – 4

Läntinen divisioona

Colorado Avalanche – ST. Louis Blues 4 – 0

Vegas Golden Knights – Minnesota Wild 4 – 3

Palaa takaisin menuun

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ