Haluatko katsoa huippujääkiekkoa ilmaiseksi ilman kalliita kuukausimaksuja tai pitkiä asiakassopimuksia? Nykypäivänä kaikki on mahdollista, sillä vedonlyöntisivustot ovat ostaneet oikeuksia Euroopan huippusarjoihin. Voit katsoa niin KHL-kauden, SHL-kauden, CHL-kauden kuin myös jääkiekon MM-kisat suorana ilmaiseksi vedonlyöntisivustojen jääkiekko live stream -palveluista. Sinulla tarvitsee vain olla sivuston pelitili ja siellä 0,01–1 € rahaa – riippuen vedonlyöntiyhtiöstä – ja voit nauttia huippulätkästä sekä laadukkaista jääkiekko live stream -lähetyksistä täysin laillisesti tehden vedonlyönnistä mielenkiintoisempaa! Katso ohjeet alhaalta ja hyödynnä ensitalletusbonus vedonlyöntiin.

Jääkiekko Streamit

Parhaat jääkiekko live stream -lähetykset

Katso alhaalta lista parhaista vedonlyöntisivustoista, jotka tarjoavat live stream -lähetyksiä jääkiekkoon, hyvän ensitalletusbonuksen sekä loistavat edut suomalaisille vedonlyöjille – laajaa kohdevalikoimaa unohtamatta.

VedonlyöntisivustoBonusLive StreamKatso ja pelaa
170 € Tervetulobonus
Verovapaat voitot ja voitot tilille 5 minuutissa
Jääkiekkofanin pyhiinvaelluskohde. Loistava kattaus lätkää yhdellä eurolla!
Jääkiekon MM-kisat suorana!
100% bonus 100€ asti - 4X1.40 kierrätyksellä!Voit katsoa niin CHL, SHL kuin KHL -kauden vain sentillä!
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan! Muista poimia myös toisen talletuksen edut Verovapaat voitot ja voitot tilille 5 minuutissa!Jääkiekon huippusarjat katsottavissa yhdellä eurolla!

Jääkiekko live stream – kuinka katsoa?

Jääkiekkoa voi seurata nykypäivänä monilla eri vedonlyöntisivustoilla ilmaiseksi. Sinulla tarvitsee vain olla aktiviinen pelitili ja siellä 0,01 – 1 euroa rahaa, niin ottelut suurin osa Euroopan huippusarjoista ovat katsottavissasi. Valitse yläpuoleltasi mieleinen vedonlyöntisivusto ja seuraa alla olevia ohjeita:

Näin avaat streamin:

 1. Rekisteröidy valitsemallesi sivustolle
 2. Talleta turvallisesti valitsemallasi maksutavalla
 3. Yleisin minimitalletus on 10€
 4. Sinun ei tarvitse pelata sivustolla
 5. Katsot vain, että pelitililläsi on rahaa
 6. Valitse haluamasi ottelu ja avaa stream Play-merkistä
VedonlyöntisivustoBonusLive StreamKatso ja pelaa
170 € Tervetulobonus
Verovapaat voitot ja voitot tilille 5 minuutissa
Jääkiekkofanin pyhiinvaelluskohde. Loistava kattaus lätkää yhdellä eurolla!
Jääkiekon MM-kisat suorana!
100% bonus 100€ asti - 4X1.40 kierrätyksellä!Voit katsoa niin CHL, SHL kuin KHL -kauden vain sentillä!
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan! Muista poimia myös toisen talletuksen edut Verovapaat voitot ja voitot tilille 5 minuutissa!Jääkiekon huippusarjat katsottavissa yhdellä eurolla!

Palaa alkuun

Uusimmat lätkä streamit

Lukko – HC Lausanne Live Stream 26.8.2021 – Katso suorana

Hallitseva Suomen mestari Rauman lukko aloittaa oman CHL-urakkansa torstaina 26. päivä elokuuta, kun Lukko saa vastaansa sveitsil...

Pelinrakentaja

22 heinäkuun, 2021

Näin hallitseva Suomen mestari Rauman Lukko aloittaa CHL-kauden – katso ohjelma

Hallitseva Suomen mestari Rauman Lukko aloittaa oman CHL-kautensa torstaina 26. päivä elokuuta, kun Kivikylä Areenalle s...

Pelinrakentaja

15 heinäkuun, 2021

CHL -kausi 2021 – 2022 käynnistyy elokuussa – mukana neljä suomalaisjoukkuetta

Euroopan huippukiekko on taas täällä, kun CHL tekee paluun yhden välivuoden jälkeen. Mukana on 32 joukkuetta Euroopan huippusarjoista j...

Pelinrakentaja

13 heinäkuun, 2021

MM-kisat: Suomi – Saksa Live Stream 5.6 – Katso ilmaiseksi

Suomi kohtaa Jääkiekon MM-kisojen välieräottelussa toistamiseen tässä turnauksessa Saksan. Ottelu alkaa lauantaina 5. päivä ...

Pelinrakentaja

5 kesäkuun, 2021

MM-kisat USA – Kanada Live Stream 5.6 – Katso suorana ilmaiseksi

Lauantaina 5. päivä kesäkuuta Jääkiekon MM-kisoissa käynnistyy välierät. Päivän ensimmäisessä välieräottelussa kohtaav...

Pelinrakentaja

5 kesäkuun, 2021

Jääkiekon MM-kisat: Suomi – Tshekki Live Stream 3.6

Suomi kohtaa MM-kisojen puolivälieräottelussa aina vaarallisen Tshekin. Panoksena on välieräpaikka kevään 2021 jääkiekon MM-...

Pelinrakentaja

3 kesäkuun, 2021

NordicBet TV:stä jääkiekko streamit auki 1 eurolla

NordicBet on vedonlyönsivusto, mikä panostaa jääkiekkoon. Laajasta kohdevalikoimasta löytyy pelattavaa niin viihdevetoja harrastavalle vedonlyöjälle kuin kokeneelle kehäketulle. NordicBet TV näyttää Euroopan huippujääkiekkoa omassa jääkiekko live stream -palvelussaan suorana ilmaiseksi. Sinulla tarvitsee vain olla NordicBetin pelitili ja siellä yksi euro rahaa, niin ottelut ovat katsottavissasi. Pelitilin puuttuessa voit hyödyntää NordicBetin ensitalletusbonuksen, joka 170 euron tervetulopaketti sisältäen kaksi bonusta. Sivuston jääkiekko live stream -lähetyksistä voit katsoa KHL-kauden (poissulkien Jokereiden ottelut), SHL-kauden, CHL-kauden sekä Jääkiekon MM-kisat! Kyllä jääkiekon MM-kisat ovat katsottavissasi yhdellä eurolla! Siirry NordicBetin live-lähetyksien pariin suoraan tästä tai alla olevasta napista ja hyödynnä 170 € ensitalletusbonus. NordicBet operoi Euroopan talousalueella MGA-lisenssillä, eli voitot ovat verovapaita ja sivusto on luotettava.

Palaa alkuun

Jääkiekko live stream palvelut auki Unibet TV:stä

Unibet on pitkään ollut suomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki aivan syystä. Sivusto palvelee suomalaista vedonlyöjää kuin piika kuningasta. Unibet kuuluu siihen koulukuntaan, missä hyvän asiakaspalvelun, laajan kohdevalikoiman, loistavien kampanjoiden sekä hyvän ensitalletusbonuksen kyytipojaksi sivusto näyttää jääkiekko live stream -lähetyksiä. Voit katsoa kaikki Euroopan huippusarjat yhdellä sentillä (0,01 €)! Kyllä yhdellä sentillä. Jääkiekko live stream -lähetyksiin kuuluu KHL, SHL sekä CHL – aina ratkaisuhetkiin asti. Eli voit huoletta katsoa koko kauden Unibet TV:n jääkiekko live stream -lähetyksistä ilman kalliita kuukausimaksuja täysin ilmaiseksi. Muistat vain pitää pelitililläsi yhden sentin ja ottelut ovat katsottavissasi. Jos et omista vielä Unibetin pelitiliä, voit hyödyntää yhden markkinoiden parhaista ensitalletusbonuksista: 100 % ensitalletus aina 100 € asti. Kierrätysvaatimus on nelinkertainen bonusrahalla 1.40 kertoimella – todella helppo kierrätysvaatimus. Unibet operoi myös Euroopan talousalueella ja omistaa halutun MGA-lisenssin, eli voitot ovat verovapaita ja sivusto on luotettava. Siirry Unibet TV:n jääkiekko live stream -lähetyksiin alla olevasta napista tai suoraan tästä ja hyödynnä Euroopan helpoin ensitalletusbonus.

Palaa alkuun

Katso Jääkiekkoa livenä Betsafe TV:stä

Betsafe kuuluu Betsson Groupin ykköskenttään, jossa samassa kentässä viilettää NordicBet. Betsafe on tunnettu ennen kaikkea hyvälaatuisista NBA-lähetyksistä, mutta sivuston live stream -lähetyksistä voi katsoa myös muuta urheilua. Betsafe TV:n tarjontaan kuuluu niin ikään jääkiekko live stream -lähetykset, joita voi katsoa yhdellä eurolla. Betsafe noudattaa samaa linjaa muiden laadukkaiden vedonlyöntiyhtiöiden kanssa, eli omistat pelitilin ja pidät saldosi positiivisena yhden euron verran, niin jääkiekko live stream -lähetykset ovat katsottavissasi muun urheilun lisäksi. Betsafen tilin vielä puuttuessa, voit hyödyntää yhden parhaista ensitalletusbonuksista live-lähetyksien yhteydessä. Betsafe tarjoaa tällä hetkellä 200 % ensitalletusbonusta aina 50 € asti. Saat siis 50 eurolla 150 € pelirahaa. Kierrätysvaatimus on kohtuullinen, kun sinun tarvitsee kierrättää talletusraha + bonusraha kahdeksan kertaa 1.50 kertoimella. Siirry jääkiekko live stream -palvelujen pariin suoraan tästä tai alla olevasta napista ja hyödynnä ensitalletusbonus.

Palaa alkuun

Sarjakohtaiset jääkiekko live stream – sivustot

Katso sarjakohtaiset live stream -sivustot jääkiekkoon ja siirry katsomaan parhaat parhaat ottelut, pelipäivät ja suomalaisjoukkueiden ottelut sarjojen omilta sivuilta. Alhaalla pieni esittely kaikista sarjoista, joita voi katsoa vedonlyöntisivustojen jääkiekko live stream -palvelujen kautta.

jääkiekko live stream

KHL live stream

KHL on nostanut suosiotaan suuresti Helsingin Jokereiden siirtyessä maailman toiseksi kovimpaan kiekkosarjaan vuonna 2014. Jokereiden siirtoa edelsi suomalaispelaajien runsaslukuinen määrä sarjassa, mikä selittyy hyvillä palkoilla ja pienellä veroprosentilla. Venäjällä tunnetusti asiat hoidetaan omalla tavallaan. Vedonlyöntisivustot ovat hyödyntäneet KHL-sarjan kasvavan suosion tarjoamalla live-lähetyksiä KHL-otteluin. Nykypäivänä KHL-kauden voi katsoa suorana ilmaiseksi monelta vedonlyöntisivuston omalta live stream -palvelulta. Siirry KHL -sarjan virallisille streami -sivuille ja katso KHL- kauden huippuottelut suorana (poissulkien Jokereiden ottelut).

CHL stream jääkiekkoon

CHL on ollut jo vuosien ajan vedonlyöntisivustojen hallussa. Todella moni sivusto omistaa jääkiekon Mestarien liigan oikeudet ja näyttää kaikki ottelut omassa live stream -palvelussaan muun urheilun ohessa. CHL-sarja on nostanut kannattavuuttaan askel askeleelta suomalaisten katsojien silmissä. Syynä tähän on suomalaisjoukkueiden runsas osanotto sarjassa sekä tietysti menestyminen. CHL-kausi käynnistyy syksyllä ja mestari on selvillä keväällä. Siirry CHL live stream -palvelun omille sivuille ja katso sarjan ottelupäivät sekä lähetykset.

SHL Livenä

Naapurimaassa pelataan todella kovatasoista jääkiekkoa. Ruotsin pääsarja SHL on tasoltaan yksi Euroopan laadukkaimmista jääkiekkosarjoista heti mahtavan Venäjällä pelattavan KHL-sarjan jälkeen. Suomalaisten mielenkiinto sarjaa kohtaa on ollut viime vuosina nousussa. Tähän on yksinkertainen syy, sillä suomalaispelaajat ovat siirtyneet tavoittelemaan suurempaa roolia sekä parempaa palkkapussia länsinaapurista. SHL on suomalaisten kiekkofanien silmissä nosteessa -kiitos suomaispelaajien runsaanmäärän sekä loistavat otteet. Vedonlyöntisivustot ovat alkaneet tarjoamaan laadukkaita live stream -lähetyksiä sarjaan ilman kalliita kuukausimaksuja. Siirry SHL:n virallisille sivuilla ja katso huippuotteluiden alkamisajat sekä suomalaispelaajien edustus.

Jääkiekon MM-kisat stream

Jokavuotinen sirkushuvi käynnistyy aina keväällä ja jokainen oman elämänsä penkkiurheilija herää viimeistään henkiin, kun jääkiekon MM-kisat alkavat keväällä. Suomi on jääkiekkohullu kansa ja kisoja seurataan antaumuksella. Suomessa näytetään kaikki Suomen ottelut ilmaiseksi televisiossa, mutta katsoaksesi kaikki MM-kisojen ottelut sinulla tarvitsee olla kanavapaketti. Tämä ei tietenkään kaikki kiekkofaneja napostele ja media on saanutkin oman lokansa niskaan kisojen siirtyessä maksukanavien taakse. Vedonlyöntiyhtiö NordicBet on vastaus kiekkofanien hätähuutoon, sillä NordicBet näyttää jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut omassa live stream -palvelussaan vain yhdellä eurolla! Kyllä yhdellä eurolla. Sinulla tarvitsee vain olla NordicBetin pelitili ja siellä 1 euro rahaa, niin kaikki MM-kisojen ottelut ovat katsottavissasi. Siirry MM-kisojen virallisille live stream -sivuille tästä tai suoraan NordicBetin sivuille tehdäksesi pelitilin, ja nauttiaksesi kaikki MM-kisaottelut.

Palaa alkuun

Maksulliset jääkiekko live stream palvelut

Kiekkofanien suureksi suruksi, täytyy sanoa, että kaikkia sarjoja ei yksinkertaisesti voi katsoa ilmaiseksi. Näitä sarjoja ovat kotimainen Liiga, NHL sekä osa Euroopan muista sarjoista, jotka ovat maksumuurien takana. Suomessa tilanne on kaiken lisäksi haasteellinen, kun markkinoita hallitsee kaksi isoa toimijaa, Viaplay sekä Cmore. Viaplay näyttää NHL-kauden muun urheilun lomassa ja Cmore näyttää kotimaisen Liigan sekä tarjoaa maksulliset lähetykset jääkiekon MM-kisoihin. Molempien palveluiden hinnat ovat nousseet vuosien saatossa radikaalisti, ja Viaplayn hinta kuukaudessa on tällä hetkellä 29,99 euroa. Cmore maksaa saman verran, jos tarkoituksena on katsoa vain urheilua. Netistä tosin saattaa löytyä laittomia ja vähemmän laittomia live stream -lähetyksiä jääkiekkoon, joita emme ala tässä sen enempää avaamaan =).

Palaa alkuun

 

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ