CHL-kausi 2021–2022 käynnistyy 26. päivä elokuuta 2021. Mukana on suomalaisjoukkueista hallitseva mestari Rauman Lukko, Turun palloseura eli TPS, Helsingin HIFK ja Tampereen Tappara. CHL-kauden 2021–2022 ottelut ovat kaikki katsottavissa suorana ilmaiseksi vedonlyöntisivustojen live stream -palvelusta. Sinulla tarvitsee vain olla aktiivinen pelitili ja siellä positiivinen saldo, niin kaikki ottelut ovat katsottavissasi aina kevään ratkaisuotteluihin asti. Katso tarkemmat ohjeet alhaalta – ja nauti Euroopan huippukiekosta suorana ilmaiseksi!

CHL Live Stream

Parhaat sivustot CHL live stream -lähetyksiin

VedonlyöntisivustoBONUSPELAA
Riskitön veto 100€ asti

100€ ILMAISVETO
Ilmaisveto 30€ asti

Uusimmat streamit CHL-kaudelle 2021-2022

Katso CHL-kauden parhaat streamit alhaalta ja poimi ottelukohtaiset tarjoukset mukaasi. Suomalaisjoukkueiden ottelut kiinnostavat aina jääkiekkofania. Eli älä missaa otteluita sen takia, että joutuisit maksamaan kalliita kuukausimaksuja nähdäksesi suosikkijoukkueen ottelut – Katso ottelukohtaiset CHL live stream ohjeet alhaalta.

Lukko – HC Lausanne Live Stream 26.8.2021 – Katso suorana

Hallitseva Suomen mestari Rauman lukko aloittaa oman CHL-urakkansa torstaina 26. päivä elokuuta, kun Lukko saa vastaansa sveitsil...

Pelinrakentaja

Pelinrakentaja

heinäkuu 22, 2021

Näin hallitseva Suomen mestari Rauman Lukko aloittaa CHL-kauden – katso ohjelma

Hallitseva Suomen mestari Rauman Lukko aloittaa oman CHL-kautensa torstaina 26. päivä elokuuta, kun Kivikylä Areenalle s...

Pelinrakentaja

Pelinrakentaja

heinäkuu 15, 2021

CHL -kausi 2021 – 2022 käynnistyy elokuussa – mukana neljä suomalaisjoukkuetta

Euroopan huippukiekko on taas täällä, kun CHL tekee paluun yhden välivuoden jälkeen. Mukana on 32 joukkuetta Euroopan huippusarjoista j...

Pelinrakentaja

Pelinrakentaja

heinäkuu 13, 2021

Miten CHL live stream toimii?

Vedonlyöntisivustojen live stream-lähetykset ovat kasvattaneet suosiotaan vedonlyöjien ja urheilufanien keskuudessa kovasti viime vuosina. Syynä tähän on tietenkin hinta, mikä ei ole päätähuimaava. Vedonlyöntisivustojen live-lähetykset aukeavat, jos sinulla on vain pelitili ja siellä positiivinen saldo pelitilillä, niin voit katsoa CHL-otteluita suorana.

Hinta ei kuluttajan lompakkoa hirveästi rasita, sillä CHL-live stream -lähetykset aukeavat Unibetilla yhdellä sentillä ja kiekkofanien kestosuosikilla NordicBetillä yhdellä eurolla Vedonlyönnin ollessa lähellä sydäntäsi, voit samalla hyödyntää vedonlyöntibonuksen ja tehdä otteluiden seuraamisesta huomattavasti mielenkiintoisempaa.

Näin avaat live streamit CHL-kaudelle 2021-22

 • Valitse mieleisesi vedonlyöntisivusto
 • Talleta rahaa turvallisesti ja valitsemallasi maksutavalla
 • Voit hyödyntää talletuksen yhteydessä ensitalletusbonuksen
 • Valitse ottelu, jota haluat katsoa
 • Paina ottelun kulmassa olevaa Play-nappia ja lähetys aukeaa
 • Muista! Sinun ei tarvitse pelata eurokaan!
VedonlyöntisivustoBONUSPELAA
Riskitön veto 100€ asti

100€ ILMAISVETO
Ilmaisveto 30€ asti

CHL Live Stream 2021–2022 – lähetykset auki

CHL, eli Champions Hockey League käynnistyy 26. päivä elokuuta 2021 ja suomalaisjoukkueista mukana on Rauman Lukko, Turun Palloseura (TPS), Helsingin HIFK ja Tampereen Tappara. Vuonna 2020–2021 CHL-kausi jäi kokonaan pelaamatta maailmaa hallitsevan koronapandemian takia, mutta kauden 2021–2022 näkymät näyttävät nyt paremmalta ja kausi koitetaan pelata kunnialla läpi, vaikka Eurooppa ei ole vielä täysin valmis koronan takia, eikä matkustaminen ole vieläkään helppoa.

CHL-kaudella 2021–2022 mukana on jälleen 32 Euroopan huippujoukkuetta ja Suomesta edustus on neljä joukkuetta. Live-lähetykset palaavat jälleen vuoden hiljaiselon jälkeen Unibetin ja NordicBetin live stream -palveluun ja pääset taas nauttimaan huippukiekosta.

Suomalaisten ottelut tietenkin kiinnostavat suomalaista kiekkokansaa, mutta kannattaa ilman muuta seurata myös muita otteluita. Mukana on joukkueita niin Itävallasta, Tshekeistä, Tanskasta, Ranskasta, Saksasta, Norjasta, Puolasta, Slovakiasta, Ukrainaista, Iso-Britanniasta, Sveitsistä ja tietenkin Ruotsista. Luvassa on todella mielenkiintoinen CHL-kausi ja lähetyksiä sekä live stream -palveluita kannattaa ilman muuta katsoa.

Miksi NordicBetin CHL Live Stream palvelu?

NordicBet, tuo kiekkoniilojen mekka, joka tunnettaan vahvana vedonlyöntiyhtiönä, kun puhutaan jääkiekosta. NordicBet panostaa erittäin paljon jääkiekkoon ja se näkyy kohdevalikoimassa sekä viikoittain järjestettävissä kampanjoissa. NordicBetillä et katso vain CHL-jääkiekkoa live stream -palveluista, vaan nähtävissäsi on myös KHL (poislukien Jokereiden ottelut), Ruotsin SHL sekä muuta huippu-urheilua ympäri vuorokauden.

Ensitalletusbonus on räätälöity yhdeksi markkinoiden parhaista, asiakaspalvelu toimii Suomen kielellä ja mikä parasta, rahansiirrot ja kotiutukset toimivat todella nopeasti – Saat voittosi tilillesi jopa viiden minuutin päästä kotiutuksestasi! NordicBetillä on siis kaikki kunnossa, jotta asiakas voi keskittyä vain pelaamiseen sekä live stream -palvelujen nauttimiseen. Voit lunastaa 170 € tervetulobonuksen ja tehdä CHL-kaudesta mielenkiintoisempaa vedonlyönnin merkeissä.

Unibet TV:stä CHL streamit auki yhdellä sentillä

Unibet on ollut jo pitkään suomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Tähän on luonnollisesti syynsä ja Unibet on pitkään pitänyt suomalaisista hyvää huolta. Unibetilta löydät laajan kohdevalikoimaan niin ennakko- kuin live-vetoihin, Suomen kielellä toimivan hyvin navigoidun sivuston, suomalaisen asiakaspalvelun, loistavat bonukset sekä tarjoukset ja ennen kaikkea urheilun live-lähetykset.

Unibet näyttää NordicBetin tapaan CHL-kauden 2021 – 2022 omassa live stream -palvelussaan. Homma toimii identiteettisesti NordicBetin kanssa, eli sinulla pitää olla vain pelitili ja siellä positiivinen saldo, niin CHL-lähetykset ovat katsottavissasi suorana! Ainoa ero toimijoiden välillä on pelitilin saldo, joka on Unibetillä yhden sentin verran. Sinulla pitää siis olla vain yksi sentti (0,01) pelitilillä rahaa, niin CHL live stream -lähetykset aukeavat sinulle.

CHL-otteluiden ja live stream -lähetyksien ohessa kannattaa myös hyödyntää Unibetin ensitalletusbonus, jos siis et ole vielä Unibetin asiakas ja CHL-lähetykset kiinnostavat sinua. Unibet tarjoaa tällä hetkellä markkinoiden parasta ensitalletusbonusta uusille asiakkaille: Saat 100 % ensitalletusbonuksen aina 100 € asti. Kierrätysvaatimus tekee bonuksesta kilpailukykyisen, sillä sinun tarvitsee kierrättää bonus vain neljä kertaa 1,40 kertoimella – pelaa helposti läpi.

CHL Lukko Live Stream

Suomen mestari vuosimallia 2020–2021 lähtee CHL-kauteen uusin tuulin. Mestarivalmentaja Pekka Virta sai neljän vuoden saagansa valmiiksi Raumalla ja koutsi siirtyy uusien haasteiden pariin Lappeenrantaan. Lukon uusi päävalmentaja on Marko Virtanen.

CHL Lukko live stream

Lukko on pelannut CHL:ssä kolme kertaa kausina 2014–15, 2015–16 ja 2016–17. Paras sijoitus raumalaisilta löytyy kaudelta 2015–16, jolloin Lukko eteni aina välieriin asti. Lukon pelaajisto muuttuu mestarijoukkueesta ja varsinkin hyökkäys on todella mielenkiintoinen kaudella 2021–2022. Joukkue menettää ykkössentteri Eetu Koivistoisen Helsingin HIFK:lle, mutta joukkue saa todella kovan ja nimekkään vahvistuksen Ruotsista, kun Arttu Ilomäki tekee paalun Raumalle.  Lukolla on kasassa todella kilpailukykyinen joukkue CHL-kaudelle 2021-2022 ja live streamit kannattaa avata joko Unibetin tai NordicBetin CHL-live stream -palvelusta, ja katsoa kuinka Suomen mestari pärjää Euroopan CHL:ssä.

CHL Rauman Lukko

Katso alhaalta Rauman Lukon kokoonpano kaudelle 2021–2022.

Maalivahdit:
Lassi Lehtinen
Samuel Jukuri

Puolustajat:
Thomas Grégoire
Vili Saarijärvi
Vili Laitinen
Noel Pietilä
Onni Korkka
Luka Nyman
Matthew Abt
Miska Kukkonen
Samuli Piipponen

Hyökkääjät:
Scott Pooley
Niklas Ylitalo
Pavol Skalicky
Linus Nyman
Oliver Suni
Kristian Pospisil
Julius Mattila
Mikko Petman
Harri Kainulainen
Arttu Ilomäki
Michael Haga
Sebastian Repo
Andrei Hakulinen

CHL Lukko live stream ohjelma 2021-2022

Lukko pelaa CHL-kaudella 2021–2022 C-lohkossa, missä raumalaisille seuraa pitävät Adler Mannheim (Saksa), HC Lausanne (Sveitsi) ja Cardiff Devils (Wales). Joukkueet kohtaavat alkulohkossa toisensa kerran kotona ja vieraissa. Kaikki joukkueet pelaavat alkulohkossa kuusi ottelua. Lukko pelaa CHL-kauden 2021–2022 ottelunsa Kivikylä Areenassa ja Unibet sekä NordicBet tarjoavat ilmaiset live streamit kaikkiin Lukon otteluihin.

VedonlyöntisivustoBONUSPELAA
Riskitön veto 100€ asti

100€ ILMAISVETO
Ilmaisveto 30€ asti

Lukon ohjelma alkulohkossa

Torstai 26.08.2021
Klo: 19:00 Lukko – HC Lausanne
Lauantai 28.08.2021
Klo: 19:00 Lukko – Adler Mannheim
Torstai 02.09.2021
Klo: 20:45 HC Lausanne – Lukko
Lauantai 04.09.2021
Klo: 20:45 Adler Mannheim – Lukko
Keskiviikko 06.10.2021
Klo: 19:00 Lukko – Cardiff Devils
Keskiviikko 13.10.2021
Klo: 21:00 Cardiff Devils – Lukko

CHL Tappara live

Tampereen Tappara pelaa CHL-kaudella 2021–2022 E-lohkossa, jossa kirvesrinnoille seuraa pitävät ruotsalainen Skellefteå AIK, sveitsiläinen HC Lugano sekä saksalainen Eisbären Berlin. Tappara lähtee CHL-kauteen 2021–2022 Jussi Tapolan komennossa ja joukkue on kokenut pieniä muutoksia pelaajistossa ennen kauden alkua. Otso Rantakari palaa takaisin Tapparan puolustukseen. Kiekollisesti taitava pakki ottanee ykköspakin roolin alkavalla kaudella takalinjoilta. Puolustuksen täsmähankintoina joukkue hommasi Mikael Seppälän KalPasta ja Casmir Jurgensenin Pelicansista. Hyökkäykseen saapui KooKoon tehomies Kyle Platzer

Tapparan kaikki CHL-ottelut ovat katsottavissa NordicBetin tai Unibetin live stream -palvelusta. Sinulla tarvitsee vain olla vedonlyöntisivuston pelitili ja siellä positiivinen saldo, niin ottelut ovat katsottavissa suorina lähetyksinä.

VedonlyöntisivustoBONUSPELAA
Riskitön veto 100€ asti

100€ ILMAISVETO
Ilmaisveto 30€ asti

CHL Tampereen Tappara

Katso alhaalta Tapparan kokoonpano kaudelle 2021 – 2022.

Maalivahdit:
Kari Piiroinen
Paavo Kohonen
Christian Heljanko

Puolustajat:
Mikael Seppälä
Veli-Matti Vittasmäki
Otso Rantakari
Jiri Pärssinen
Brady Austin
Casimir Jürgens
Joni Tuulola
Santtu Kinnunen
Tomas Hamara

Hyökkääjät:
Charles Bertrand
Patrik Virta
Waltteri Merelä
Kristian Tanus
Topi Rönni
Otto Rauhala
Kristian Kuusela
Jere Henriksson
Anton Levtchi
Jukka Peltola
Tyler Morley
Kyle Platzer
Petteri Puhakka
Samuel Salonen
Lassi Vanhatalo
Jere Virolainen
Sami Moilanen
Niko Huuhtanen

Tapparan CHL-ohjelma alkulohkossa 2021 – 2022

Perjantai 27.08.2021
Klo: 21:15 Eisbären Berlin – Tappara
Sunnuntai 29.08.2021
Klo: 20:45 HC Lugano – Tappara
Perjantai 03.09.2021
Klo: 19:00 Tappara – Eisbären Berlin
Sunnuntai 05.09.2021
Klo: 19:00 Tappara – HC Lugano
Tiistai 05.10.2021
Klo: 19:05 Skellefteå AIK – Tappara
Tiistai 12.10.2021
Klo: 19:05 Tappara – Skellefteå AIK

CHL Helsingin HIFK 2021 – 2022

Helsingin HIFK on yksi seuratuimpia joukkueita niin Liigassa kuin CHL:ssä kaudella 2021–2022. Joukkue lähtee alkavaan kauteen HIFK-ikoni Ville Peltosen komennossa, jonka odotetaan tuovan HIFK-leiriin jälleen menestystä. HIFK on tehnyt todella mielenkiintoisia hankintoja tulevalle kaudelle, tai oikeastaan tyhjentänyt muiden Liigaseurojen pelaajat isolla rahalla.

Hyökkäykseen saatiin kauan kaivattu ykkössentteri, kun Eetu Koivistoinen liittyi petolaumaan Rauman Lukosta. Jere Innalan uskotaan tuovan tarvittavaa maalintekovoimaa ja Otto Paajanen palaa Suomeen takaisin Ruotsista.

Maalivahti Frans Tuohimaa lähti ruplaliigaan ja sitä paikataan nyt Tapparassakin pelanneella Michael Garteigilla. Puolustukseen hommattiin todellinen yllätysnimi, kun Jordan Schmaltz liittyi AHL:stä Helsingin HIFK:n ryhmään. Oikealta laukova puolustaja omaa todella vahvat kiekolliset taidot ja voi olla todella hyvä hankinta tulevalle kaudelle – sen näyttää aika. HIFK teki vuoden mittaisen sopimuksen myös hyökkääjä Olli Palolan kanssa.

CHL Helsingin HIFK

Katso alhaalta Helsingin HIFK:n kokoonpano kaudelle 2021 – 2022.

Maalivahdit:
Michael Garteig
Niilo Halonen
Roope Taponen

Puolustajat:
Otto Salin
Mico Luoto
Kasper Kotkansalo
Jordan Schmaltz
Miro Karjalainen
Joonas Lyytinen
Eero Teräväinen
Rony Ahonen
Tobias Winberg
Johan Motin
Yohann Auvitu

Hyökkääjät:
Leevi Teissala
Eetu Koivistoinen
Jere Innala
Otto Karvinen
Roni Hirvonen
Otto Paajanen
Teemu Tallberg
Alex Broadhurst
Rasmus Heljanko
Miro Väänänen
Juha Jääskä
Sebastian Dyk
Elis Hede
Olli Palola

CHL HIFK live stream ohjelma 2021–2022

Helsingin HIFK pelaa CHL-kaudella 2021–2022 B-lohkossa. Seuraa petopaidoille lohkossa pitävät ruotsalainen Frölunda, tshekkiläinen BK Mladá Boleslav sekä sveitsiläinen ZSC Lions Zurich. Jokainen joukkue kohtaa lohkovaiheessa toisensa kerran niin vieras- kuin kotikaukalossa. Kaikki HIFK:n CHL-ottelut ovat katsottavissa Unibetin tai NordicBetin live stream -palvelusta. Sinulla tarvitsee vain olla pelitili ja siellä positiivinen saldo, niin HIFK:n ottelut ovat katsottavissasi.

VedonlyöntisivustoBONUSPELAA
Riskitön veto 100€ asti

100€ ILMAISVETO
Ilmaisveto 30€ asti

HIFK:n ohjelma alkulohkossa

Torstai 26.08.2021
Klo: 20:45 Lions Zurich – HIFK
Lauantai 28.08.2021
Klo: 17:00 Mladá Boleslav – HIFK
Torstai 02.09.2021
Klo: 19:00 HIFK – Lions Zurich
Lauantai 04.09.2021
Klo: 19:00 HIFK – Mladá Boleslav
Tiistai 05.10.2021
Klo: 19:00 HIFK – Frölunda
Tiistai 12.10.2021
Klo: 19:00 Frölunda – HIFK

CHL TPS Live 2021 – 2022

Sensaatiomaisesti viime kaudella Liigassa hopealle Turun Palloseuran valmentanut Raimo Helminen saa väistyä, kun Jussi Ahokas ottaa päävalmentajan vastuun kaudella 2021. TPS lähtee CHL-kaudelle 2021–22 mielenkiintoisella joukkueella. Elmeri Eronen palaa Turkuun kahden Hämeenlinnassa vietetyn kauden jälkeen. Viime kaudella puolustuspään ruumiinistuma Ville Lajunen jatkaa Turussa vuoden jatkosopimuksella. Lajusen jatkosopimus oli joukkueelle elintärkeä.

Hyökkäyspäästä löytyy mielenkiintoisia nimiä – jälleen kerran. Jack Rodewald saapuu Turkuun tuoreena Tshekin mestarina ja kanadalainen voikin olla joukkueelle todellinen täsmähankinta. Rodewald on pelannut urallaan myös kymmenen NHL-ottelua Ottawa Senatorsin paidassa.

Mitch Hults saapuu vahvistamaan turkulaisten keskikaistaa Itävallan pääsarjasta, jossa jenkkihyökkääjä takoi viime kaudella 50 ottelussa 46 tehopistettä. Hultsin sopimus on myös vuoden mittainen. Mielenkiintoisin nimi TPS-hyökkäykseen on viime kaudella SHL:ssä pelannut Filip Sandberg. Sandberg on oikealta laukova hyökkääjä ja erittäin nopea. Ruotsalainen takoi viime kaudella HV71:n paidassa 50 ottelussa 30 tehopistettä.

CHL Turun Palloseura TPS

Katso alhaalta TPS:n kokoonpano CHL -kaudelle 2021-2022.

Maalivahdit:
Andrey Kareev
Eetu Anttila
Eemil Vuorio

Puolustajat:
Aleksi Anttalainen
Eemil Viro
Ruben Rafkin
Johan Ivarsson
Valtteri Pulli
Samuel Knazko
Sisu-Petteri Lehtonen
Jimi Suomi
Niklas Arell
Eemeli Saari
Elmeri Eronen
Ville Lajunen

Hyökkääjät:
Jack Rodewald
Juuso Pärssinen
Filip Sandberg
Lauri Korpikoski
Mikael Pyyhtiä
Aarne Intonen
Samuli Vainionpää
Markus Nurmi
Kalle Väisänen
Juraj Slafkovsky
Juhani Jasu
Eetu Liukas
Jonne Tammela
Topias Haapanen
Mitch Hults

CHL TPS Live stream ohjelma 2021 – 2022

TPS (Turun Palloseura) pelaa CHL-kaudella 2021–2022 A-lohkossa. Turkulaisille A-lohkossa seuraa pitävät ruotsalainen Växjö Lakers, tshekkiläinen Spartak Prague sekä saksalainen Pinguins Bremerhaven. Lohkon kaikki joukkueet kohtaavat toisensa niin vieras- kuin kotikaukalossa kertaalleen.

Lohko kaksi parasta joukkuetta etenevät pudotuspeleihin. Kaikki TPS:n ottelu ovat katsottavissa suorana ilmaiseksi joko Unibetin tai NordicBetin live stream -palvelusta. Sinulla pitää vain olla pelitili ja siellä positiivinen saldo (0,01-1 €), niin ottelut ovat katsottavissasi. Live stream -lähetykset näkyvät aina pudotuspeleihin ja kauden finaaliin asti.

VedonlyöntisivustoBONUSPELAA
Riskitön veto 100€ asti

100€ ILMAISVETO
Ilmaisveto 30€ asti

TPS:n otteluohjelma alkulohkossa

Perjantai 27.08.2021
Klo: 19:00 TPS – Pinguins Bremerhaven
Sunnuntai 29.08.2021
Klo: 19:00 TPS – Sparta Prague
Perjantai 03.09.2021
Klo: 20:30 Pinguins Bremerhaven – TPS
Sunnuntai 05.09.2021
Klo: 18:00 Sparta Prague – TPS
Tiistai 05.10.2021
Klo: 19:00 TPS – Växjö Lakers
Tiistai 12.10.2021
Klo: 19:00 Växjö Lakers – TPS

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ