Jääkiekkofanien rukouksiin on vastattu, kun Unibet TV alkaa näyttämään NHL-otteluita kaudesta 2021–2022 alkaen suorana omassa live stream -palvelussaan. Unibet on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen NHL-lähetyksien näyttämisestä, mikä mahdollistaa NHL-otteluiden katsomisen vaivattomasti pikkurahalla. Sinulla tarvitsee vain olla Unibetin pelitili ja siellä positiivista saldoa yhden sentin (0,01 €) verran ja kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissasi suorana! Katso tarkemmat ohjeet alhaalta tai siirry suoraan Unibet TV:n pariin katsomaan NHL live stream -lähetyksiä sekä betsaamaan maailman kovinta kiekkoliigaa.

VedonlyöntisivustoBonus & livestreamBetsaa & Katso
Kaikki NHL-ottelut suorana ja 100% bonus

NHL Live Stream

Uusimmat streamit NHL-kaudelle 2021–2022

NHL on jo pitkään halunnut laajentua Eurooppaan ja on onnistunutkin siinä todella hyvin. NHL näyttää kauden aikana laajan kattauksen otteluita parhaaseen kellonaikaan nimenomaan Euroopassa, ja pääset nauttimaan suomalaispelaajien edesottamuksista ilman, että sinun tarvitsee valvoa yöt. Katso parhaat NHL live stream -lähetykset alhaalta sekä nauti huippulätkästä inhimilliseen kellonaikaan. Kaikki NHL-ottelut suorana Unibet TV:stä – Betsit sisään.

Miten NHL live stream -läheykset toimivat?

Yksinkertaisuudessaan Unibet TV ja NHL live streamit toimivat näin: sinun tarvitsee omistaa Unibetin pelitili ja pelitilillä pitää olla positiivinen saldo. Unibet on ollut pitkään edelläkävijä live stream -lähetyksien kanssa ja siksi se on todella suosittu vedonlyöjien keskuudessa. NHL-ottelut siis näkyvät sinulle, kun omistat Unibetin pelitilin ja siellä on vähintään yksi sentti rahaa, niin NHL-lähetykset aukeavat sinulle – helppoa – eikö?

NHL live streams

Sinun ei myöskään tarvitse pelata vedonlyöntisivustolla euroakaan, jos et itse niin halua. Voit halutessasi vain katsoa NHL live stream -lähetyksiä ja nauttia maailman kovimmista kiekkoliigasta ilman uhkapelaamista. Muista vain pitää se pelitilin saldo positiivisena, että et missaa yhtäkään huippumatsia sen takia, että pelitili ammottaa tyhjyyttään. Vedonlyönnin ollessa lähellä sydäntäsi ja pelitilin puuttuessa, voit hyödyntää markkinoiden yhden parhaista ensitalletusbonuksista ja tehdä NHL-kaudesta huomattavasti mielenkiintoisempaa live stream -lähetyksien ja betsaamisen merkeissä.

Näin avaat NHL live stream -lähetykset

 • Avaa ilmainen pelitili Unibetille tästä tai alla olevasta napista
 • Talleta rahaa turvallisesti ja valitsemallasi maksutavalla
 • Voit hyödyntää talletuksen yhteydessä ensitalletusbonuksen
 • Valitse ottelu, jota haluat katsoa
 • Paina ottelun kulmassa olevaa Play-nappia ja lähetys aukeaa
 • Muista! Sinun ei tarvitse pelata eurokaan!

Millä kielellä Unibet lähettää lähetykset?

Unibet TV näyttää NHL-lähetykset alkuperäisellä englanninkielisellä selostuksella. Eli pääset nauttimaan alkuperäisestä selostuksesta. Tämä on aivan loistava lisä, sillä rapakon takana selostajat sekä kommentaattorit eläytyvät voimakkaasti otteluiden aikana, joka tekee lähetyksien katsomisesta entistä mielenkiintoisempaa. Luvassa on siis laadukkaita lähetyksiä jokaiseen NHL-otteluun aina pudotuspelien sekä finaaleihin asti.

Toimiiko NHL live streamit mobiililla?

Kyllä toimivat! Itse asiassa mobiililla voit katsoa lähetyksiä kaikkein parhaiten ja ne näkyvät koko ruudulla. Lähetysoikeuksien takia tietokoneella streamit näkyvät live-kohteiden vieressä. Voit kuitenkin suurentaa otteluiden lähetyksiä, mutta et koko ruudulle.

NHL Live stream 2021–2022 – Streamit auki ja betsit sisään

Luvassa on jälleen yksi kaikkien aikojen NHL-kausista, kun kiekko tippuu jäähän lokakuussa. NHL-kausi käynnistyy lokakuussa ja kestää pitkälle kesäkuuhun – joskus jopa juhannustansseihin asti. Viime kausi meni koronaviruksen runtelemana, mutta kaudella 2021–2022 tarkoitus on jälleen pelata normaalisti. Eli jokainen joukkue pelaa 82 ottelua runkosarjassa ennen kuin käynnistyvät himoitut pudotuspelit – eli Playoffit.

NHL on ollut pitkään jo suosittu sarja vedonlyönnissä ja suomalaiset tykkäävät lyödä vetoa nimenomaan NHL-sarjasta. Unibet avaa tähän jälleen uuden ulottovuuden, jota ei muu vedonlyöntisivusto tarjoa: voit katsoa NHL-kauden suorana Unibet TV:n live stream -palvelusta ja samalla lyödä katsomistasi otteluista niin live- kuin ennakkovetoja. Unibet tulee lähetysoikeuksien ansiosta panostamaan entistä enemmän NHL-vedonlyöntitarjontaan ja sehän sopii meille jääkiekon fanaattisille faneille, jotka seuraavat maailman kovinta kiekkoliigaa taukoamatta.

Miksi valita Unibetin NHL live stream palvelut?

Pelkästään NHL-kauden ja lähetysoikeuksien saaminen on sellainen juttu, että jo sen takia kannattaa liittyä Unibetin talliin ja nauttia pelkästään NHL-kauden otteluista ja live stream -lähetyksistä. Unibet on ollut pitkään suomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki ja vedonlyöntisivusto, missä suomalaiset vedonlyöjät viihtyvät. Tällä on tietenkin olemassa hyvät syynsä ja niitä käydään läpi seuraavaksi.

NHL kausi suorana livenä

Unibet palvelee suomalaisia asiakkaita suomen kielellä ja asiakaspalvelu on aina laadukasta, eikä se jätä pienintäkään asiaa hoitamatta, joka askarruttaa asiakasta. Unibet tarjoaa loistavan ensitalletusbonuksen uudelle asiakkaalle sekä palvelee vanhoja asiakkaita uskollisesti. Tämä on se asia, mikä tekee Unibetin vedonlyöntisivustosta kilpailijoitaan paremman – vanhat asiakkaat ovat myös sivustolle todella tärkeitä. Rahansiirrot onnistuvat nopeasti ja moitteettomasti ympärivuorokauden, eikä niissä ole suuntaan tai toiseen ongelmia. Talletustapoja on monia, mikä todella helpottaa rahansiirtoja.

NHL live stream -lähetyksien oikeuksien ansiosta kohdetarjonta tulee olemaan aivan loistava niin live-vedoissa kuin ennakkoon lyötävissä vedoissa – näin se on ollut jo pitkään ennen livestream-oikeuksiakin. NHL-kausi tuo tulleessaan myös paljon hyviä kampanjoita niin vanhoille kuin uusille asiakkaille, ja sivuston tuntien niitä ei kannata missata mistään hinnasta, niin hyviä ja laadukkaita ne ovat olleet jo ennen NHL live stream -oikeuksia. Nämä asiat Unibet hoitaa todella hyvin ja siksi kannattaa omistaa pelitili:

 • Suomalainen asiakaspalvelu
 • Loistavat kohteet NHL-kauteen
 • Nopeat rahansiirrot
 • Verovapaat voitot
 • Paljon hyviä kampanjoita
 • Hyvät live-vetokohteet
 • NHL-lähetykset suorana
 • Kaikki, mitä vedonlyöjä tarvitsee
 • Laaja urheilutarjonta
 • Lähetykset toimivat mobiililla

Mitä muuta Unibet TV näyttää NHL:n lisäksi?

Unibet TV näyttää NHL live stream -lähetyksien lisäksi myös paljon muuta huippu-urheilua suorana. Näistä voidaan mainita jääkiekon ystäville KHL-kausi, SHL-kausi, Jääkiekon MM-kisat sekä Suomessa suuren suosion saavuttanut CHL-sarja.

Jalkapallon ystäville live stream -lähetykset tarjoavat kokonaisuudessaan LaLigan streamit, Bundesliiga streamit, Ligue 1 streamit sekä Serie A streamit suorana koko kauden ajan. Lisäksi voit katsoa NBA-kauden sekä paljon muuta huippu-urheilua Unibet TV:n live stream -palvelusta ympäri vuoden.

Prime Time -ottelut parhaaseen katseluaikaan Euroopassa

NHL:n komissaari Gary Bettman on jo pitkään haaveillut Euroopan kasvavista markkinoista. Bettman tunnettaan miehenä, joka ei vain haaveile, vaan tekee myös asioista tavoitteen saavuttamiseksi – ja näin on myös toteutunut. Euroopassa on paljon NHL-faneja ja kauden aikana pelataan paljon otteluita nimenomaan parhaaseen aikaan Euroopassa – eli prime time -otteluita. Prime time ottelut ovat lisääntyneet paljon menneinä vuosina ja se on saanut loistavan vastaan ottelun eurooppalaisilta NHL-faneilta sekä paljon kiitosta NHL:n suuntaan. Prime time -ottelut painottuvat pääsääntöisesti viikonloppuihin, mutta myös arkipäivinä pelataan satunnaisia otteluita, varsikin itärannikolla.

Kausi 2021–2022 tuo tullessaan jälleen laajan kattauksen NHL-otteluita suomalaisfaneillekin parhaaseen katseluaikaan, jossa suomalaispelaajat ovat keskiössä, kun maailman kovimmassa kiekkoliigassa käynnistyy himoittu kannujahti lokakuussa. Ole siis aitiopaikalla katso kaikki suomalaispelaajien edesottamukset suorana Unibet TV:n NHL live stream – palvelusta suorana alkuperäisellä englanninkielisellä selostuksella.

Mihin aikaa prime time -ottelut alkavat Suomessa?

Suomessa NHL:n prime time -ottelut alkavat yleensä klo: 19:00, 20:00, 21:00, 22:00 tai klo: 23:00. Alkamisajat riippuvat siitä, missä osavaltiossa pelataan. Itärannikolla pelataan paljon enemmän prime time -otteluita kuin länsirannikolla ja tälle on syy aikaeroissa. Kauden aikana voi tulla poikkeuksia ja virallisen otteluohjelma koko NHL-kaudelle näet NHL:n virallisilta sivuilta.

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ