Pitkävetovihjeet. Com listaa parhaat vedonlyönti- ja veikkausbonukset todelliseen järjestykseen pelaajan sekä vedonlyöjän näkökulmasta. Markkinoille ilmestyy uusia vedonlyöntibonuksia kuin sieniä sateella, mitä erikoisine veikkausbonuksineen uusien asiakkaiden kalastamiseksi. Pitkävetovihjeet. Comin työryhmä testaa kaikki vedonlyöntibonukset ensimmäisenä itse ennen kuin tarjoamme niitä sivustollamme – jos tarjoamme.

Vedonlyöntibonukset

Parhaat vedonlyöntibonukset 2021

 

Kaikki Veikkausbonukset

Alhaalta näet kaikki vedonlyöntibonukset, jotka ovat läpäisseet vaatimustasomme ja on todettu luotettavaksi. Listaa päivitämme aina kun siilostamme läpäiseet veikkausbonukset on todettu luotettaviksi ja hyviksi.

 

Palaa alkuun

Uusimmat veikkaus bonukset, kampanjat ja tarjoukset vedonlyöntiin

Katso kuukausittain vaihtuvat tarjoukset, kampanjat ja vedonlyöntibonukset alhaalta – ja koppaa pois.

Miksi vedonlyöntibonuksia tarjotaan?

Vedonlyöntibonukset ovat vedonlyöntisivustojen tapa markkinoida sivustoja. Vedonlyöntibonuksilla houkutellaan uusia asiakkaita sivustoille ja samalla pyritään pitämään kiinni vanhoista asiakkaista. Veikkausbonukset antavat myös aloittavalle vedonlyöjälle hyvän tilaisuuden kasvattaa pelikassaa ensimmäisen talletuksen yhteydessä, pelata riskittömästi valitsemaansa kohdetta tai pelata pikkurahalla vedonlyöntibonukseen määrättyä kohdetta korotetulla kertoimella.

Palaa alkuun

Miten tunnistat luotettavat ja parhaat vedonlyöntibonukset?

Pitkävetovihjeet. Com toimii vain luotettavien sivustojen kanssa, jotka tarjoavat kilpailukykyisiä veikkausbonuksia. Eli vastaus on meidän sivultamme! Työryhmämme koostuu vedonlyönnin ammattilaisista ja erilaisista toimijoista, jotka ovat toimineet vuosien varrella eri sivustojen palveluksessa. Kokemusta löytyy niin vedonlyönnistä kuin palveluntarjoajilta. Vedonlyöntibonuksia on erilaisia ja se on paljon yksilöstä kiinni, miten vedonlyöntiä harrastaa tai minkälaista veikkausbonusta metsästää.

vedonlyöntibonukset

Tärkein asia, mikä kannattaa aina katsoa, että löytyykö vedonlyöntibonuksen tarjoajalta Maltan pelilisenssi tai operoiko sivusto ETA-alueella? – Jos löytyy tai operoi, on kyseessä turvallinen ja luotettava sivusto – ja voitot ovat verovapaita. Parasta bonusta on mahdotonta määrittää, koska erilaisia vedonlyöjiä on niin paljon ja jokaisella on oma mieltymyksensä vedonlyöntiin ja bonuksiin. Seuraavassa kappaleessa käydään lävitse vedonlyöntibonuksien kierrätysvaatimukset.

Palaa alkuun

Vedonlyöntibonukset ja bonuksen kierrätys

Veikkausbonuksien kierrätysvaatimus herättää aina pientä epäilystä ja epävarmuuden tunnetta, jos sinun tarvitsee tallettaa uudelle vedonlyöntisivustolle ja haluat lunastaa bonuksen. Kyseessä on vedonlyöntiyhtiöiden luomat säännöt ja ehdot bonukselle, jotka sinun tarvitsee toteuttaa, että saat rahasi nostettua pihalle. Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää Nordicbetin ensitalletusbonusta, jossa saat 100 % bonuksen aina 100 € asti. Kierrätysvaatimus on bonusrahalle 6X1,50.

 • Talletat siis suoraan 100 euroa ja sinun pelikassasi on nyt 200 €
 • Bonusrahaa sinulla on 100 € – joka pitää kierrättää kuusi kertaa 1,50 minimikertoimella
 • Sinun tarvitsee siis panostaa 100 € kuusi kertaa vähintään 1,50 – että bonusraha on kierrätetty
 • Vaihtoehtoisesti voit panostaa 600 € pienemmillä betseillä – ja täyttää näin kierrätysvaatimuksen
 • Voit seurata Nordicbetillä bonuksen etenemistä ”Bonukset” -osiosta
 • Kun kierrätysvaatimus on toteutettu, saat kotiuttaa rahasi

Kierrätysvaatimuksissa on sivustojen välillä suuria eroja ja ehtoja, jotka kannattaa aina tarkistaa, kun valitset uutta vedonlyöntibonusta ja sen lunastamista. Esimerkiksi: jotkut vedonlyöntibonukset pitää kierrättää talletusrahan ja bonusrahan kanssa. Pitkävetovihjeet.com tarjoaa vain luotettavia bonuksia, missä on inhimilliset kierrätysvaatimukset vedonlyönnin harrastajille. Seuraavassa kappaleessa käymme läpi vedonlyöntibonuksien kierrätysvaatimuksien yleisimpiä ehtoja.

Palaa alkuun

Veikkausbonukset ja kierrätysvaatimuksien ehdot

Vedonlyöntibonuksien ehdoissa on suuria eroja, jotka siis kannattaa lukea huolella lävitse, ennen kuin valitset sinulle sopivan bonuksen. Katsotaan, mitä kaikkia ehtoja vedonlyöntibonus saattaa sisältää, ettei asiat tule yllätyksenä, kun talletat ja aloitat veikkausbonuksen läpi pelaamisen.

Minimikerroin

Ensitalletusbonuksessa yleisin ehto on minimikerroin. Eli tämä tarkoittaa sitä, että sinun on lyötävä kohdetta minimissään vaaditulla kertoimella. Yleisin minimikerroin bonuksissa on 1.50–1.80. Jos kyseessä on isompi minimikerroin vedonlyöntibonuksien ehdoissa ja kierrätysvaatimus on asetettu korkeaksi, kannattaa silloin miettiä bonuksen lunastamista. Unibet tarjoaa tällä hetkellä parasta minikerrointa, mitä tulee vedonlyöntibonuksien läpi pelaamiseen. Unibetin bonuksen voi kahlata lävitse 1.40 kertoimella. Kierrätysvaatimus on nelinkertainen bonusrahalla. Maalaisjärjellä ja omalla ajattelulla pääsee pitkälle, eli mitä isompi minimikerroin ja suurempi kierrätysvaatimus, sitä huonompi se on vedonlyöjän näkökulmasta.

Vedonlyöntibonukset ja aikarajoitukset

Vedonlyöntibonukset ei suinkaan ole voimassa ympärivuoden lunastushetkestä, vaan niille on asetettu aikaraja. Minikerroin, kierrätysvaatimus ja aikaraja ovat niitä elementtejä, jotka tekevät veikkausbonuksesta kilpailukykyisen. Yleisin aikaraja on 30 päivää, mutta näissäkin on eroja, huonoimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat kahta viikkoa tai sitä alhaisempia rajoituksia. Aikarajan ylittyessä bonusrahasi katoavat, jos et ole pelannut vedonlyöntibonusta siihen mennessä läpi, eli kierrättänyt tarvittavaa rahasummaa. 30 päivää on inhimillinen aikaraja, mutta jos löydät markkinoilta vielä parempia – aina parempi.

Peli- ja lajikohtaiset rajoitukset

Kaikkien yllä mainittujen ehtojen ollessa kunnossa saatat törmätä pelikohtaisiin rajoituksiin. Eli et voi pelata esimerkiksi live-vetoa kierrättäessäsi bonusta. Näissä kannattaa myös olla todella tarkkana, kun valitset veikkausbonusta, sillä tämä rajoittaa huomattavasti bonuksen läpi pelaamista. Yleisimmät pelikohtaiset rajoitukset ovat live- ja yhdistelmävedoissa, mutta kuten tässä on peräänkuulutettu, kannattaa lukea ehdot huolella. Lajikohtaisia rajoituksia harvoin laadukkaissa vedonlyöntibonuksissa näkee, mutta niissä vähemmän laaduissa sitäkin enemmän. Nämä saattavat ”blokata” bonusehdoissa kokonaisen lajin, joka ei edistä bonuksen kierrättämistä yhtään tai vaihtoehtoisesti kertoa, missä bonuksen voi läpi pelata.

Veikkausbonukset: talletusraha + bonusraha

Hyvän vedonlyöntibonukset erottavat siitä, tarvitseeko bonuksen kierrättämiseen käyttää sekä talletettua rahasumma että bonusrahasummaa. Laadukkaat sivustot mahdollistavat kierrättämisen pelkästään bonusrahalla. Markkinoilla on kuitenkin vedonlyöntibonuksia, joissa sinun tarvitsee kierrättää talletusrahan ja bonusrahan summa. Eli jos talletat 20 euroa sivustolle, jossa 100 % ensitalletusbonus ja kierrätysvaatimuksena on 6X sekä T+B. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun tarvitsee kierrättää 40 euroa kuusi kertaa, että bonus on läpi pelattu. Jos vaihtoehtoisesti kierrätys on bonusrahalla, täytyy sinun kierrättää 20 euroa kuusi kertaa kotiuttaessasi voittosi. Aina parempi, jos bonuksen voi kierrättää vain bonusrahalla!

Voiko vedonlyöntibonuksia peruuttaa?

Bonuksien lunastaneilla pelaajilla on oikeus keskeyttää bonuksen kierrättäminen, jos tämä tapahtuu ennen kierrätysvaatimuksien aikarajaa. Silloin menetät bonusrahat ja voit jatkaa pelaamista talletusrahalla. Vedonlyöntibonuksien ehdoissa on kuitenkin eroja – jälleen kerran, ja sinun oltava tarkkana ehtojen kanssa, että bonuksen voi peruuttaa. Veikkausbonuksen peruuttaminen kannattaa ottaa harkintaa silloin, kun aikaikkuna alkaa lähestymään, etkä selviydy bonuksen kierrätysvaatimuksista määräaikaan mennessä.

Pyrimme sivustollamme löytämään aina parhaimmat vedonlyöntibonukset, jotka palvelevat nimenomaan pelaajia. Karsimme vedonlyöntisivustot huolella lävitse ja pelaamme myös itse bonuksen sekä tarkistamme ehdot ja maksuliikenteen, luotettavuuden, lisenssit, asiakaspalvelun ja kaikki käytännön asiat, jotka vaikuttavat asiakaskokemukseen. Ole siis huoleti, sivuiltamme löydät vuorenvarmasti parhaat vedonlyöntibonukset.

Palaa alkuun

Erilaiset veikkausbonukset

Talletusbonus on vanha ja toimiva vedonlyöntibonus sekä erittäin yleinen, kun sivustot metsästävät uusia potentiaaliasia asiakkaitta digitaalisesta viidakosta itselleen. Markkinat muuttuvat kuitenkin jatkuvasti uusien sivustojen saapuessa markkinoille ja tämä lisää ennestään kovaa kilpailutilannetta sekä muuttaa niin vedonlyönti- kuin veikkausbonuksia. Alhaalla listaamme yleisimmät vedonlyöntibonuksien muodot.

Ensitalletusbonus

100 % ensitalletusbonus aina 100 euroon asti – kuulostaako tutulta? Ensitalletusbonus on yleisin veikkausbonus ja niitä tarjoaa moni sivusto. Se, mikä erottaa hyvän ja huonon ensitalletusbonuksen on kierrätysvaatimus, ja siinä kannattaa olla todella tarkkana, kun valitset itsellesi sopivaa vedonlyöntibonusta, sillä niissä on suuria eroja. Yleisesti ottaen vedonlyöntisivustot tarjoavat inhimillisiä bonuksia kohtalaisella kierrätysvaatimuksella, joka ei tuota ongelmia vedonlyönnin harrastajille. Lähes kaikissa bonuksissa on myös kerrottu minimi – ja maksimisumma, jotka kannattaa huomioida, varsinkin jos haluat ottaa veikkausbonuksesta kaikki irti.

Esimerkiksi: Unibet tarjoaa 100 % ensitalletusbonuksen aina 100 euroon asti 4X1,4 kierrätyksellä, minimitalletus 10 euroa. Jos haluat tallettaa 20 € saat 40 € pelirahaa ja sinun tarvitsee kierrättää 20 € neljä kertaa vähintään 1,4 kertoimella. Ehtona bonusrahan kierrätys – eli erittäin kilpailukykyinen vedonlyöntibonus.

Talletusbonus

Ensitalletusbonuksen ja talletusbonuksen ero on siinä, että ensitalletusbonuksen käytät ensimmäisen talletuksen yhteydessä ja talletusbonuksen voit saada uutena tarjouksena ollessasi vanha asiakas. Moni sivusto tarjoaa talletusbonuksia esimerkiksi asiakassuhteen ylläpitämiseen, kampanjoihin tai muihin isoihin urheilutapahtumiin. Talletusbonuksella on yleensä myös tietyt reunaehdot: Talleta 20 euroa ja saat 40 euroa pelirahaa, kierrätys 1X1,5, tarjous voimassa tiettyyn päivään asti. Ole talletusbonuksen kanssa tarkkana, onko kierrätysvaatimus talletus+bonus vai pelkkä bonusraha!

Ilmaisvedot

Ilmaisvedot ovat kasvava trendi vedonlyöntibonuksien tarjonnassa. Moni sivusto tarjoaa ensitalletuksen yhteydessä suoraan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia ensitalletusbonuksen sijaan. Esimerkiksi: ilmaisveto 100 euroon asti. Tämä tarkoittaa sitä, että kun teet ensitalletuksen maksimissaan 100 euroon asti ja pelaat summan johonkin vedonlyöntikohteeseen. Voittaessasi vedon saat rahat suoraan lapaan, jos häviät, saat panoksen takaisin. Tämä kannattaa aina käyttää!

Korotetut kertoimet

Korotettuja kertoimia näkee todella ja niitä hyvät vedonlyöntisivustot tarjoavat jatkuvasti vanhoillekin asiakkaille. Yleisesti ottaen korotetut kertoimet määrätään johonkin tiettyyn otteluun, tapahtumaan tai kilpailuun. Esimerkiksi: pelaa Valioliigaottelua Liverpool – Arsenal korotetuilla kertoimilla maksimipanoksen ollessa 5 euroa. Liverpool saa otteluun 4.00 kertoimen (normaalisti 2.05) ja Arsenal saa 6.00 kertoimen (normaalisti 3.15). Pelaaja saa valita kumpaa joukkuetta pelaa korotetulla kertoimella – jos haluaa tarjouksen käyttää. Näissäkin on yleensä tietyt ehdot, jotka kannattaa lukea huolellisesti, mutta yleensä voitot saa suoraan lapaan ilman kierrätystä.

Palaa alkuun

Vedonlyöntibonukset ja suuret kertoimet

Vedonlyöntibonuksien yhteyteen on ilmestynyt uusi bonus, missä voit pelata tiettyä urheilutapahtumaa, kilpailua, joukkueen voittoa tai kisojen voittajaa pienellä rahalla ja todella suurella kertoimella. ”Pelaa Valtteri Bottaksen Itävallan GP:n voittoa 50.00 megakertoimella, ei kierrätysvaatimusta, voitot suoraan lapaan”. Samanlaisia tarjouksia näkee niin jalkapalloon, jääkiekkoon kuin muihin urheilutapahtumiin. Näissä tarjouksissa yleensä maksimipanos on todella alhainen – yleensä yhden euron.

Bottaksen voittaessa Itävallan osakilpailun, voitat 50 euroa, josta vähennetään yleensä alkupanos, eli tässä tapauksessa euro. Sinulle jää siis 49 euroa oravannahkaa, mikä on kotiutettavissa välittömästi. Näitä vedonlyöntibonuksia kannattaa ilman muuta poimia pois, jos sinulta kyseisen tarjoajan pelitili vielä puuttuu.

Vedonlyöntibonukset ilman talletusta

Veikkausbonukset ilman talletusta, on yksi markkinoiden suosituimpia tarjouksia kalastaa uusia pelaajia vedonlyöntisivustoille ja saada asiakas rekisteröitymään. Vedonlyöntibonukset ilman talletusta -tarjous tarkoittaa käytännössä sitä, että asiakas saa joko tietyn arvoisen ilmaisvedon tiettyyn urheilutapahtumaan tai lajiin rekisteröinnin yhteydessä. Parhaassa tapauksessa sinulle tipahtaa ilmaista pelirahaa tietty määrä rekisteröinnin yhteydessä, jonka voit käyttää mihin tahansa vedonlyöntiin. Jos saat ilmaisvedon tai riihikuivaa pelirahaa ilman talletusta, hyödynnä tarjous välittömästi, jos olet oikeutettu siihen.

Vedonlyöntibonukset ilman talletusta

Veikkausbonukset ilman rekisteröitymistä

Vedonlyöntibonukset ilman rekisteröitymistä on saanut alkunsa kasinomaailmasta, jossa asiakkaat pääsivät pelaamaan ja saivat bonuksen ilman rekisteröitymisestä aiheutuvaa päänvaivaa sekä toimenpiteitä. Jokainen vedonlyöntibonuksia kahlannut pelaaja tietää, että tilin tekeminen on joskus ärsyttävää ja aikaa vievää. Vedonlyöntibonukset ilman rekisteröintiä tunnetaan myös nimellä ”Pay N Play”, joka on kasinomaailmasta siirtynyt myös vedonlyöntiin. Konseptin mukana vedonlyöntisivustot ovat alkaneet tarjoamaan myös veikkausbonuksia kyytipojaksi, joka meille vedonlyönnin harrastajille sopii vallanmainiosti.

Trendi on ottanut 2020-luvulla tuulta purjeisiin ja on sanomattakin selvää, että palvelun tarjoajia tulee tippumaan lisää markkinoille. Kyseessä on erittäin asiakaslähtöinen toimintamalli, joka tulee muuttamaan markkinoita ja pistää jo olemassa olevat toimijat varpailleen tai muuttamaan omaa toimintamallia. Kaiken tämän mahdollistaa Trustly, jolla voi automaattisesti tunnistautua sivustolle ja lunastaa vedonlyöntibonukset.

Palaa alkuun

Vedonlyöntibonukset – muista nämä

Vedonlyöntisivustoja on nykypäivänä pilvin pimein ja uusia toimijoita tulee koko ajan lisää. Muista siis lukea veikkausbonuksien ehdot huolellisesti lävitse, ettei tule mitään yllätyksiä. Bonuksien ehdoissa on paljon eroja, ja niissä erotellaan hyvät bonukset huonoista. Jokainen vedonlyöntibonus pitää sisällään aina omat ehtonsa ja niissä kannattaa todella olla tarkkana ennen kuin lunastat bonuksen tai alat pelaamaan uusilla sivustoilla, joista meinasit vedonlyöntibonukset lunastaa. Veikkausbonukset ovat erittäin mukava ja hyvä lisä vedonlyönnissä, kunhan muista katsoa nämä asiat kuntoon:

Vedonlyöntibonukset & lisenssi

 • Katso, että valitsemasi sivusto toimii ETA-alueella tai omistaa MGA-lisenssin (Maltan pelilisenssi)
 • Lue bonuksien ehdot huolella – niissä on eroja
 • Muista pelata vastuullisesti
 • Pelaa mieluiten single-kohteita

Palaa alkuun

Suomalaisten suosimat vedonlyöntibonukset ja sivustot

Suomalaiset ovat tunnetusti lotto ja pitkävetokansaa urheilun ollessa lähellä sydäntä ympärivuoden. Katso alhaalta lista ja pieni esittely vedonlyöntibonuksista ja sivustoista, jotka ovat suomalaisten suosiossa ja poimi oma veikkausbonuksesi.

Unibet tarjoaa hyvän talletusbonuksen ja mielenkiintoisia kampanjoita

Unibet on pitkänlinjan toimija vedonlyönnissä ja suomalaispelaajien suuressa suosiossa. On enemmän sääntö kuin poikkeus, että lähes jokaisella vedonlyöjällä on Unibetin pelitili. Unibet on perustettu vuonna 1997. Sivusto tekee muun muassa yhteistyötä suomalaisten urheilutähtien kanssa, kuten Mika Häkkisen, Jari Litmasen sekä Esa Tikkasen kaltaisten starojen kanssa. Suomalainen rap-duo JVG näyttäytyy myös Unibetin kampanjoissa.

Vedonlyöntibonukset:
Unibet tarjoaa yhden markkinoiden helpoimmista ensitalletusbonuksista. Kierrätys on erittäin helppo kahlata lävitse tavallisenkin tasamaantallaajan. Kierrätysvaatimuksena on 1.40 minimikertoimella kertaa neljä (1,40X4).

Asiakaspalvelu:
Sivustolta löydät ympärivuorokautisen asiakaspalvelun englanniksi ja suomalainen asiakaspalvelu on käytettävissä klo 09.00 – 21.00 asti. Asiakaspalvelu on nopeaa ja ammattitaitoista – joka löytää kyllä ratkaisut kaikkiin ongelmiin.

Rahansiirrot ja verotus
Unibet toimii Australiassa, Belgiassa, Tanskassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Maltalla. Näistä tärkein suomalaispelaajien näkökulmasta on tietenkin Maltan MGA-pelilisenssi, joka takaa suomalaisille verovapaat voitot. Rahansiirrot onnistuvat sivustolla lähes kaikilla maksutavoilla, jotka ovat: Trustly, Euteller, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafe sekä suomalaisilla verkkopankeilla.

vedonlyöntibonukset ja turvalliset talletukset

Kohdevalikoima:
Unibetilla voi käytännössä lyödä vetoa ihan mistä vaan. Sivuston kohdevalikoima on kerrassaan räätälöity huippuunsa niin livevetoa kuin ennakkovetoja pelaavalle. Lajivalikoima on todella laaja ja sieltä löytyy pelattavaa niin hevosurheilusta, biljardista, Esportsista, jääpallosta kuin kuningaslaji jalkapallosta aina jääkiekon pienempiin sarjoihin asti.

live-lähetykset:
Unibet on yksi parhaista sivustoista, jos haluat katsoa urheiluna suorana ja laittaa samalla livevedot sisään. Live-lähetyksiä tarjontaan niin suosituimpiin lajeihin ja sarjoihin kuin myös vähän tuntemattomampiin lajeihin. Unibet näyttää jääkiekon ja jalkapallon lisäksi E-urheilua, tennistä, snookeria sekä koripalloa – ja paljon muuta! Nähdäksesi Unibetin livestream-lähetykset, sinulla tarvitsee olla Unibetin pelitili ja siellä 0,1 euroa rahaa, niin kaikki lähetykset ovat katsottavissasi.

Casino Winner – Eurolla 10€ ilmaisveto

vedonlyöntibonukset

Casino Winner on Betsson Groupin uusin vedonlyöntisivusto, joka näki päivänvalon vuonna 2019. Sivusto on erittäin käyttäjäystävällinen niin mobiilissa kuin tabletissakin. Euroopan helpoin bonus mahdollistaa vedonlyönnin aloittamisen pienellä summalla.

Vedonlyöntibonukset:
Casino Winner tarjoaa markkinoiden parhaan vedonlyöntibonuksen uudelle asiakkaalle. Saat yhdellä eurolla 10 € ilmaisvedon ilman kierrätystä – ja nettovoitot suoraan lapaan. Minimi talletussumma on 10€. Ilmaisvedon minimikerroin 1.50, joka todella inhimillinen.

Asiakaspalvelu:
Asiakaspalvelu toimii Suomen kielellä niin sähköpostilla, puhelimella kuin chatinkin kautta. Asiakaspalvelusta vastaavat samat ihmiset, kuin muissakin Betsson Groupin vedonlyöntisivustoissa, eli tämä puoli on vähintäänkin kiitettävällä tasolla.

Rahansiirrot ja kotiutukset:
Trustly, Euteller, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafe. Kotiutukset toimivat myös moitteettomasti. Verovapaat voitot – Jos kotiutat voittosi Trustlyn kauttasaat voittosi pihalle viidessä minuutissa!

live-lähetykset:
Betsson Groupin hyviin tapoihin kuuluu, että laadukkaat live-lähetykset palvelevat asiakkaita muiden etuuksien lisäksi – näin myös Casino Winnerillä. Casino Winner näyttää niin jalkapalloa, jääkiekkoa, koripalloa sekä muita suosittuja urheilulajeja täysin ilmaiseksi. Sinulla tarvitsee vain olla pelitili ja siellä yksi euro rahaa, niin lähetykset ovat katsottavissasi.

NordicBet – vedonlyöntibonukset jääkiekon ystäville

NordicBet kuuluu myös Betsson Groupiin yhdessä Casino Winnerin, Betssonin ja Betsafen kanssa. NordicBet on jääkiekkovedonlyöjän pyhiinvaelluskohde ja jos yhtään rakastat jääkiekkoa sekä kaiken lisäksi tykkäät lyödä vetoa hokista, on sinulla ilman muuta oltava NordicBetin pelitili kiekkokassissa. Sivusto tarjoaa todella laajan kohdevalikoiman jääkiekkoon ja NordicBetin mainoksissa saattaa vilahtaa NHL-tähti Leo Komarov, joka on solminut yhteistyösopimuksen sivuston kanssa.

NordicBet tukee myös paljon jääkiekkoa ja sivuston logot ja yhteistyö vaikuttaa suomalaisessa jääkiekkokulttuurissa. NordicBet on toiminut monta vuotta yhteistyössä NHL With Out a Map -sarjan kanssa, missä Putcola ja J-man reissaavat ympäri Pohjois-Amerikkaa kyläillen suomalaisten NHL-tähtien luona. Puun Takaa -podcast on myös NordicBetin tukema, jossa entinen mestisjyrä Aki Keinänen ja selostaja Jani Säteri paketoivat kiekkomaailman kuumimmat puheenaiheet omalla tyylillään – vahva kuuntelu suositus!

Vedonlyöntibonukset:
Sivusto tarjoaa tällä hetkellä kohtalaisen ensitalletusbonuksen inhimillisellä kierrätyksellä: 6x 1.80. Bonus ei ole markkinoiden parhaita, mutta se mikä tekee NordicBetista muita paremman sivuston nimenomaan jääkiekosta pitäville vedonlyöjille, on jatkuvat kampanjat jääkiekon eri sarjoihin. Viikoittain vaihtuvat kampanjat, hyvät edut myös vanhoille asiakkaille, ovat asioita, joita kannattaa arvostaa ja siksi valita NordicBet.

Asiakaspalvelu:
Betsson Groupin hyviin tapoihin kuuluu, että suomalaiset asiakkaat saavat myös suomalaista asiakaspalvelua Suomen kielisen sivuston lisäksi. Sinua autetaan niin Chatin, sähköpostin kuin puhelimen välityksellä Suomeksi.

Rahansiirrot ja kotiutukset:
Trustly, Euteller, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafe ja Siirto. Kotiutukset toimivat myös moitteettomasti. Verovapaat voitot! Jos kotiutat voittosi Trustlyn kautta – saat voittosi pihalle viidessä minuutissa!

veikkausbonukset ja talletus

Livelähetykset:
NordicBet näyttää omassa livestream -palvelussaan paljon huippu-urheilua suorana. Jääkiekko näyttelee kuitenkin lähetyksissä suurta osaa, kun voit seurata niin KHL, CHL kuin SHL-sarjaa täysin ilmaiseksi aina kevään ratkaisuhetkiin asti. Livelähetykset vaativat vain pelitilin ja 1€ pitämisen tilillä, niin lähetykset ovat katsottavissa.

Palaa takaisin menuun 

Usein kysytyt kysymykset – UKK

Suomalaiset voivat pelata vapaasti netissä ja hyödyntää sivustojen vedonlyöntibonukset. Veikkauksen monopoliasema ei yllä digitaaliseen markkinointiympäristöön, eikä Suomen laki kiellä pelaamasta muualla kuin Veikkauksella.

Ulkolaiset veikkausbonukset, jotka löydät sivuiltamme ovat kaikki laillisia ja Euroopan talousalueella operoivia. Kaikilla on haluttu MGA-lisenssi, mikä mahdollistaa turvallisen vedonlyönnin sekä turvaa pelaajan selustan - ole siis huoleti.

Verovapaat veikkausbonukset tunnistat siitä, että yhtiö toimii Euroopan Talousalueella (ETA), eli Euroopan sisällä. Maltan ja Viron lisenssillä operoivat sivustot ovat aina verovapaita, ja Brittien eroaminen EU:sta johti siihen, että suurimmalla osalla Briteissä toimivista yhtiöstä on myös Euroopan Talousalueelle toimiva pelilisenssi.

Sinulla voi olla monta bonusta saman aikaisesti. Kannattaa hyödyntää kaikki parhaat bonukset ja poimia ilmaista pelirahaa niin paljon kuin suinkin pystyt. Bonushuoraaminen on ihan normaalia.

Veikkauksella on Suomessa monopoliasema ja sen tehtävä on ehkäistä peliongelmia. Näin myös vedonlyöntibonuksien tarjoaminen ei ole Veikkauksella mahdollista. Veikkaus silti käyttää mainostamiseen vuosittain yli 40 miljoonaa rahaa, eli jokainen voi vetää tästä omat johtopäätöksenä. Kaupat on kasinoita ja piilomainontaa näkee Suomen valtamedioissa.

Palaa takaisin menuun


0 kommenttia


PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ