Eikö arsenaalistasi löydy vielä Betssonin tiliä? Jos vastauksesi on kielteinen, niin minulla on sinulle oiva ehdotus suoraan pelinrakentajalta. Eli eiköhän korjata asia ja napata samalla takataskuun jälleen yksi varsin kelvokas bonus maineikkaan Betsson Groupin nimikkosivustolta? Ainakin annamme vahvan suosituksen, että luet alla olevan arvostelun ja teet päätöksesi viimeistään sen jälkeen.

Arvostelu

Miksi suomalaisten kannattaa valita Betsson?

Betsson on ollut taipaleensa alusta saakka suomalaisten vedonlyöjien suosiossa, eikä sitä asiaa tarvitse liemin ihmetellä. Sivuston suomennokset ovat kunnossa ja asiakas ei juurikaan edes huomaa pelaavansa ulkomaisella sivustolla. Suomalaisten asiakkaiden määrä Betssonilla takaakin sen, että yhtiö tulee varmasti jatkossakin panostamaan siihen, että juuri suomalaisen pelaajan on hyvä pelata Betssonilla.

Myöskin Betsson Groupin kertoimet suosivat suomalaisen vedonlyöjän tarpeita, sillä varsinkin suomalaisen pelaajan suosiossa olevat lajit jääkiekko ja jalkapallo ovat lajeja, joiden kerroinvertailussa Betsson pärjää oikein hyvin kansainvälisten vedonlyöntisivustojen keskuudessa. Näistä lajeista varsinkin NHL, Liiga, SHL, Valioliiga ja Veikkausliiga tarjoavat pelaajilleen loistavan määrän kohteita ja hyvät kertoimet käyttäjälleen. Euroopan talousalueella ja MGA-lisenssillä operoiva Betsson takaa suomalaisille vedonlyöjille verovapaat voitot sekä nopeat rahansiirrot.

Betsson ja vedonlyönti

Vedonlyönti on Betssonilla keskiössä ja sen näkee kaikesta. Käyttöjärjestelmät toimivat kerran kerrasta moitteetta ja muutenkin kaikki vedonlyöntiin liittyvä tehdään Betssonilla tosissaan ja kunnolla. Kohdevalikoima on kestää vertailun loistavasti muiden toimijoiden kesken ja tarjontaa löytyy pingiksestä, jääkiekon ja UFC:n kautta aina Euroviisujen juontajan mekon väriin saakka. Eli jos jostain voi lyödä vetoa, niin sen voi yleisesti tehdä myös Betssonin sivustolla. Ja kaiken lisäksi vielä hyvillä kertoimilla.

Pelaajan kannattaakin muistaa, että markkinoille ei kannata antaa etua pelaamalla ainoastaan yhdellä sivustolla. Betsson pitääkin huolen siitä, että sivustolta löytyy aina, tasaisin väliajoin maailman markkinoiden korkeimpia kertoimia joihinkin kohteisiin. Toisaalta jos jostain syystä haluat pelata vain yhdellä sivustolla, niin Betsson on yksi parhaista valinnoista siihenkin käyttöön, koska sivusto muistaa pelaajiaan myös aika-ajoin vaihtuvilla tarjouksilla, jotka tuovat lisää tuotto-odottamaa pelaamiseesi.

Betsson ensitalletusbonus vedonlyöntiin

Betsson tarjoaa ensitallettajalleen perinteisen 100 % bonuksen 100€ asti. Bonuksesta keskivertoa paremman tekee kuitenkin erittäin hyvät ja selkeät kierrätysehdot, jotka ovat kohtalaisen helposti täytettävissä. Betssonin kierrätysvaatimukset ovat myös erittäin kilpailukykyiset, sillä bonus täytyy kierrättää vain kuusi kertaa bonusrahalla ennen kotiutusta minimikertoimen ollessa ainoastaan 1.50.

Bonuksen läpäisemisestä ei pelaajan kannatakaan suuremmin murehtia, nimittäin tämä bonus on vähintäänkin kohtalaisen helppo kierrättää. Minimitalletus bonuksen saamiseksi on 10 €, jolla pelaajalle annetaan 20 € pelirahaa. Tässä tapauksessa kierrätysvaatimus olisi vaivaiset 60 € ja aikaa kierrätykseen on 30 päivää.

Bonuksen säännöt, ehdot ja kierrätys:

 • Bonus täytyy kierrättää vedonlyönnissä kuusi kertaa bonusrahalla ennen kotiuttamista
 • Minimikerroin vedonlyönnissä on 1.50
 • Huomaathan, että Skrillistä tai Netelleristä tehdyt talletukset eivät oikeuta bonukseen.
 • Bonuksen voi lunastaa vasta talletuksen jälkeen “Bonukset” -osioista
 • Bonuksen kierrätys tulee tehdä 30 päivän sisällä
 • Bonus mitätöidään, jos kierrätysehtoja yritetään täyttää panostamalla saman pelitapahtuman kaikille lopputuloksille millä tahansa Betsson Groupin hallinnoimilla sivustoilla

Näin lunastat vedonlyöntibonuksen

 1. avaa tili Betssonille tästä tai alla olevasta napista
 2. aktivoi talletusbonus
 3. talleta turvallisesti ja valitsemallasi maksutavalla
 4. minimitalletus 10€

Rahansiirto, Talletus ja Kotiutus

Raha kun mainitaan, tulee pelaaja yleisesti aina miettineeksi, että miten rahaa siirretään ja onko se turvallista? Entä kauanko kestää voittojen saaminen omalle pankkitilille? Saanhan varmasti voittoni, mikäli en riko vedonlyöntiyhtiön tekemiä sääntöjä? Betssonin tapauksessa pelinrakentaja vastaa sinulle kyllä. Betsson on yksi alan luotettavimmista sivustoista ja luotettavuuden kannalta tärkein ominaisuus on nimenomaan rahansiirrot. Rahansiirrot Betssonilla toimiikin, kun se kuuluisa junan vessa.

Tosin nyt kun puhumme junan vessoista, puhumme ajasta ennen Pendolinojen ilmestymistä rautatieverkostollemme. Betssonin rahansiirtoja valvotaan myös Maltan pelilisenssin (MGA) toimesta erittäin tiukasti, joten tässä suhteessa pelaajan ei tarvitse olla huolissaan. Kotiutuksetkin tuppaavat tulemaan tilille muutamassa minuutissa. Pisimmillään käsittelyaika saattaa venyä muutamaan vuorokauteen. Sivusto kuitenkin lupaa, että jos talletus ja nosto tehdään Trustlylla on kotiutus tilillä viidessä minuutissa. Betssonille voi myös tallettaa Siirrolla!

Näillä maksutavoilla talletat:

 • Luotto- ja pankkikortit
 • Trustly
 • Euteller
 • Siirto
 • Verkkopankit
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard

Näillä nostat voittosi Betssonilta:

 • Pankkisiirrot
 • Trustly
 • Euteller
 • Siirto
 • Luotto- ja pankkikortit
 • Neteller
 • Skrill

Betsson – kohteet ja kertoimet

Betsson otti tältä osalta maineeseensa pienoisen kolahduksen muutamia vuosia sitten, kun sivusto pudotti kertoimensa ammattipelaajien silmissä täysin käyttökelvottomiksi. Nyt kuitenkin asia on korjattu varsinkin mallikkaasti ja Betsson Groupin kertoimet tarjoavat joka päivälle varmasti maailman markkinatoppeja. Muutenkin kertoimien taso on vähintäänkin hyvä – Sanoisinkin jopa kiitettävä. Silti joissakin kohteissa kertoimissa on toivomisen varaa jokaisella sivustolla ja sen takia pelinrakentaja haluaakin sinun valitsevan aina sivuston, jossa peliyhtiö antaa kohteellesi parhaan kertoimen.

Eli vertailu kannattaa aina. Kohteiden määrä ei tällä sivustolla jätä kyllä ketään kylmäksi. Kohdevalikoima on yksi markkinoiden suurimmista ja sen puolesta et toista sivustoa tämän lisäksi kaipaa. Jos jostain asiasta voi vetoa lyödä, niin onnistuu se todennäköisesti myös Betssonin vedonlyöntisivustolla. Voisinkin sanoa, että jokaisella vedonlyöjällä kannattaa olla käytössä joku kyseisen taustayhtiön tileistä ja vedonlyöntivalikoimaltaan tai vaikka kaikki – jos bonukset kiinnostaa pelata lävitse!

Asiakaspalvelu

Betssonin asiakaspalvelu on pelkkää priimaa. Käytössä on perinteisen sähköpostin lisäksi suomenkielinen chat-palvelu, josta saa vastauksen nopeasti melkein jokaiseen sinua askarruttavaan kysymykseen. Tämän lisäksi Betsson Group tarjoaa takaisinsoittopalvelun, joka on loistava lisä niille henkilöille, jotka eivät halua asioitaan hoitaa kirjallisessa muodossa.

Betsson asiakaspalvelu

Tämä tapa toimiikin loistavasti esimerkiksi lukihäiriöisille ihmisille. Tätä helpommaksi ei asiakaspalvelun käyttöä siis voi tehdä. Jätät vain soittopyynnön ja odotat puhelimen pirahtavan. Tämän lisäksi Betssonin Helpcenter tarjoaa suoraan vastaukset yleisempiin kysymyksiisi.

Toimiiko Betsson Mobiilissa?

No tietysti toimii ja hyvin. Betsson tarjoaakin loistavan pelikokemuksen niin tietokoneen kuin mobiilinkin puolelle. Oikeastaan kaikki, mitä voit tehdä tietokoneesi välityksellä toimii täydellisesti myös mobiilissa niin puhelimella kuin tabletillakin. Pelinrakentajalla löytyy kokemusta Betssonin mobiilin toimivuudesta monen vuoden ajalta. Mobiilissa on tehty talletuksia, kotiutuksia, lyöty vetoja, juteltu asiakaspalvelun kanssa ja kairattu läpi kohteita. Kaikki toimii loistavasti, joten näiltä osin ei sivustoa pääse kuin kehumaan.

Betsson app – vedonlyöntisovellus mobiilissa

Betssonin ottaessa pysyvän paikan elämästäsi, niin silloin on aika tutustua Betssonin mobiilisovellukseen. Kyseessä on sovellus, joka antaa sinulle nopean oikotien suoraan vedonlyönnin ytimeen. Sovellus tekeekin pelaamisestasi helpompaa, nopeampaa ja mielenkiintoisempaa. Pelinrakentaja suositteleekin vahvasti kyseisen sovelluksen käyttöönottoa.

Näin lataat sovelluksen:

 1. Tee tili Betssonin tästä tai alla olevasta napista
 2. Hyödynnä ensitalletusbonus
 3. Mene sivustolla kohtaan “sovellukset”
 4. Lataa sovellus

Betssonin TV näyttää urheilua suorana

Yhtenä Betssonin hienoutena on suorat urheilulähetykset, joita voit katsoa sivustolta, mikäli pelitililläsi on edes yhden euron verran rahaa. Betssonin live stream –lähetyksillä pääset nauttimaan jääkiekosta (muun muassa Ruotsin SHL ja Mestarien liiga CHL), jalkapallosta (muun muassa Etelä-Amerikan eri liigat, Englannin futiscupit, Ranskan liiga, Kiinan Superliiga, osa Serie A:n peleistä ja niin edelleen), koripallosta (NBA, WNBA, Argentiinan liiga ynnä muuta sellaista), ranta- sekä normaalista lentopallosta ja MLB-baseballista.

Katsottavaa siis riittää! Lisäksi ohjelmistosta löytyy monesti myös vaihtuvia lajeja kuten sulkapallo, pyöräily tai pingis. Betsson luonnollisesti tarjoaa live-lähetystensä ohella mahdollisuutta lyödä niistä vetoa. Pieni betsi voi tuoda sopivasti jännitystä ottelun seuraamiseen.

Pelinrakentajan kokemukset

Pitkävetovihjeet.com ja pelinrakentaja on ottanut Betssonin sivuston täysin vakituiseen kikkapelikirjaansa ja betinpoika onkin pelinrakentajan mukana aina, riippumatta siitä, mihin kutsu kuuluu ja askel vie. Pelikohteiden määrä on vaatimattomasti sanottuna todella suuri ja pelattavaa riittää, vaikka muille jakaa. Myös sivuston luotettavuus on sitä luokkaa, että pelinrakentaja ei suostu antamaan vedonlyöntimarkkinoille etua jättämällä Betssonin sivustoa pois valikoimastaan.

Tämä johtuu jo pelkästään siitäkin, että haluamme aina pelata kohdetta markkinoiden suurimmalla kertoimella, jonka saamme luotettavalta sivustolta. Jo pelkästään tämän seikan takia pelinrakentajalla ei ole mitään mahdollisuuksia löytää parhaita kikkoja takataskusta ilman Betssonin apua.


0 kommenttia


PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ