Eikö sinulta vielä löydy Nordicbetin pelitiliä? Jos vastaus on ei, kannattaa miettiä olisiko nyt sinulle edullinen aika tehdä asiaan muutos. Totuus on kuitenkin se, että Nordicbetin pelitili löytyy nykypäivänä melkein jokaiselta vedonlyöjältä ja siihen on myöskin syynsä. Jos mietit miksi Nordicbet on niin suosittu? Suosittelemme lukemaan vedonlyöntisivuston arvostelun meidän näkökulmastamme ja poimimaan sivuston tarjoaman loistavan vedonlyöntibonuksen suoraan povitaskuusi. Voit toki siirtyä sivustolle myös suoraan, jos siltä vain tuntuu.

Arvostelu

Miksi suomalaisen kannattaa valita Nordicbet?

Tähän kysymykseen on tämän sivuston osalta erittäin helppo vastata, nimittäin Nordicbet panostaa juuri suomalaisen vedonlyöjän rakastamiin lajeihin ja pohjoismaisiin urheilutapahtumiin. Tästä osoituksena sivustolla voikin lyödä vetoa esimerkiksi jalkapallon A-junioreiden SM-sarjasta tai jääkiekon nuorten SM-liigasta, aikuisten alasarjoja unohtamatta.

Nordicbet tarjoaa myös Betsson Groupin tapaan erittäin kilpailukykyiset kertoimet myös kansainvälisiin sarjoihin ja suurimpiin urheilutapahtumiin. Nordicbetin kohdalla on kuitenkin helppo huomata, että juuri suomalaiset pelaajat ovat sivuston pääasiallista kohderyhmää. Tämän huomaa loistavasti, jos sivulla hiukan aikaa temmeltää menemään.

Jääkiekko on NordicBetin keskiössä ja sen huomaa vedonlyöntisivuston kampanjoissa, tarjouksissa sekä kaikessa tekemisessä. NordicBetin mainoksissa saattaa vilahtaa NHL-kiekkoilija Leo Komarov ja sivusto tukee suomalaisia podcasteja, jotka nimenomaan keskittyvät jääkiekkoon. Tästä hyvänä esimerkkinä Puun Takaa -podcast, missä kiekkoselostaja Jani Säteri ja Mestis-jyrä Aki Keinänen paketoivat kiekkomaailmaan suurimmat ja mielenkiintoisimmat uutiset omalla tyylillään – vahva kuuntelusuositus.

MGA-lisenssi takaa suomalaisille vedonlyöjille verovapaat voitot ja nopeat rahansiirrot sekä turvallisen alustan lyödä vetoa!

Nordicbet ja vedonlyönti

Vedonlyönnin osalta Nordicbet poikkeaa muista yhtiön vedonlyöntisivustoista lähinnä sillä, että sivustolla on laajennettu valikoima tapahtumia juuri pohjoismaissa käytävien urheilutapahtumien osalta. Lähinnä sarjatarjottimelta löytyy markkinoiden paras kattaus pohjoismaisten maiden alasarjoja. Sen lisäksi Nordicbetiltä löytyy Bettson Groupin tarjoamat kilpailukykyiset kertoimet jokaiseen yleisessä vedonlyönnissä olevaan sarjaan. Kohdevalikoimaltaan sivusto onkin yksi maailma suurimpia.

Vedonlyönnin puolella lajikattaus onkin kaiken kattava. On jalkapalloa, jääkiekkoa, shakkia, yleisurheilua, vesipalloa, salibandyä, tennistä, sulkapalloa, E-urheilua ja paljon paljon muuta. Lisäksi vetoa voi lyödä esimerkiksi tositelevisio-ohjelmien tapahtumista tai politiikasta. Jos joku asia askarruttaa mieltä? Löytyy Nordicbetiltä vastaukset myös näihin kysymyksiin.

Nordicbet ensitalletusbonus vedonlyöntiin

Nordicbetin ensitalletusbonus on vedonlyöntipuolella yksi parhaista. Kyseessä on 100 % bonus 100 € asti, eli kun talletat Nordicbetille 100 euroa koristetaan pelitiliäsi toisella satasella bonusrahaa – käytettävänäsi on siis yhteensä 200 € pelirahaa. Bonusta tietysti sitoo kierrätysvaatimus, joka on kierrätettävä kuusi kertaa minimikertoimen ollessa 1,50 ja kierrätys tapahtuu bonusrahalla.

Tämä Nordicbetin ensimmäisen talletuksen bonus on jo pelkästään yksi markkinoiden parhaista, mutta tämän lisäksi toiselle talletukselle on luvassa vielä 50 % bonus 50 €:n asti ja kolmannellakin talletuksella sinua muistetaan vielä 20 €:n ilmaisella mobiilivedolla. Muistathan kuitenkin, että edellinen bonus täytyy olla kierrätettynä tai hävittynä ennen seuraavan bonuksen lunastamista.

Bonuksen säännöt, ehdot ja kierrätys:

 • Kierrätysvaatimus: 6x bonusrahalla
 • Minimikerroin: 1,50
 • Aikaa kierrättää: 30 päivää
 • Minimitalletus: 10 euroa
 • Cashout-toiminnolla lunastettuja vetoja ei lasketa mukaan kierrätysvaatimukseen.

Näin lunastat bonuksen

 1. avaa tili Nordicbetille tästä tai alla olevasta napista
 2. talleta turvallisesti ja valitsemallasi maksutavalla
 3. minimitalletus on 10 euroa
 4. Käy valitsemassa bonuksesi omista bonuksista.

Rahansiirto, Talletus ja Kotiutus

Oravannahkasta puhuttaessa on hyvä olla tarkkana, varsinkin ulkomaisten toimijoiden osalta. Maltan (MGA) pelilisenssin yksi hienoimmista puolista onkin se, että se suojaa loistavasti pelaajia rahansiirtoasioissa. Voisikin sanoa, että poikkeuksetta Maltan lisenssin alla olevat yhtiöt takaavat turvalliset rahansiirrot – näin on myös Nordicbetin osalta.

Nordicbet lupaa käsitellä kotiutukset 24 tunnin sisällä kotiutuspyynnöstä ja maksutavasta riippuen rahat napsahtavat käyttäjän tilille joko heti tai muutaman arkipäivän kuluessa. Esimerkiksi Trustlyn käyttäjille luvassa on todella nopeat rahansiirrot – rahat lapaan viidessä minuutissa! Siirto toimii myös NordicBetin sivustolla.

Näillä maksutavoilla talletat:

 • Luotto- ja pankkikortit
 • Trustly
 • Pankkisiirto
 • Paysafecard
 • Euteller (palvelumaksu 1.95%)
 • Skrill
 • Neteller
 • Siirto
 • Pikasiirto

Näillä nostat voittosi Nordicbetilta:

 • Trustly
 • Luotto- ja pankkikortit
 • Neteller
 • Skrill
 • Pankkisiirto

Nordicbet – kohteet ja kertoimet

Nordicbetin vahvuus on ilman muuta kohteiden määrä. Sivusto panostaa varsinkin pohjoismaissa suosittujen lajien pohjoismaisiin sarjoihin, eli jos jalkapallossa Suomen kolmosen pelejä ei muilta sivustoilta löydy, niin täältä löytyy! Sarjatarjotin ei kesken lopu ihan ensimmäisenä. Tietysti sivustolta löytyvät ne kaikki isoimmatkin sarjat vedonlyöntiin, jotka palvelevat vedonlyöjää pohjoismaisten sarjojen lisäksi. Nordicbet antaa yleisesti ottaen kilpailukykyiset kertoimet ja varsinkin jääkiekon osalta Liigan ja NHL:n puolelle kerrointen asettelu on useasti pelaajan näkökulmasta enemmän kuin kohdallaan.

Muissa lajeissa on suurimmaksi osaksi voimassa Betsson Groupin peruskertoimet, jotka ovat koko markkinoiden parhaista kertoimista. Palautusprosentit kertoimissa pyörivät enimmäkseen 95 % – 97 % luokassa, joka on erittäin hyvä haitari palautusprosentille. Maailman markkinakärkiä löytyy myös joka päivä, jos niitä vain hiukan jaksaa kaivaa. Tosiaankin Nordicbetin kerroinvalikoima ja kertoimet ovat kiitettävää tasoa kansainvälisessä vertailussa.

Asiakaspalvelu

Nordicbet palvelee suomalaisia asiakkaita Suomen kielellä, mikä on tietysti nykypäivänä hyvän asiakaspalvelun perusvaatimus. Tällä sivustolla myös Suomenkielisen palvelun aukioloajat miellyttävät, sillä chat palvelee kotimaisella kielellä joka päivä 09.00–01.00, eli melkein kellon ympäri. Yhteyttä saa helposti otettua myös sähköpostitse tai jättämällä soittopyynnön, jolloin sinulle soitetaan takaisin tunnin kuluessa.

Toimiiko Nordicbet Mobiilissa?

Suuren vedonlyöntisivuston palveluista on lupa odottaa, että Nordicbet toimii myös mobiilissa kuin junan vessa ennen Intercityn aikakautta, eli kerran kerrasta – ja toimii todellakin mobiilissa. Sivustolle löytyy myös mobiilissa toimiva appi, joka helpottaa toimivuutta entisestään. Nordicbetin osalta on rehellisesti sanottuna vaikea nimetä yhtään asiaa, mikä olisi hankalampi tehdä mobiilissa kuin suoraan nettiselaimella ja tämä on aina loistava asia, kun puhutaan mobiilin toimivuudesta. Vedonlyönti on helppoa, talletusten tekeminen onnistuu hetkessä ja rahan kotiuttaminen on yhtä vaivatonta. Asiakaspalvelu toimii moitteetta myös mobiilin kautta, mikä on tietenkin nykynuorisolle tärkeää.

Nordicbet app – vedonlyöntisovellus mobiilissa

Nordicbet liittäessä itsensä pysyvästi elämääsi, on helpoin tapa toimia ja hallita omaa pelitiliä Nordicbetin Appin kautta. Kyseessä on hyvin suunniteltu kännykkäsovellus, jonka avulla voit lyödä vetoa, tallettaa, kotiuttaa, lyödä vetoa, tai pelata kasinon livepelejä missä vain ja helposti. Sovellus on helppokäyttöinen ja sopii niin nopeaan kohteen kiinni iskemiseen kuin kohteiden selailuunkin. Sovellus toimii niin Applen kuin Androidin käyttöliittymillä.

Näin lataat sovelluksen:

 1. Tee tili NordicBetille tästä
 2. Hyödynnä ensitalletusbonus
 3. Mene sivustolla kohtaan “sovellukset”
 4. Lataa sovellus

NordicBet TV näyttää huippu-urheilua suorana ilmaiseksi

Betsson Groupin hyviin tapoihin kuuluu, että vedonlyöntikohteet ja palvelut ovat viimeisen päälle juhannustikkarissa. NordicBet ei tee tässä suhteessa poikkeusta, vaan loistavien vedonlyöntipalvelujen ohessa sinulla mahdollisuus myös katsoa huippu-urheilua NordicBet TV:stä suorana ilmaiseksi. Sinulla tarvitsee vain olla NordicBetin aktiivinen pelitili ja positiivinen saldo pelitilillä, niin live stream -lähetykset aukeavat.

Mitä NordicBet TV näyttää?

NordicBet TV:stä näet niin jalkapalloa, jääkiekkoa, tennistä, koripalloa, E-urheilua ja kaikkea muuta huippu-urheilua. Kattaus on kerrassaan loistava. Futisfaneja hemmotellaan La Ligan, Serie A, Bundesliigan sekä Ligue 1 sarjoilla, jotka voit katsoa aina ratkaisuhetkiin asti, sillä kaikki sarjat ovat katsottavissa kauden alusta alkaen.

Jääkiekosta tarjolla on niin CHL, SHL kuin Venäjän kivenkova KHL-liiga. Koripallon ystävät pääsevät nauttimaan NBA-kaudesta sekä Euroopan muista sarjoista. Kattaus on yksinkertaisesti niin suuri, että sinun on otettava siitä itse selvää ja liityttävä NordicBetin talliin.

NordicBet Studio – Urheilun & vedonlyönnin erikoisohjelma

NordicBet Studio on vedonlyöntiin ja urheiluun keskittynyt ohjelma, jonka isäntänä toimii NHL With out Mapista tuttu Juho Manninen. Erikoisohjelma käy läpi urheilun polttavat puheenaiheet ja tarjoilee loistavia vieraita urheilukentältä.

Kaksi kertaa kuukaudessa Manninen saa studioon loistavaa taustatukea, kun entinen NHL-ammattilainen Niklas Hagman vierailee studiossa asiantuntijana. Erikoisohjelmassa saat myös loistavia vedonlyöntivihjeitä asiantuntijoilta. Studion lähetykset löydät NordicBetin YouTube-kanavalta tai sivuilta – vahva suositus! Katso ensimmäisen jakson teaseri täältä tai alla olevasta videosta.

Pelinrakentajan kokemukset

Pelinrakentaja suosittelee Nordicbetin sivustoa kaikille vedonlyöjien harrastajille tasosta riippumatta. Kohdevalikoimaa on niin paljon, että ainoastaan sokeille ja lukutaidottomille oman kohteen valinta saattaa tuottaa hetkellisesti vaikeuksia. Pelinrakentajalla on pitkä yhteinen historia Nordicbetin kanssa ilman pienintäkään ongelmaa.

Pelinrakentaja rakastaa myös kohteiden valinnassaan kertoimien maailman markkinakärkiä ja niitähän Nordicbetin sivustolta päivittäin löytyy. Rahansiirtojen ja kotiutuksien toimiessa moitteettomasti, on Nordicbet ansainnut paikkansa pelinrakentajan käyttämien vedonlyöntisivustojen joukossa – Loistava paikka!


0 kommenttia


PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ