Omsk Moneyline

2.14

KHL-kausi 2021–2022 käynnistyy tänään viime vuoden finaaliuusinnalla, kun vastakkain ovat Avangard Omsk ja Moskovan TsSKA. Pelipaikkana on vielä tämän kauden evakossa asuvan Omskin kotiluola Balashikha Areena Moskovan läheisyydessä. Ottelu käynnistyy Klo: 19:00.

Omsk lähtee puolustamaan mestaruutta tutussa komennossa

Hallitseva KHL-mestari lähtee tulevaan kauteen tutun ja turvallisen valmentajan alaisuudessa, kun Bob Hartley jatkaa joukkueen peräsimessä vielä tämän kauden. Joukkueessa jatkavat myös viime vuonna kannua nostaneet suomalaispuolustajat Ville Pokka ja Oliver Kaski. Joukkue menetti mestaruusjuhlien jälkeen tehohyökkääjä Reid Boucherin Lokomotiv Jaroslavliin ja keskushyökkääjä Kirill Semyonovin NHL-kaukaloihin. Konkaripelaaja Ilya Kovalchuk on myös liitetty huhuissa NHL:ään ja Kovalchuk onkin tällä hetkellä ilman sopimusta. Jiri Sekac matkasi mestaruuskauden jälkeen Sveitsiin, missä Tshekki edustaa HC Lausannen joukkuetta. Viime vuonna sensaatiomaisen kevään pelannut ja yksi joukkueen mestaruuteen päättyneen kauden takuumies Simon Hrubec saa itselleen uuden kirittäjän, kun Igor Bobkov vaihtaa maisemaa Kazaniin, ja tilalle hommattiin Vasili Demtšenko.

Omsk oli pelaajamarkkinoilla aktiivinen ja joukkue sorvasi juuri ennen kauden alkua vielä todella merkittävän treidin, kun joukkue vahvisti hyökkäystään viime kaudella Mangitogorskia edustaneella Nikolai Prokhorkinilla. Omski lähetti toiseen suuntaan vaihdossa hyökkääjä Denis Zernovin. Omskin mielenkiintoisimmat vahvistukset kuuluvat ”haalariosastolle”, kun joukkue hommasi Moskovan TsSKA:sta hyökkääjä Ivan Teleginin ja Barys Nur-Sultanista Dmitry Shevchenkon. Peter Cehlarik on ainoa, jota voidaan edes vähän pitää hyökkäyspään vahvistuksena, mutta sen näyttää tuleva kausi. Viime kaudella slovakialainen kiekkoili SHL:ssä, mutta todellinen läpimurto jäi NHL:ssä haaveksi, vaikka slovakkihyökkääjä siellä neljä kautta viettikin.

Moskovan TsSKA – uudet tuulet

Viime kaudella karvaasti Omskille finaalin hävinnyt Moskovan TsSKA lähtee tulevalle kaudelle vähintäänkin mielenkiintoisista asetelmista. Joukkueen viime kauden päävalmentaja Igor Nikitin sai väistyä ja päävalmentajan vastuun tulevalle kaudelle ottaa Sergei Fedorov – Kyllä! Fedorov omaa vahvat TsSKA-siteet, sillä NHL-tähti on toiminut joukkueen managerina vuosina 2012-2017.

Viime kauden menestys joukkueen suuria palasia vaihtoi maisemaa ja TsSKA lähteekin kauteen muuttuneella rosterilla. Viime kauden ykkösmolari ja joukkueen tukipilari Lars Johansson matkasi Pietariin, Maxim Shalunov Jaroslavliin Boucherin seurakaveriksi, Maxim Mamin Florida Panthersiin, Mario Kempe Valko-Venäjälle sekä Brendan Leipsic tehdaskaupunki Magnitogorskiin – tässä suurimpia ja merkittävimpiä siirtoja. Hyökkäysosasto on siis kokenut melkoisen muutoksen viime kauteen – toki runko on edelleen koossa. Puolustuspään suurin menetys oli Dmitri Samorukov, joka lähtee jahtaamaan NHL-unelmaa Edmonton Oilersin riveihin. Paikkaajat löytyivät Barys Nur-Sultanista, kun ruotsalainen Viktor Svedberg saapuu Moskovaan ja puolustuspään paluumuuttajasta Nikita Nesterovista, joka pelasi viime kauden Calgary Flamesin riveissä.

Johanssonille paikkaaja löytyi Kazanista, kun Adam Reideborn saapui vahvistamaan maalivahtiosastoa. Hyökkäyspään promoottoreiksi hankittiin Mihail Grigorenko, joka palaa NHL-kaukaloista takaisin kotiin sekä Calgary Flamesia viime kaudella edustanut Joakim Nordström. Lucas Wallmark täydentää NHL-trion, joka saapuu myös Moskovaan NHL:n kirkkaista valoista.

TsSKA suosikkina otteluun

Moskovan TsSKA lähtee otteluun suosikkina. Joukkue palasi aika maltillisen harjoituskauden ja harjoitusotteluita kertyi vain viisi, joista yksi oli Omskia vastaan. TsSKA kaatoi Omskin (4–2), mutta joukkueen pelilliset esitykset jättivät ilmaan paljon kysymysmerkkejä, eikä joukkueen harjoitusotteluiden saldo kasvanut enää kuin yhdellä voitolla.

Omsk pelasi noin kahdessa kuukaudessa 12 harjoitusottelua ja Hartelyn suojatit alkoivat saada harjoituskauden lopussa juonen päästä kiinni. Vähän kyseenalaistamme Fedorovin valmentajan taitoja ja kokemusta. Omskin kerroin on tällä hetkellä aivan liian korkea olosuhteisiin nähden, ja joukkueen viimeiset harjoitusottelut osoittivat, että hallitseva mestari on todellakin valmis alkavaan KHL-kauteen. TsSKA etsii vielä kauden alussa identiteettiään ja tästä syystä laitamme Omskin lapulle.

» Omsk Moneyline
2.14
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.14
100 € ilmaisveto
2.14
100 € ilmaisveto
2.13
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.13
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ