Hoffenheim

2.10

Tänään siannahkan potkiminen jatkuu maajoukkuetauon jälkeen Saksan Bundesliigassa, jossa illan ainoassa ottelussa toisensa kohtaavat kauden mollivoittoisesti aloittanut Hoffenheim saa vastaansa yhden kauden suurimmista yllättäjistä, eli FC Kölnin. Ottelu pelataan PreZero Areenalla ja pallo laitetaan keskipisteeseen klo 21.30

Kotijoukkue lähtee otteluun ansaitusti suosikin asemassa

Kotijoukkue Hoffenheim saa tänään ylleen vedonlyöntitoimistojen asettaman suosikin viitan ja täysin ansaitusti. Vaikka joukkueen alkukausi ei ole lopputuloksien valossa ollut pelkkää juhlaa, niin esimerkiksi xPTS taulukossa joukkue on ainoastaan 0,2 pistettä tämän päivän vastustajaansa takana. xG:tä joukkue on myös pystynyt tuottamaan sarjassa kuudenneksi eniten, mutta toisaalta joukkueen puolustus on ollut korkeintaan kohtalaista ja tästä syystä myös alkukauden tulokset ovat jääneet odotusarvoon nähden hivenen köyhiksi. Joka tapauksessa esimerkiksi transfermarkt sivuston mukaan 202 miljoonan euron arvoinen kotijoukkue on selkeä suosikki, kun vastaan asettuu ‘vain’ 81 miljoonan arvoinen vierasjoukkue Köln. Vaikka nämä arvot eivät suoraan anna kuvaa pelaajien tasosta, niin silti niistä saadaan jonkinlaista osviittaa joukkueiden ja seurojen mittasuhteista.

Kotijoukkue lähtee otteluun loistavasta terveystilanteesta, sillä sivussa olevista pelaajista tuskin monikaan pystyisi pelaamaan joukkueen avauksessa. Oikeastaan ainoastaan Marco John taistelisi paikasta unelma-avauksessa. Tämän lisäksi keskuspakeista joko Nordveit tai Bicakcic voisi jossain genaariossa pelata joukkueen avauksessa jossakin tilanteessa, mutta lähtökohtaisesti molemmat ovat rotaatiopelaajia, joten mitään suuria poissaoloja joukkueen valmentajalla Sebastian Hoenessilla ei ole tänään riesanaan. Muodostelmaltaan joukkue on tottunut pelaamaan kaikenlaisia 4-3-3 pelitavan variaatioita ja joku sellainen lienee tänäänkin luvassa.

Yksi poissaolo saattaa kaataa vieraiden mahdollisuudet voittoon

Urheilussa ja jalkapallossa on olemassa paljon paikkaansa pitäviä sanontoja, joista yksi on kuuluista “Sota ei yhtä miestä kaipaa”. Tänään tilanne saattaa kuitenkin olla toisin, kun vierasjoukkueen ylivoimaisesti paras ja tärkein pelaaja Ellyes Skhiri on tänään sivussa ja se jättää valtavan loven joukkueen keskikentälle, sillä Kölnin menestyksen suurin syy on juurikin Skhirin loistava pelaaminen alemman keskikenttämiehen paikalla ja Ondrej Dudan pelaaminen ylemmän keskikenttäpelaajan paikalla.

Köln on nähty tähän mennessä kentällä 4-1-3-2 muodostelmassa, mutta on olemassa pienoinen mahdollisuus, että tänään muodostelma on enemmän perinteinen 4-4-2 malli, sillä puhtaasti alemman keskikentän paikalle ei ehdolla ole juurikaan kuin topparin paikalla pelaamaan tottuneita miehiä. Keskikentälle joukkueella olisi laittaa suhteellisen laadukkaana pelaajana pidettävä Salih Özcan, jonka vahvuudet eivät kuitenkaan ole välttämättä puolustussuunnassa. Tästä syystä ei täysin yllättävä ratkaisu olisi myöskään 5-3-2, tai 3-5-2 tyyppinen taktinen ratkaisu. Joka tapauksessa joukkueen pelaamisen runko muuttuu tämän illan otteluun. Tästä syystä me uskomme laadukkaamman kotijoukkueen voittoon omalla kotikentällään

» Hoffenheim
2.10
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.10
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.10
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.10
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.10
100€ ilmaisveto
2.10
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ