Preston

1.94

Englannin Mestaruussarjassa aletaan olemaan viimeisten kierrosten kimpussa, kun joukkueilla on pelaamatta joukkueesta riippuen kaksi tai kolme ottelua. Sarjan putoajat ovat jo tiedossa, mutta toinen suora nousija ja karsintoihin menevät joukkueet ovat vielä auki. Tänään sarjassa pelataan yksi joukkue, jossa täysin ilman panosta oleva Preston kohtaa Blecburnin, joka taistelee vielä teoriassa karsintapaikasta Valioliigaan. Ottelun pelipaikkana toimii Deepdale, jonka nelisen metriä normaalia lyhyempi ja kaksi metriä leveämpi kenttä antaa aina pientä taktista etua kotijoukkueelle. Siannahka asetellaan keskipisteeseen klo 21.30.

Kotijoukkueen kausi on ollut suunnilleen sitä mitä odotettiin

Preston lähti kauteen tavoittelemaan paikkaa ylemmästä sarjanpuolikkaasta ja tämä tavoite on tällä hetkellä vain muutaman pisteen päässä, sillä 15 oleva joukkue on vain kolmen pisteen päässä 12 sijasta. Voidaankin todeta joukkueen olevan hivenen jäljessä virallisesta tavoitteestaan, mutta silti suunnilleen niillä sijoituksilla johon joukkue voitiin alkukaudesta veikata. Prestonin kausi alkoikin varsinkin kotikentällä todella nihkeästi ja joukkue jäi oikeastaan tavoitteistaan suurimmaksi osaksi alkukauden heikohkon kotisuorittamisen takia. Varsinkin kun joukkueen vahvuudeksi ei ole muutamiin vuosiin kuulunut vierasotteluissa pärjääminen. Loppukautta kohden kuitenkin kotiotteet ovat parantuneet ja joukkue onkin hävinnyt tämän vuoden puolella Deepdalella ainoastaan yhden kerran.

Kotijoukkueen ongelmana tänään alkaa kuitenkin hiljalleen olemaan loukkaantumiset, kun varsinkin hyökkäyspäästä alkaa loppumaan miehet kesken. Joukkueen tämän kauden parhaan hyökkääjän Emil Riisin pelaaminen tänään on hyvinkin epävarmaa, samoin kuin myös joukkueen kolmen parhaan hyökkääjän joukossa olevan Ched Evansin. Keskikentältä sivussa ovat Tom Barkhuizen ja Ryan Ledson, joista varsinkin Barkuizen voisi toimia suurena apuna myös hyökkäyssuuntaan. Myös Alan Brownen pelaaminen keskikentällä on epävarmaa. Puolustaja Patrick Baueria odotetaan kuitenkin tänään jo joukkueen avaukseen.

Vierasjoukkue putosi pelilliseen kriisiin ja se maksanee nousupaikan

Vierasjoukkueena tänään toimiva Blackburn oli yksi tämän kauden nousijaehdokkaista, joka pitkään näytti taistelevan tosissaan paikasta Valioliigaan. Viime aikoina joukkue on kuitenkin ollut hävyttömän huono voittaen maaliskuun alun jälkeen ainoastaan yhden ottelun yhdeksästä. Samalla joukkue on myös joutunut tilanteeseen, jossa jopa nousukarsinnat ovat karanneet jo kuuden pisteen päähän. Vaikka siis vierailla onkin teoreettinen mahdollisuus nousukarsintoihin, niin käytännössä tämä paikka on tainnut jo karata Tony Mowbrayn suojateilta käsien ja jalkojen ulottumattomiin. Vieraiden ainoa edes teoreettinen mahdollisuus olisi voittaa kaikki jäljellä olevat ottelut ja nykyisellä suorittamisella kaikkien otteluiden häviäminen taitaa olla todennäköisempi vaihtoehto.

Blackburnin ongelmat ovat olleet tällä hetkellä aivan joka puolella kenttää, mutta käytännössä varmaan suurin ongelma on ollut linjojen välien venyminen jokaisessa tilanteessa. Lisäksi pallonmenetykset ovat tulleet liikaa tilanteissa, joissa joukkue ei ole pystynyt heti painostamaan vastustajaa ja saamaan näin ollen pelivälinettä tarpeeksi nopeasti takaisin itselleen. Tästä syystä myös otteluiden tempo on ollut liikaa vastustajan määritettävissä. Lopputuloksena on siis tapahtuma, jossa oma pää ei pysy millään nollilla, koska vastustaja määrää pelin painopistettä ja rytmittämistä, mutta toisaalta myöskään itse ei saada samasta syystä tehtyä millään yhtä pistettä enempää

Tänään kotikenttä määrää

Vaikka Blackburn on laadullisesti tänään vastustajaansa parempi on se ollut varsinkin tämän vuoden puolella lähes laaduton vierasjoukkue. Tämän lisäksi joukkue on suuressa pelillisessä kriisissä, joten hyvää putkea Deepdalella pelaava kotijoukkue ansaitsee mielestämme suosikinaseman tänään. Vedonlyöntiyhtiöt ovat kuitenkin veivanneet ottelusta tasabookin, joten me hyppäämme kotijoukkueen kelkkaan. Tasapelin riski on kuitenkin niin suuri, että napataan vetolapulle kohde, jossa tasapeli palauttaa rahamme

» Preston
1.94
100 € ilmaisveto
1.94
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ