Yli 5,5 maalia varsinainen peliaika

2.07

CHL:ssä pelataan tänään kahdeksan ottelun kierros. CHL-kauden alku on lähtenyt vihjeiden osalta loistavasti käyntiin, kun kuusi edellistä vihjettä on uinut nätisti katiskaan, eli jossain vaiheessa lunta on tulossa tupaan oikein huolella. Tämän päivän kierrokselta poimitaan E-lohkon ottelu, jossa Tampereen Ilves pelaa seurahistorian ensimmäisen CHL-kotiottelun. Ilves saa tänään vieraakseen sveitsiläisseura Fribourg-Gottéronin ja kiekko putoaa jäähän Nokia Areenalla klo: 19:00.

Ilves aloitti CHL-urakkansa mollivoittoisesti

Jouko Myrrän piiskuroima Tampereen Ilves aloitti mollivoittoisesti seurahistorian ensimmäisen CHL-urakkansa. Kahdella vierasottelulla käyntiin lähtenyt kausi alkoi tappiolla illan vastustaja Fribourgia vastaan. BCF-Areenalla pelattu avausottelu oli viihdearvoltaan loistava ja molemmilla joukkueilla oli oma etsikkoaikansa.

Kotijoukkue Fribourg oli ottelussa lopulta parempi maalein 3-2, mutta Ilveksen esitys CHL-debyytissä ei missään nimessä ollut huono, ja varsinkin päätöserä oli tupsukorvilta todella vahvaa tekemistä.

Toisessa ottelussa Ilves matkusti Itävaltaan, missä vastassa oli maan mahtiseura Red Bull Salzburg. Ilves sai käännettyä tasaisen ottelun lopulta itselleen, kun Joona Ikonen ratkaisi jatkoajalla läpiajon päätteeksi tupsukorville seurahistorian ensimmäisen voiton CHL:ssä maalein 2-3.

Ilves saapuu illan otteluun pienin ketjumuutoksin. Ykköskenttä pysyy ennallaan, mutta kakkoskentän laitaan nousee Miro Ruokonen. Tommi Tikka ja Ikonen ovat ketjun muut lenkit. Kolmoskenttä on muodossa: Henrik HaapalaPetri KontiolaAku Räty. Neloskentän keskellä jatkaa Balazs Sebok ja laidassa operoi Panu Mieho ja kokoonpanoon nostettu Jani Nyman. Maalissa aloittaa Marek Langhamer.

Fribourg-Gottéron koki yllätystappion norjalaisille

Kanadalaisvalmentaja Christian Dube ei kauaa ehtinyt Ilves-voittoa juhlia, kun joukkue koki yllätystappion toisessa ottelussa norjalaisseura Stavanger Oilersille, joka kävi kuittaamassa elintärkeät kolme pistettä BCF Areenalta ja teki E-lohkosta samalla todella mielenkiintoisen. Ottelu oli tasainen ja molemmilla joukkueilla oli omat mahdollisuutensa naulata matsi. Ottelun ainoa maali nähtiin ensimmäisen erän alussa, kun Ludvig Hoff siirsi ylivoimapelin jatkumosta norjalaisseuran 0-1-johtoon, mikä riitti lopulta voittoon.

Fribourg yritti päätöserässä vimmatusti tasoitusta ja hallitsi kenttätapahtumia mielin määrin, mutta ei lopulta saanut ohitettua Stavangerin maalissa nollapelin operoinutta Henrik Holmia, joka venyi kiekon tielle 28 kertaa.

Fribourgin sairastuvalta löytyy ruotsalaistaituri Marcus Sörensen, joka on sivussa arviolta kuusi viikkoa loukattuaan sormensa. Tämä on iso menetys vierasjoukkueelle. Maalissa aloittaa kokenut Reto Berra.

Iskeekö Ilves Nokia Areenalla

Joukkueet kohtasivat toisensa reilu viikko sitten Sveitsissä ja silloin tasaisen ottelun voitti Fribourg. Ottelun ehdoton sankari oli kotijoukkueen suomalaishyökkääjä Janne Kuokkanen, joka naulasi kaksi häkkiä Langhamerin selän taakse. Ottelu oli todella viihdyttävä, ja tänään myös odotusarvo viihteen suhteen on korkealla.

Molemmat joukkueet pelaavat tempolätkää, jossa ei peruutella. Ilves pääsee nyt ensimmäistä kertaa kotiaskiin CHL:ssä, jossa tupsukorvat ovat aina olleet vahvoja. Kahden hyvä jalkaisen pystysuuntaan nopeasti kääntävän joukkueen kohdatessa, on luvassa vauhdikas ottelu, jossa puolustuspelaaminen ajoittain unohtuu hyökkäyksen kustannuksella. Tänään varmasti nähdään vauhdikas ja viihdyttävä ottelu, jossa molemmat joukkueet pääsevät tekopaikoille. Siksi vetokohteemme otteluun on selkeä.

» Yli 5,5 maalia varsinainen peliaika
2.07
100 € ilmaisveto
2.07
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ