Voittaa 1. erän - Ilves

1.96

CHL:ssä pelataan sunnuntaina täysi ottelukierros ja panokset alkavat kasvaa ottelukierroksien vähentyessä. Kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Nokia Areenalla, missä Tampereen Ilves saa vieraakseen itävaltalaisen Red Bull Salzburgin. Kyseessä on E-lohkon ottelu, jossa paketti on vielä täysin auki. Ottelu käynnistyy klo: 16:00.

Ilves metsästää edelleen voittoa varsinaisella peliajalla

Jouko Myrrän piiskuroima Tampereen Ilves metsästää edelleen kolmen pisteen voittoa CHL-sarjassa. Tupsukorvat majailevat E-lohkon viimeisenä kahdella pisteellä, kun joukkue on pelannut kolme ottelua.

Ilves pelasi edellisen kerran perjantaina, kun Nokia Areenalle saapui sveitsiläisseura Fribourg. Joukkueet olivat kohdanneet CHL-avauksessa toisensa ja silloin sveitsiläiset olivat tasaisen ottelun pääteeksi parempia maalein 3-2. Tasaista ottelua odotettiin myös toisesta kohtaamisesta, kun joukkueet kohtasivat toistamiseen perjantaina Nokia Areenalla, mutta toisin kävi.

Fribourgilla oli allaan kirvelevä tappio kotiaskissa tämän kauden yllättäjälle Stanvangers Oilersille (0-1), mikä oli herättänyt joukkueen. Fribourg oli Ilvestä vastaan huomattavasti paremmin valmistautunut, joka näkyi ennen kaikkea kamppailupelaamisessa. Fribourg siirtyi avauserässä 0-1-johtoon pienellä onnenkantamoisella, kun Marek Langhamer torjui Sandro Schmidin laukauksen Jarkko Parikan varusteisiin, josta se pomppasi maaliin.

Ottelun toinen ja viimeinen maali syntyi myös avauserässä, kun sveitsiläisseura pääsi vastahyökkäykseen puolustaja Lester Lancasterin ylipelattua siniviiva. Julien Sprungerin maaginen rannelaukaus vastahyökkäyksen päätteeksi ohitti Langhamerin toistamiseen.

Ilveksen hyvästä viimeisestä erästä huolimatta, ottelussa ei enempää maaleja nähty ja näin pisteet matkasivat Sveitsiin. Tappion myötä Ilves on ajanut itsensä todella ahtaalle ja joukkue metsästää edelleen täyttä pistepottia.

Red Bull Salzburg saapuu Tampereelle Norjasta

Matt McIlvanen luotsaama Red Bull Salzburg majailee tällä hetkellä E-lohkon toisensa. Kolme ottelua ovat tuottaneet tasaisessa E-lohkossa yhden jatkoaikavoiton, yhden rangaistuslaukausvoiton ja yhden jatkoaikatappion, eli joukkue ei ole vielä hävinnyt ottelua varsinaisella peliajalla.

Red Bull Salzburg saapuu Tampereen hornankattilaan Norjasta, missä joukkue kohtasi toistamiseen E-lohkon yllätyksistä vastanneen norjalaisseura Stavanger Oilersin. Joukkueet kohtasivat toisensa CHL-avauksessa Itävallassa, ja silloin Salzburg voitti ottelun jatkoajalla maalein 3-2ja.

Joukkueiden toinen kohtaaminen Norjassa noudatti ensimmäisen ottelun kaavaa, ja homma ratkaistiin tasaisen ottelun päätteeksi rangaistuslaukauksilla, jonka käänsi lopulta nimiinsä vierasjoukkue Red Bull Salzburg. Ottelun loppulukemat kirjattiin vierasjoukkueelle 2-3rl.

Ilves pakkovoiton edessä Nokia Areenalla

Tampereen Ilves saapuu toiseen CHL-kotiotteluunsa haastavista asetelmista. Avausmaali kotiaskissa odottaa edelleen tekijäänsä ja joukkue tarvitsee pakkovoiton, että haaveet jatkopeleistä ovat edelleen omissa käsissä.

On siis sanomattakin selvää, että Tupsukorvat jättävät tänään kaiken Nokia Areenan jäälle ja tarjoavat faneilleen kunnon show’n.

Ilves lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina ja tupsukorvien kertoimet on poljettu pelikelvottomiksi. Ilves on ollut otteluiden aluissa varsinainen lapanen, ja me uskomme, että tänään siihen tulee muutos. Ilveksellä on allaan edellisestä ottelusta hyvä viimeinen erä, ja se pitää nyt tuoda alusta asti tähän otteluun.

Me uskomme vahvasti siihen, että Ilves tulee ottamaan ohjat heti avauserästä lähtien, ja joukkue haluaa tehdä norjalaisjoukkueelle selväksi, kuka on kuningas Nokia Areenalla. Ilveksen on ollut pakko oppia edellisistä otteluista ja panostettava nyt ottelun alkuun. Siksi vetolinjamme otteluun löytyy ensimmäisestä erästä.

» Voittaa 1. erän - Ilves
1.96
100 € ilmaisveto
1.96
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ