Molemmat joukkueet tekevät maalin - 2. erä | KYLLÄ

2.63

CHL-kausi jatkuu toisen pelipäivän otteluilla, ja me kiinnitämme katseemme Mikkeliin, missä viime kauden sensaatiojoukkue Mikkelin Jukurit aloittaa oman CHL-urakkansa Ikioma Areenassa, kun vieraaksi saapuu viime kauden SHL-finalisti Luleå HF. Kiekko putoaa jäähän Ikioma Areenassa klo: 19:05.

Jukurit ensimmäistä kertaa CHL-karkeloissa

Mikkelin Jukurit yllätti viime kaudella kaikki kotimaisessa Liigassa sijoittuen runkosarjassa toiseksi. Tie nousi kuitenkin pystyyn Playoffien ensimmäisellä kierroksella Kouvolan KooKoolle. Jukureita luotsaa viime kauden tapaan Olli Jokinen, joka sai joukkueen todelliseen lentoon viime kaudella, mutta nyt asetelmat ovat täysin erit, eikä joukkueelle enää tarjota altavastaajan viittaa.

Mikkelin Jukurit ei ole aikaisemmin pelannut CHL-sarjaa ja joukkue täysin uuden haasteen edessä, kun kiekko putoaa tänään jäähän Ikioma Areenalla. Joukkueen runko on pysynyt kohtalaisesti kasassa, mutta menetyksiä on kesän aikana myös tullut. Isoin menetys lienee viime kauden kapellimestari Petrus Palmun siirtyminen Ruotsiin ja ykköskassari Oskari Salmisen siirtyminen Pohjois-Amerikkaan.

Jukurit reagoi heti menetyksiin ja maalinsuulle hommattiin Leijonien vakiokasvo Frans Tuohimaa. Hyökkäyspäätä vahvistettiin Kovarcikin veljeksillä, Kalpasta uutta nostetta uralleen hakevalla Miika Pitkäsellä ja taiteilija Juhamatti Aaltosella. Aaltonen onkin todella mielenkiintoinen haku Jukuri-paitaan, ja onkin mielenkiintoista nähdä, puhkeaako Ii:n taikuri uudelleen kukkaan Jokisen alaisuudessa – sillä vapauksia on varmasti luvassa.

Jukurit pelasi muiden joukkueiden tapaan elokuussa harjoitusotteluita Liigajoukkueita vastaan. Elokuun neljästä harjoitusottelusta joukkue voitti ja hävisi kaksi.

Luleå HF janoaa menestystä kansainvälisissä peleissä

Viime kaudella Ruotsin pääsarjassa hopealle yltänyt Luleå janoaa menestystä myös jääkiekon mestarien liigassa. Viidettä kertaa CHL-karkeloissa mukana oleva legendaarinen ruotsalaisseura on onnistunut myös kertaalleen CHL-tittelin voittamaan. Näin tapahtui vuonna 2015. Joukkueen peräsimessä kuudennen kauden penkin takana aloittaa Thomas Berglund, joka teki myös itse pelaajana mittavan uran joukkueen riveissä.

Joukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa, vaikka viime kauden päätteeksi maisemaa vaihtoivat huippukauden pelannut Sami Lepistö ja Narreistakin tuttu taitoniekka Linus Omark. Suomalaisväriä joukkueesta löytyy edelleen Juhani Tyrväisen, Joonas Raskin ja Julius Hongan muodossa.

Luleå pelasi elokuussa kolme harjoitusottelua ja voitti niistä ainoastaan Kärpät kotonaan häviten toisessa ottelussa kärppälaumalle Raksilassa ja Skellefteålle jatkoajalla.

Vetolinja haetaan toisesta erästä

Luleå lähtee otteluun suosikkina, mutta me emme lähde tuohon kelkkaan mukaan. Molemmat joukkueet pelasivat mollivoittoisen harjoituskauden, mikä jätti niin ruotsalaisseuran kuin Mikkelin Jukureiden todellisesta iskukyvystä paljon arvailujen varaan.

On sanomattakin selvää, että tänään tulee olemaan kova tempo, jos ennusmerkit yhtään pitävät paikkansa. Toisen erän kirous nousee tässä kohteessa suoraan sanottuna silmille, niin virheherkkiä molempien joukkueiden esitykset olivat elokuussa. Vaihtomatkan pidentyessä ja happovaihtojen lisääntyessä, uskomme vahvasti siihen, että toisessa erässä pelataan coast to coast -hokia ja molemmat saa etsikkoaikansa. Virheiden määrä kasvaa ja maalipaikat lisääntyvät. Siksi vetokohteemme otteluun on tämä:

» Molemmat joukkueet tekevät maalin - 2. erä | KYLLÄ
2.63
100 € ilmaisveto
2.63
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ