Tappara

2.15

CHL:ssä on täysi tohina jälleen päällä, ja meidän vihjeessämme suuntaamme Sveitsiin ja C-lohkon otteluun, missä Tampereen Tappara kohtaa sveitsiläisen Rapperswil-Jona Lakersin. Ottelun estradina toimii Rapperswilin kotipyhättö St. Galler Kantonalbank Areena ja kiekko putoaa jäähän klo: 19:00.

Rapperswil-Jona Lakers aloitti CHL-taipaleensa tappiolla

Viime kaudella Sveitsin kovatasoisessa NLA-sarjassa runkosarjassa neljänneksi sijoittunut Rapperswil-Jona Lakers aloitti neitsytmatkansa Euroopan huippusarjassa tappiolla, kun Saksan DEL-liigan suurseura Red Bull München pommitti sveitsiläiset maanrakoon maalein 1-4. Stefan Hedlundin piiskuroima Rapperswil pysyi saksalaisten kyydissä puolimatkan krouviin asti, kunnes München latoi toisessa erässä pari maalia ja loppulukemat 1-4 sinetöi Turussakin viihtynyt Austin Ortega.

Tappara aloitti urakkansa vahvasti

Jussi Tapolan piiskuroima Tampereen Tappara aloitti puolestaan oman CHL-urakkansa vahvasti, kun kirvesrintojen jalkoihin jäi Bratislavan kiekkoylpeys Slovan Bratislava. Tappara tuli otteluun todella vahvasti ja kirvesrinnat johtivat ottelua kahden erän jälkeen jo 0-4, mutta viimeisessä erässä joukkueen ote ajoittain herpaantui ja pelipaidan alle tuli hyvänolontunne, mikä päästi vielä slovakialaiset peliin mukaan. Viimeisen erän kahdesta takaiskumaalista huolimatta Tappara onnistui nostamaan tasoaan vielä pelimiehen kympillä ja voitti ottelun lopulta 2-5.

Tapparan ehdotonta eliittiä oli Tampereelle paluun tehnyt taitoniekka Jori Lehterä, joka säesti Tapparan voittoa kolmella syöttöpisteellä. Lehterä pelasi uransa ensimmäisen CHL-ottelunsa. Viime kauden KHL:n maalipörssin ykkösmies Niko Ojamäki naulasi kaksi häkkiä slovakialaisten verkkoon ja jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi. Erityismaininnan ansaitsee myös eliittipakki Valtteri Kemiläinen, joka takoi 1+1 tehot.

Tapparan kautta kioskille

Tapolan luotsaama Tappara on tullut ryminällä tähän kauteen, eikä vain loistavien hankintojensa kautta, vaan joukkueen peli on ollut kauden alusta asti hyvässä formissa. Toki parannettavaa aina on, mutta uudetkin pelaajat ovat sisäistäneet todella nopeasti joukkueen pelisapluunan.

Hedlundin luotsaama Rapperswil etsii vielä peli-identiteettiä tässä vaiheessa kautta, ja se näkyy ennen kaikkea puolustuspelaamisessa. Joukkueen hyökkäys on paperilla kova, mutta yhteiset sävelet ketjujen välillä etsii vielä muotoaan. Ykköskenttä pistekunkku Roman Cervenka johdolla on pysynyt muotissaan, mutta alakenttien kemiat eivät vielä kohtaa. Varsinkin Jokereistakin tutut sankarit Jordan Schroeder ja Nicklas Jensen etsivät vielä toisiaan.

Viime vuonna Rapperswil oli yhden kentän ihme ja samalta meno näyttää tässäkin vaiheessa, kunnes palaset loksahtavat paikoilleen. Tappara puolestaan on saanut niin viisikko- kuin erikoistilannepelaamisen hyvään muottiin jo tässä vaiheessa kautta, emmekä halua edes kuvitella mihin se vielä peliään pystyy kauden aikana kehittämään, kun Liiga käynnistyy.

Tappara on ollut reisussa, kun puolestaan Rapperswil on saanut viettää aikaansa kotona. Se on pieni etu kotijoukkueelle, mutta tässä vaiheessa kautta yhdessä oleminen on positiivinen asia, ja kun alla on vielä voitokas ottelu Slovakiasta, on Tappara saanut joukkueen sisällä varmasti positiivisen jatkumon tähän iltaan.

» Tappara
2.15
100 € ilmaisveto
2.15
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ