Mannheim Moneyline

1.95

Rauman Lukko jatkaa CHL-taivaltaan lauantaina, kun edessä on alkulohkon toinen ottelu. Raumalaiset saavat Kivikylän Areenalle vieraita Saksasta, kun hallitsevan mestarin iskukyvyn tulee mittamaan DEL-liigan runkosarjan viime kaudella voittanut Mannheim. Kiekko tippuu jäähän klo: 19:00.

VedonlyöntisivustoBONUSPELAA
Riskitön veto 100€ asti

100€ ILMAISVETO
Ilmaisveto 30€ asti

Rauman Lukko suli avausottelunsa torstaina

Rauman Lukko kohtasi kotonaan CHL-kauden avausottelussa sveitsiläisen HC Lausannen. Ottelu oli Lukolta mollivoittoinen ja erittäin hyvä opetus siitä, että jääkiekko-ottelu kestää 60 minuuttia. Ensimmäinen erä oli molemmilta joukkueilta tunnustelua ja ainoa pöytäkirjamerkintä oli Justin Kruegerin pikkukakkonen erän lopussa. Toisessa erässä raumalaiset ottivat pelin haltuun ja joukkueelle tarjottiin pari ylivoimamahdollisuutta, mutta pikkumusta ei yrityksistä huolimatta eksynyt Tobias Stephanin vartioimaan maaliin.

Ottelun ylitettyä puolivälin, avasi kotijoukkue maalihanat, kun HPK:ssa viime kauden pelannut hyökkääjä Harri Kainulainen avasi maalihanat Lukko-paidassa. Lukko sortui toisen erän lopussa vielä rikkomaan ja Lausanne pääsi yrittämään tasoitusta – tuloksetta. Huomion arvoista oli kuitenkin se, että Lausanne alkoi pikkuhiljaa saamaan juonesta kiinni ja pelin virtaus alkoi siirtymään vierasjoukkueelle.

Kolmannessa erässä Sebastian Repo vei kotijoukkueen 2–0 johtoon, vaikka Lukko oli ollut suurissa vaikeuksissa koko kolmannen erän. Peliaikaa ollessa reilu vitonen jäljellä, Lausanne kavensi ottelun 2–1 Cory Emmertonin tehdessä vieraiden kavennusmaalin. Maali oli jatkumo vierasjoukkueen dominoinnille. HC Lausannen kova työ lopulta palkittiin ja joukkueen ykköspakki Lukas Frick toi vierasjoukkueen lopulta tasoihin kolme sekuntia ennen summeria. Tasoitusmaalin tehnyt Frick, oli myös järjestelemässä joukkueen voittomaalia jatkoajalla, jossa Jason Fuchs naulasi Lausannelle voiton. Näin vierasjoukkue sai kovan taistelun jälkeen kaksi pistettä, ja raumalaiset saavat tyytyä yhteen pisteeseen ja alpakkalusikkaan.

Mannheim haki rutiinivoiton Walesista

Viime vuonna DEL-liigan runkosarjan voittanut, mutta välierissä lauluun lähtenyt Mannheim haki CHL-avauksessa rutiinivoiton Walesista, jossa joukkue kohtasi cardiffilaisen Cardiff Devilsin. Ottelu päättyi vierasjoukkueen voittoon lopulta maalein 0-5. Mannheimin maalintekotalkoissa kunnostautuivat suomalaispakki Joonas Lehtivuori, joka oli joukkueen yksi avainpelaajista 1+1 tehoilla, KHL:ssä hirmutehoja naulannut Nigel Dawes (0+2) sekä ykköskentän kapellimestari ja maajoukkueen runkopelaaja Matthias Plachta (0+2). Suomalaispuolustaja Ilari Melart jäi ilman tehopisteitä, mutta pelasi kelpo ottelun.

Vetokohteemme otteluun

Raumalaiset lähtevät otteluun ennakkosuosikkina, mutta Mannheimia ei todellakaan kannatta aliarvioida, sillä joukkueella on erittäin tasokas hyökkäys, josta löytyy niin NHL- kuin KHL-kokemusta. Kirkkaimpina tähtinä ovat Dawes, Stanley Cup -mestari Andrew Desjardins sekä kanukkihyökkääjä Jordan Szwarz. Puolustuspäätä pitää pytyssä talonmies ja mahtavan NHL-uran tehnyt Korbinian Holzer.

Lukon peli on muuttunut hieman sitten Pekka Virran aikakauden ja joukkue pelaa enemmän suoraviivaisesti ylöspäin. Tämä ei ihan kaikilla ole vielä selkeää ja Marko Virtasella on työmaata saada Lukko pelaamaan haluamallaan tavalla.

Pavel Grossin luotsaama Mannheim on tehnyt kesällä aivan loistavia hankintoja, joista hyvänä esimerkkinä voidaan pitää Dawesia ja Szwarzia. Molemmat tuovat jo hyvin rakennettuun runkoon paljon kokemusta, taitoa sekä syvyyttä. Gross on valmentanut joukkuetta kaudesta 2018 lähtien, ja joukkue on erittäin luisteluvoimainen, fyysinen ja taitava. Mannheim on myös erittäin vaarallinen ylivoimajoukkue juuri yksilötaidon takia.

Lukko lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina, mutta meidän vaakakuppimme kallistuu vierasjoukkueen puoleen, koska Lukon peli ei yksikertaisesti kestä vielä koko 60 minuuttista ja pelin rakenne on hukassa. Fyysinen ja luisteluvoimainen Mannheim, voikin olla raumalaisille liiankin suuri haaste, ja tästä syystä vetokohde haetaan vierasjoukkueen kautta.

» Mannheim Moneyline
1.95
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.90
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.90
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.90
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ