Yli 5,5 maalia varsinainen peliaika

2.12

Toinen CHL-vihjeemme suuntautuu myös C-lohkoon, missä saksalainen suurseura Red Bull Munchen saa vieraakseen sveitsiläisseura Rapperswil-Jona Lakersin. Illan näyttämönä toimii Munchenin Olympia Eishalle ja kiekko putoaa jäähän klo: 20:00. Katso CHL-kauden otteluohjelma ja tulokset sarjan omilta sivuilta.

Red Bull Munchen johtaa C-lohkoa

Don Jacksonin piiskuroima Red Bull Munchen johtaa paremman maalieron turvin C-lohkoa. Saksalaisten CHL-avaus käynnistyi kahdella vierasottelulla illan vastustaja Rapperswil-Jona Lakersiä ja Slovakialaista Slovan Bratislavaa vastaan. DEL-liigan mahtiseura niisti molemmat vieraskentällä maalein 1-4 ja avasi CHL-urakkansa parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyvän alun takuumiehinä häärivät hyökkääjä Yasin Ehliz, puolustaja Zach Redmond sekä nuori puolustajalupaus Maksymilian Szuber, jotka kaikki saalistivat kahdessa ottelussa kolme tehopistettä. Mainitsemisen arvoinen on myös Munchenin maalivahtikaksikko Danny Aus den Birken sekä Mathias Niederberger, jotka pelasivat loisto-ottelut CHL:n avauksessa.

Red Bull Munchen kohtaa lauantaina kotiaskissaan Slovan Bratislavan.

Rapperswil-Jona Lakers metsästää avausvoittoa

Ruotsalaisvalmentaja Stefan Hedlundin piiskuroima sveitsiläisseura Rapperswil-Jona Lakers avasi oman CHL-kautensa kahdella kotitappiolla. Suurin tavoittein tähän kauteen lähtenyt Rapperswil joutui taipumaan kotiaskissaan niin illan vastustajalle Red Bull Munchenille (1-4) kuin Tampereen Tapparalle (1-3).

Kahdesta tappiosta huolimatta, ottelu Tapparaa vastaan oli jo laadukasta tekemistä. Varsinkin hyökkäyspelaaminen oli parantanut avausottelusta ja joukkue selvästi käynyt asiaa lävitse. Pelkästään Tapparan maalinsuulla 35 torjuntaa operoinut Christian Heljangon maagiset otteet tolppien välissä takasivat kirvesrintojen voiton Sveitsissä.

Rapperswil-Jona Lakers kohtaa lauantaina Nokia Areenalla Tampereen Tapparan.

Red Bull Munchen suosikkina otteluun – Rapperswil lyö kaiken tiskiin

Vedonlyöntisivustojen silmin ennakkosuosikin viitta on valjastettu Munchenin harteille. Tähän vaikuttaa joukkueiden keskinäinen ottelu viikko sitten, ja Rapperswilin suorittaminen kokonaisvaltaisesti. Hedlundin suojatteja ei missään nimessä kannata kuitenkaan aliarvioida, ja joukkueen hyökkäyspelaaminen oli jo edellisessä ottelussa todella laadukasta, mutta vain palkinto puuttui.

Jos Rapperswil saa samanlaisen hurmion päälle vierasaskissa ja luottaa omaan tekemiseensä, on Munchen tänään myös Tapparan tavoin uudenlaisen haasteen edessä. Red Bull Munchen on pelannut kaksi loistavaa ottelua, mutta tänään vastaan asettuu erittäin nälkäinen Rapperswil, joka janoaa avausvoittoaan sekä revanssia, ja hakee sitä myös pienellä riskillä.

Rapperswil on erittäin laadukas joukkue, ja edellisessä ottelussa ykköskentän takaa alkoi jo näkyä hyviä elementtejä ketjujen välillä, jotka pystyvät tuottamaan laadukkaita maalipaikkoja. Tänään nähdään vuorenvarmasti kaksi korkean hyökkäysmoraalin nimeen vannovaa joukkuetta, ja ottelussa on lupa odottaa maaleja. Rapperswilin on muutenkin otettava riskejä ja avattava peliään, jos joukkue mielii vielä taistella pudotuspelipaikasta  – ja se tulee tänään näkymään myös kentällä.

» Yli 5,5 maalia varsinainen peliaika
2.12
100 € ilmaisveto
2.12
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ