Alle 5 maalia (varsinainen peliaika)

2.03

CHL:stä poimitaan päivä vetokohde Tampereelta, missä pelataan C-lohkon kärkikamppailu, jossa kohtaavat Tampereen Tappara ja sveitsiläisseura HC Lugano. Ottelu käynnistyy klo: 19:00 ja pelipaikkana on eksoottinen Tesoman jäähalli.

VedonlyöntisivustoBONUSPELAA
Riskitön veto 100€ asti

100€ ILMAISVETO
Ilmaisveto 30€ asti

Tappara kovassa tikissä Euroopan kaukaloissa

Tampereen Tappara on ollut positiivinen yllätys CHL:ssä. Joukkue on aloittanut kautensa todella vakuuttavasti kolmella voitolla, joista viimeisin tuli perjantaina saksalaisesta Eisbären Berlinistä. Tosin pieni kauneusvirhe ottelusta voidaan laittaa Tapparalle, joka ei ihan ollut valmiina toisessa erässä ja omissa kolisi kolmesti, mutta joukkue nosti hyvin tasoaan ja vei lopulta ottelun jatkoajalla lukemin 5–4. Ottelun ratkaisumaalin laukoi Otto Rauhala. Rauhala ottaa tänään myös paikkansa Tapparan ykköskentässä, josta puuttuu tähtisentteri Tyler Morley. Morley otti lukua Eisbären Berlin -ottelussa ja sai kasvoihinsa Simon Despresin mailan. Tähtisentterin loukkaantumisesta ollaan vielä hyvin vaitonaisia. Tapparan maalissa aloittaa Christian Heljanko.

Lugano saapuu voitto vyöllään Ruotsista

Lugano saapuu Tesoman jäähalliin iso voitto vyöllään Ruotsista, jossa joukkue kaatoi perjantaina ruotsalaisjoukkue Skellefteån maalein 3–5. Voiton takuumiehenä hääri ykköskentän laituri Luca Fazzini, joka naulasi Gustaf Lindvallin vartioimaan maaliin kypärätempun ja säesti loistoiltaansa vielä syöttöpisteellä. Taustatukea Fazzinin huippuillalle antoi ykköskentän kapellimestari Mark Arcobello kolmella syöttöpisteellä. Voitto oli Luganolle elintärkeä pudotuspelejä ajatellen ja C-lohkosta tuli kertaheitolla todella mielenkiintoinen, mikä konkretisoituu tänään kärkiottelussa.

Tasainen ottelu luvassa?

Tappara johtaa C-lohkoa kahdeksalla pisteellä ennen illan vastustajaa Luganoa, jolla on koossa kuusi pistettä. Luvassa on siis lohkon kärkikamppailu, jossa haetaan jo asetelmia jatkopelejä ajatellen. Tappara lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja tähän syy löytyy CHL:n toiselta kierrokselta, jossa Tappara kävi ryöstöretkellä Luganossa voittaen ottelun lukemin 3–6. Bookkerit ovat myös laittaneet maaliodottaman otteluun suhteellisen korkeaksi, koska molemmat joukkueet omaavat erittäin hyvin hyökkäyspelin lainalaisuudet.

Koska nyt pelataan jo elintärkeistä pisteistä jatkopelejä ajatellen, olisi tyhmää väittää, että puolustuspeli ei korostuisi tämän päivän ottelussa. Varsinkin Luganon päävalmentaja Chris McSorley on perään kuuluttanut joukkueen puolustusvalmiutta ja se osa-alue täytyy saada kuntoon, jos haluaa tänään Tapparan haastaa. Tapparan on myös parannettava edellisestä ottelusta puolustuspelaamista.

Morleyn puuttuminen sekoittaa myös joukkueen koostumusta ja on sanomattakin selvää, että tänään Tapparankin on oltava valmis puolustamaan omaa aluetta, jos mielii pelata voitosta. Tässä kohteessa uimme vastavirtaan ja odotamme tarkkaa peliä, jossa minimoidaan virheet, ja pelataan puolustuspää edellä. Ottelu on molemmille joukkueille tärkeä ja siitä syystä on turha odottaa maalijuhlia.

» Alle 5 maalia (varsinainen peliaika)
2.03
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.03
Talleta 100€, pelaa 200€
1.93
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.93
100 € ilmaisveto
1.93
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ