Alle 5,5 maalia varsinainen peliaika

2.05

CHL-kausi jatkuu tänään lohkovaiheen kolmannen kierroksen otteluilla. C-lohkon ottelussa Tampereen Tappara saa vieraakseen Slovan Bratislavan. Illan estradina toimii Tapparan kotipyhättö Nokia Areena ja kiekko putoaa jäähän klo: 19:00.

Tappara aloittanut kautensa vahvasti

Jussi Tapolan luotsaama Tampereen Tappara on aloittanut oman sesonkinsa vahvasti, eikä vahva harjoituskausi ennen CHL-kautta ole ollut sattumaa. Tappara aloitti oman CHL-urakkansa kahdella vierasottelulla, kun kirvesrinnat käynnistivät oman kautensa Slovakian Bratislavasta ja Sveitsin Rapperswillestä.

Bratislavan CHL-avauksessa Tappara kukisti Slovakian mahtiseura ja illan vastustaja Slovan Bratislavan maalein 2-5. Matka jatkui Sveitsiin, missä Tapparan seuraava pysäkki oli Rapperswil. Kotijoukkue Rapperswil-Jona Lakers antoi Tapparalle loistavan vastuksen, mutta kirvesrintojen maaginen viimeistely ja Christian Heljangon huippuilta takasivat Tapparan 1-3-voiton.

Tapparan kapellimestarina on kahdessa ensimmäisessä CHL-ottelussa operoinut paluun Suomeen tehnyt Jori Lehterä, joka on joukkueensa paras pistemies neljällä syöttöpisteellä. Waltteri Merelä on myös aloittanut oman kautensa vahvasti ja laituri on takonut kahteen otteluun 2+1 tehot. Tappara kohtaa lauantaina Nokia Areenalla Rapperswilen.

Slovan Bratislava on ahtaalla

Jan Pardavyn piiskuroima Slovan Bratislava aloitti oman CHL-urakkansa kahdella kotiottelulla, ja kärsi molemmista otteluista puhtaat tappiot. Ensimmäisessä ottelussa Slovakian kiekkoylpeyden kävi putsaamassa illan vastustaja Tappara, joka paketoi ottelun kahdessa erässä ja voitti ottelun lopulta maalein 2-5.

Toisessa ottelussa vastaan asettui DEL-liigan mahtiseura Red Bull München, joka niin ikään haki täyden pistepotin Bratislavasta maalein 1-4. Saksalaisjoukkuetta vastaan Slovan paransi huomattavasti, mutta Muchenin kolmannen erän kolme maalia koitui lopulta kotijoukkueen kohtaloksi.

Slovan Bratislava pitää hallussaan C-lohkon jumbosijaa ja joukkue tarvitsee kipeästi voiton säilyttääkseen teoreettiset mahdollisuudet jatkopeleistä.

Tappara lähtee otteluun ennakkosuosikkina – Pystyykö Slovan Bratislava haastamaan?

C-lohkon jaetulla kärkipaikalla majaileva Tampereen Tappara lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Joukkue pääsee pelaamaan kauden ensimmäisen CHL-ottelunsa kotiyleisönsä eteen Nokia Areenalle. Tapparan kertoimet on poljettu oletetusti pelikelvottomiksi, ja sieltä suunnalta on turha hakea vetokupongille kohdetta.

Slovan Bratislava on ajanut itsensä tukalaan tilanteeseen. Joukkue tarvitsee kipeästi avausvoiton pitääkseen hengissä mahdollisuutensa jatkopeleihin. Slovan paransi peliään heti avausottelun jälkeen ja sai puolustuspelaamisesta tiiviimmäksi, mutta ehjä 60 minuuttinen puuttuu vielä joukkueelta.

Tappara on käytännössä samassa tilanteessa. Joukkueelta puuttuu ehjä peli, ja varsinkin otteluiden viimeiset erät ovat olleet kirvesrinnoille myrkkyä.

Molemmat joukkueet hakevat siis ehjää suoritusta, ja ottelun teemana tuleekin olemaan puolustuspelaamisen ohella tiivis viisikkopelaaminen. Viikko sitten Tappara voitti keskinäisen ottelun maalein 2-5, mutta kyseessä oli kauden ensimmäisen tosipeli, eikä sille kannatta antaa liian suurta painoarvoa.

Ottelusta odotetaan runsasmaalista, mutta me uimme tässä kohteessa vastavirtaan ja uskomme vahvasti siihen, että molemmat joukkueet lähtevät ottelun puolustuksen ja tiiviin viisikon kautta, ja haluaa saada ehjän ottelun alleen, missä ei maaleilla mässäillä.

» Alle 5,5 maalia varsinainen peliaika
2.05
100 € ilmaisveto
2.05
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ