Alle 5 maalia

1.98

Perjantaina avaavat CHL-kautensa Turun Palloseura eli TPS ja Tampereen Tappara. Ensimmäisessä vihjeessämme otamme kantaa TPS:n otteluun, jossa turkulaiset saavat vieraita Saksasta, kun Bremerhaven Penguins saapuu Gatorade Centeriin. Ottelu käynnistyy klo: 19:00. Kyseessä on A-lohkon ottelu ja lohkon kaksi muuta joukkuetta ovat Sparta Praha sekä ruotsalainen Växjö Lakers.

VedonlyöntisivustoBONUSPELAA
Riskitön veto 100€ asti

100€ ILMAISVETO
Ilmaisveto 30€ asti

Jussi Ahokas aloittaa urakkansa TPS:n päävalmentajana

Viime kaudella sensaatiomaisesti toiseksi yltänyt TPS on joukkue, jota kannattaa ehdottomasti seurata tulevalla kiekkokaudella. Isoin syy sille on Jussi Ahokkaan siirtyminen joukkueen päävalmentajaksi. Ahokas saakin luotsattavaksi erittäin mielenkiintoisen joukkueen, jossa on sekoitus viime kaudella tuttua nuoruutta, ulkomaalaishankintoja sekä tietenkin kokeneita profiilipelaajia. TPS:n yksi kesän suurista hankinnoista oli Elmeri Eronen, joka palaa takasin kotiin HPK:ssa vietettyjen vuosien jälkeen. Puolustukseen saatiin myös kiinnitettyä vuoden jatkosopimuksella Ville Lajunen, joka oli viime kaudella hopeajoukkueen johtohahmoja.

Hyökkäyksessä on jälleen todella mielenkiintoisia ulkomaalaishankintoja, joista mainittakoon Jack Rodewald. Rodewald saapuu Turkuun tuoreena Tshekin mestarina ja hyökkääjän CV:stä löytyy myös kymmenen NHL-ottelua Ottawa Senatorsin paidassa. Keskikaistaa vahvistettiin jenkkihyökkääjä Mitch Hultsilla, joka saapuu joukkueeseen Itävallan pääsarjasta. Hults takoi viime kaudella kelpo tehot nakuttaen 50 peliin 46 tehopistettä. Filip Sandberg sen sijaan saapuu Aurajoen rannalle Ruotsista, missä oikealta laukova taitohyökkääjä edusti viime kaudella HV71:stä.

Kauden alun kynnyksellä TPS hankki vielä kanadalaishyökkääjä Tyler Steenbergenin, joka pelasi viime kauden AHL:ssä. Suomalaispelaajista Turkuun matkusti viime kauden kultajoukkueen monitoimimies Jonne Tammela. Josh Kestner lähti odotetusti huippukauden jälkeen KHL-sarjaan, joka tietenkin on menetys joukkueelle, mutta kaikesta huolimatta TPS on siirtojensa ansiosta jälleen mielenkiintoinen joukkue Liigassa ja CHL:ssä, ja aika näyttää, miten pelaajahankinnat tällä kaudella onnistuvat.

Bremerhaven Penguins – debyytti CHL:ssä

TPS saa avausottelussa vastaansa mielenkiintoisen joukkueen Saksasta, kun Bremerhaven Penguins pelaa ensimmäistä kertaa seurahistorian aikana CHL:ssä. Viime kaudella Saksan DEL-liigassa joukkue ylsi toiseksi, mutta pudotuspeleissä joukkue hävisi puolivälierissä Wolfsburgille – ja näin kausi oli paketissa. Joukkuetta valmentaa Thomas Popiesch, joka oli edesauttamassa joukkueen nousua pääsarjaan kaudella 2016–2017.

Bremerhaven Penguins koostuu hyvin pitkälti saksalaista oman maan pelaajista muutamaa ulkolaista lukuun ottamatta, joista mainittakoon Porin Ässiäkin edustanut slovenialainen Ziga Jeglic. Jeglic kuuluu joukkueen kokeneeseen kaartiin ja on pelannut urallaan KHL:ssä sekä edustanut maajoukkuetta monissa arvokisoissa. Monipuolinen hyökkääjä viihtyy laidassa, mutta osaa myös pelata tarpeen tullen keskellä.

Vetoidea otteluun

TPS pelasi viisi harjoitusottelua, joista kolme oli Pitsiturnauksessa ja kaksi oli ns. kunnollisia otteluita. Joukkue voitti niistä kaksi. Pitsiturnauksesta ei kannata vetää hirveän kauheita johtopäätöksiä, mutta Lukkoa ja Ässiä vastaan pelatut ottelut antoivat pientä osviittaa, mitä TPS:ltä on lupa odottaa tulevalla kaudella. Varsinkin Rodewald on ollut erittäin pirteä harjoitusotteluissa Sandbergin kanssa ja joukkueen vahvistukset johtavatkin ykköskenttää. Bremerhaven Penguins pelasi ennen CHL:n alkua vain kaksi harjoitusottelua DEL-liigan Iserlohnia ja tanskalaista Esbjergia vastaan, voittaen molemmat ottelut.

Kertoimien valossa kotijoukkue on kohtalaisen suuri ennakkosuosikki ja TPS:n kertoimet on poljettu lähes pohjamutiin. Saksalaista DEL-sarjaa ei kuitenkaan kannata aliarvioida, sillä se on kasvanut menneinä vuosina huimasti ja nostanut tasoaan. Molemmille joukkueille kyseessä on kauden ensimmäinen kunnon ottelu, ja molemmat joukkueet pelaavat vielä sunnuntaina toiset CHL-ottelut, eli tahti on kova. Ottelusta on lupa odottaa vähämaalista, kun kauden ensimmäisissä otteluissa yleensä lähdetään puolustuspään kautta pelaamaan ja vältetään suuria riskejä. Emme yhtään ihmettelisi, jos ensimmäinen erä menisi täysin tunnustellessa, joten vetokohteemme otteluun on alle viisi maalia, eli viidellä maalilla saa vielä panoksen takaisin.

» Alle 5 maalia
1.98
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.98
100 € ilmaisveto
1.98
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ