EV Zug

1.97

CHL:ssä pelataan sunnuntaina kahdeksan ottelua. Meidän mielenkiintomme kohdistuu Turkuun, missä TPS saa vieraakseen hallitsevan Sveitsin mestarin EV Zugin. Ottelu käynnistyy Turun hornankattilassa klo: 19:00. Kyseessä on CHL:n B-lohkon ottelu ja lisää kauden tapahtumista voit lukea sarjan omilta sivuilta.

TPS avasi CHL-kautensa voitolla

Jussi Ahokkaan piiskuroima TPS avasi oman CHL-urakkansa perjantaina voitolla, kun turkulaiset onnistuivat voittamaan avausottelussa Slovenian ylpeyden Olimpija Ljubljanan maalein 3-2. TPS joutui tekemään täyden päivätyön voittaakseen ottelun. Ottelun ykköstähti oli Toronton organisaatiossa edelliset kolme kautta majaillut Puolustaja Teemu Kivihalme, joka naulasi ottelussa kaksi maalia. Erityismaininnan ansaitsee myös maalinsuulla operoinut Lassi Lehtinen, joka oli varsinkin kolmannessa erässä mies paikallaan.

TPS lähtee sunnuntai-illan otteluun ilman sentteri Arttu Ilomäkeä ja puolustaja Niklas Arellia sekä tähtihankinta Pavol Skalickya, jotka kaikki kärsivät pienistä vammoista. Skalickyn paikan ykköskentän laidassa ottaa Jonne Tammela. TPS nostaa myös kokoonpanoon U20-joukkueesta Viljami Marjalan, joka operoi kolmoskentän keskellä sekä puolustaja Aron Kiviharjun. Maalinsuulla jatkaa Lehtinen.

EV Zug saapuu Turkuun Saksasta

Kaksi edellistä Sveitsin mestaruutta voittanut EV Zug saapuu Turkuun Saksasta. Joukkue avasi oman CHL-taipaleensa Saksan Wolfsburgista, josta sveitsiläisseura kävi hakemassa tyylipuhtaan voiton DEL-liigan huippuseurasta maalein 2-5. Ottelu oli Zugin näpeissä lähes koko pelin ajan, mutta muutama huolimattomuusvirhe ja pari jäähyä sotkivat sveitsiläisten pelirytmin sillä seurauksella, että saksalaisjoukkue pääsi toisessa erässä vielä peliin mukaan. Kaikesta huolimatta Zugilta loistava kaudenavaus ja tänään nähdään myös huomattavasti rutinoituneempi Zug, kun avauspelin karstat on saatu pois jaloista.

EV Zug on voittanut kaksi edellistä Sveitsin mestaruutta, ja joukkueessa vilisee tälläkin kaudella maailmanluokan pelimiehiä, joiden kanssa turkulaisten on oltava hereillä. Suomalaisille kiekkofaneille tunnetuimpia nimiä ovat Jokereiden fanit hurmannut Brian O’Neill, KHL:ssä uskomattoman uran pelannut Jan Kovar, Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jacketissä vieraillut Gregory Hofmann, NHL-kaukaloissa viihtynyt taitava puolustaja Christian Djoos ja KHL-seura Omskissa hirmuista jälkeä tehnyt laituri Peter Cehlarik. Listaa voisi jatkaa, mutta tässä muutama pelimies, joita kannattaa illan ottelussa seurata.

Vierasjoukkuetta lapulle

Siipirikkoinen TPS on suuren haasteen edessä illalla, kun sveitsiläinen suurseura saapuu Gaterade Centeriin. Norjalaisvalmentaja Dan Tangnes valmentaa nyt viidettä kauttaan Zugin peräsimessä ja tavoitteisiin kuuluu myös CHL-sarjassa menestyminen, kun omapääsarja on kaksi kertaa putkeen pelattu läpi. Eli mistään luokkaretkestä Turun Saaristossa ei ole kyse.

Zug kääntää peliä sveitsiläiseen tapaan nopeasti pystyyn ja on jalkava joukkue. Rosterin leveydestä löytyy ratkaisijoita aina neloskentästä asti. TPS:n puolustus on paperilla todella nuori ja kokematon ja tänään se testataan sitten toden teolla, kun korkealta prässäävä hallitseva Sveitsin mestari antaa painetta. Turkulaiset hyökkäyspelaaminen oli myös perjantaina ajoittain todella surkeaa, ja siitä puuttui jatkumo. Nyt, kun ketjuruletti pyörähti käyntiin, voi se olla iso haaste myös tänään.

Zug on huomattavasti laadukkaampi joukkue kuin TPS, ja me uskomme vahvasti siihen, että tänään turkulaiset joutuvat pesukoneeseen ja sen puolustus ei painekattilasta puhtain papereihin selviä.

» EV Zug
1.97
100 € ilmaisveto
1.97
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ