Helsingin HIFK on toinen suomalaisjoukkue, joka avaa CHL-kautensa torstaina 26. päivä elokuuta. HIFK pääsee heti matkustamaan, kun joukkue kohtaa torstai-iltana sveitsiläisen ZSC Lionsin ja lauantaina Tshekissä Mlada Boleslavin. Torstai-illan ottelu käynnistyy klo: 20:45 ja pelipaikkana on monitoimihalli Hallenstadion, Zürichissä. HIFK pelaa B-lohkossa, jossa helsinkiläisille seuraa pitävät BK Mladá Boleslavin sekä ZSC Lions Zurichin lisäksi Frölunda Indians.

HIFK lähtee mielenkiintoisista asetelmista kauteen

Helsingin HIFK lähtee todella mielenkiintoisista asetelmista niin tulevaan kotimaiseen Liigaan kuin CHL-kauteen. Joukkue on tehnyt paljon muutoksia kokoonpanoon ja penkin takana käskyjä jakaa uusi päävalmentaja Ville Peltonen. Peltonen saa jalkeille todella kilpailukykyisen joukkueen ja seura riehuikin kesällä pelaajamarkkinoilla oikein huolella.

HIFK kärkikaartin vahvistuksia ovat viime kaudella Rauman Lukon ykkössentteri Eetu Koivistoinen, HPK:n maaliruisku Jere Innala, joka debytoi viime vuoden MM-kisoissa, Ruotsista takaisin Suomeen palannut Otto Paajanen, uutta nostetta uralle Helsingin kirkkaissa valoissa hakeva maalinsylkijä Olli Palola sekä puolustaja Jordan Schmaltz. Schmaltz on HIFK:lta todella mielenkiintoinen hankinta puolustuspäähän. Oikealta laukovan jenkkipakin vahvuudet ovat kiekollisessa pelaamisessa. Viime kaudella pakki pelasi AHL:ssä.

Viime kauden ykkösmolari Frans Tuohimaa sai yllättäen tarjouksen Venäjältä ja kassari tarttui tarjoukseen. HIFK reagoi ykkösmolarin lähtöön hankkimalla Tapparastakin tutun maalivahdin, kun Michael Garteig saapui paikkaamaan Tuohimaan jättämää aukkoa.

HIFK on hankintojen ohessa saanut pidettyä runkopelaajansa sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Viime kaudella loukkaantumisen takia viisi peliä pelannut puolustaja Yohann Auvitu on jälleen pelikunnossa, ja erittäin tärkeä palanen HIFK:n puolustusta. Peltosella on todella kilpailukykyinen joukkue sekä Liigaan että CHL-sarjaan, jossa HIFK on viimeksi pelannut kaudella 2018 – 2019.

ZSC Lions Zurich kovalla nipulla kauteen

Viime kaudella Sveitsin pääsarjan runkosarjan vitonen ZSC Lions Zurich lähtee tulevaan kauteen tutussa komennossa, kun ruotsalaisvalmentaja Rikard Grönborg aloittaa kolmannen kautensa Lions Zurichin peräsimessä. Joukkue lähtee parantamaan viime kauden pettymystään Sveitsin pääsarjassa ja hakee myös menestystä CHL-sarjasta. Joukkue eteni viime vuonna pudotuspeleissä aina välieriin asti, jossa tie tuli sitten pystyyn. CHL:ssä joukkue on pelannut viimeksi kaudella 2018–2019.

Lionsilla on jalkeilla todella pelottava nippu. Suomalaisille jääkiekkofaneille tutut nimet ovat Lukossakin ihastuttanut Justin Azevedo, NHL-kaukaloissa pitkän uran tehnyt ja kaksi kannua voittanut voimahyökkääjä Marcus Krüger sekä KHL:ssä ja NHL:ssä esiintynyt taitohyökkääjä Sven Andrighetto. Puolustuspäässä tutumpi nimi on Yannick Weber, joka palaa takaisin kotiin Pohjois-Amerikassa vietettyjen vuosien jälkeen. Lions Zurich on erittäin luisteluvoimainen joukkue, niin kuin sveitsiläiset joukkueet yleensä.

Laput sisään kotijoukkueen puolesta

HIFK pelasi viisi harjoitusottelua voittaen niistä kolme ja häviten kaksi. Lions oli myös maltillinen harjoitusotteluiden suhteen ja joukkue pelasi neljä ottelua voittaen niistä jokaisen. Kotijoukkue lähtee suosikkina kauden avausotteluun CHL:ssä ja me hyppäämme myös siihen kelkkaan. Lions on tällä hetkellä huomattavasti valmiimpi kuin HIFK. Grönborg jatkaa kunnianhimoista työtään sveitsiläisen mahtiseuran peräsimessä ja on saanut joukkueen pelaamaan hyvin yhteen. Luisteluvoimainen ja hyvin valmennettu ryhmä on kotiaskissaan liian suuri haaste tässä vaiheessa kautta Peltosen HIFK:lle, jonka peli hakee vielä muotoaan.

» ZSC Lions Zurich
2.08
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.05
100 € ilmaisveto
2.00
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.00
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.08
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ