2. erä – Molemmat joukkueet tekevät maalin - Kyllä

2.70

Keskiviikkoiltana kannattaa katseet siirtää Venäjän KHL-sarjaan, jossa vastakkain ovat läntisen konferenssin jättiläinen Dynamo Moskova ja hallitseva KHL-mestari sekä idän jättiläinen Avangard Omsk. Ottelun estradina toimii Dynamon kotipyhättö VTB Arena ja kiekko tippuu jäähän klo: 19:30. Mikäli ajatuksena oli katsoa Salatut elämät, suosittelemme katsomaan sen jälkilähetyksenä myöhemmin, sillä nyt on luvassa todellinen huippuottelu.

Pelikassa tyhjä? – ei hätää, katso ottelu suorana ja poimi 500 % bonus

NordicBet hemmottelee uusia asiakkaita koko syyskuun ajan tarjoamalla 500 % ensitalletusbonusta. Jos sinulta tosiaan vielä jostain syystä puuttuu NordicBetin pelitili, kannattaa tilanne operoida viimeistään syyskuun aikana pois päiväjärjestyksestä, sillä syyskuun aikana saat 10 € talletuksella 60 € pelirahaa! NordicBet näyttää myös kaikki KHL-ottelut suorana (poissulkien Jokerit) ja tarjoaa loistavia kohteita jääkiekkoon.

Omsk aloittanut kautensa vahvasti

Hallitseva mestari Omsk on aloittanut kautensa lupaavasti, kun joukkue on voittanut kolme ensimmäistä ottelua. Joukkue pääsi aloittamaan kautensa kolmen ottelun kotipelisarjalla, jossa mestarin käsittelyssä taipuivat niin Moskovan TsSKA (4–0), takaisin KHL-sarjaan välivuoden jälkeen palannut Admiral Vladivostok (4-3rl) sekä Amur Habarovsk (3-2ja).

Itäisen konferenssin jaetulla ykköspaikalla majaileva Omsk on jatkanut Bob Hartleyn alaisuudessa vakuuttavia otteitaan, vaikka joukkue menetti viime kauden jälkeen muutaman runkopelaajan. Kesän hankinnoista on pakko nostaa esiin ykköskentän laidassa viilettävä ja Corban Knightin kanssa yhteisen sävelen löytänyt Peter Cehlarik, joka on ollut loistava hankinta. Slovakialainen on tehtaillut kauden kolmessa ottelussa yhtä monta maalia ja saalistanut pari syöttöpinnaa. Kanadalaissentteri Knight on ollut vielä pykälää paremmassa lennossa tehtaillen kolmeen otteluun seitsemän paunaa (4+3). Suomalaispuolustaja Oliver Kaski on myös esiintynyt edukseen Omskin takalinjoilla tehden tehot 2+2.

Dynamo Moskova päättää kotipelisarjansa

Moskovan Dynamo päättää Omskia vastaan kolmen ottelun kotipelisarjansa ja matkaa seuraavaksi pitkälle vieraskiertueelle, jossa joukkue kohtaa Amur Habarovskin, Admiral Vladivostokin ja Sibir Novosibirskin. Dynamo saapuu kotiyleisön eteen kahden ottelun voittoputkessa, kun joukkueen iskukyvyn ovat saaneet kokea niin Dinamo Minsk (4–1) kuin Sibir Novosibirsk (4–0). Dynamon ehdoton pelillinen johtaja on ollut taikuri Vadim Shipachyov, joka on tehnyt moskovalaisten kahdeksasta maalista puolet. Ivan Bocharov on pelannut Moskovan maalissa molemmat ottelut ja esiintynyt edukseen ja kassari aloittanee tänäänkin.

Vetolinja otteluun

Molemmilta joukkueilta löytyy taitoa ja ylivoimaosaamista, mikä on huomattu jo kauden avausotteluissa. Dynamo joutuu ensimmäistä kertaa kunnon testiin tällä kaudella, missä joukkueen tämänhetkinen todellinen taso tullaan mittamaan niin puolustus- kuin maalivahtipelin osalta. Omsk kääntää peliä Pohjois-Amerikkalaiseen tyyliin todella nopeasti, mutta joukkueen puolustuspelaaminen välillä kärsii hyökkäyksen kustannuksella. Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella toisensa kaksi kertaa molempien voittaessa yhden ottelun. Molemmat joukkueet ovat erittäin taitavia ja omaavat hyökkäyspelin lainlaisuudet.

Vetokohteemme linja on tähän otteluun hieman normaalista poikkea, sillä juuri joukkueiden hyökkäyspelin ominaisuuksien ja ylivoimataidon ansiota, molempien joukkueiden parhaat puolet tulevat esiin konkreettisesti toisessa erässä, jossa vaihtomatka pitenee, happovaihdot lisääntyvät ja pelistä tulee rikkonaisempaa. Tämä avaa molemmille joukkueille ylivoima- ja hyökkäyspään mahdollisuuksia enemmän, ja uskommekin, että toinen erä tulee olemaan ottelun maalirikkain erä, missä molempien joukkueiden vahvuudet pääsevät esille ja sitä kautta tulostaululle.

» 2. erä – Molemmat joukkueet tekevät maalin - Kyllä
2.70
100 € ilmaisveto
2.70
100 € ilmaisveto
2.70
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.48
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.48
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.48
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.48
Eurolla 10€ ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ