Strömsgodset

1.80

Norjan Elitserienissä pelataan tänään myös iltaottelu, jossa kohtaavat kotijoukkueen roolissa oleva nimihirviöjoukkue Srömsgodset ja vierasjoukkueena oleva Stabaek. Ottelu pelataan Drammenissa sijaitsevalla Marienlyst Stadionilla ja ottelu aloitusvihellys kuullaan klo 21.00.

Kotijoukkue Srömsgodset lähtee tämän päivän otteluun kohtalaisen suurena ennakkosuosikkina. Ennakkosuosikin asema on myöskin hyvin ansaittu, sillä joukkue on pelannut viime aikoina oikeinkin mallikasta jalkapalloa. Vaikka joukkueen edelliset ottelut vilisevät tasapelejä on myös vastustajat olleet jonkin verran tämän päivän vastusta tasokkaampia. Olisikin suuri yllätys, mikäli kotijoukkue ei tänään ottaisi pelitapahtumia hallintaansa heti ottelun ensimetreiltä saakka. Joukkueen loukkaantumisista mainitsemisen arvoinen on ainoastaan hyökkääjä Lars Salvesenin poissaolo, sillä normaalioloissa mies taistelisi joukkueessa avauksen paikasta.

Kotijoukkue on tottunut esiintymään viime aikoina 4-3-3 muodostelmassa, joka onkin ollut pallollisena pelatessa varsin hyvä vaihtoehto. Hyvänä kotijoukkueena tunnettu Srömsgodset onkin tuottanut kotiotteluissaan maaliodottamaa keskimäärin 1.74 maalin verran ottelua kohden, joka on koko sarjan viidenneksi korkein lukema. Joukkueen ongelmat alkavatkin normaalisti vasta pallon menetyksen jälkeen, kun prässipeli jää välillä vaitonaiseksi, mutta toisaalta nousevien pelaajien pelipaikkojen paikkaaminenkaan ei onnistu aivan joka kerta. Välillä tuntuukin, että joukkuetta vastaan vastahyökkääminen on liiankin helppoa.

Vierasjoukkue Stabaek on tällä hetkellä varsin potentiaalinen kriisinippu. Joukkueessa kytee kaiken aikaa jonkinmoinen roskistulipalo ja sen huomaa nyt valitettavasti aivan kaikesta. Joukkueen edellinen voitto löydetään toukokuulta ja mitään viitteitä paremmasta ei ole havaittavissa. Jotenkin tuntuukin siltä, että joukkueen pelaajat eivät ole tällä hetkellä valmiita tekemään täyttä päivätyötä logonsa eteen ja se näkyy varsinkin vierasotteluissa, joissa joukkue on melkein kaikkien tilastojen mukaan koko sarjan kehnoin. Poikkeuksena onkin lähinnä maaliodottama, jota joukkue on pystynyt luomaan huikean 0,73 maalin edestä, joka on sarjan toiseksi heikoin saavutus. Vastineeksi omaan päätyyn maaliodottamaa on vierasotteluissa taottu 2.19 maalin edestä.

Stabaekin puolustamisessa näkyykin pelitavan tuomien puutteiden lisäksi suoranainen yrityksen puute. Joukkue tarvitseekin jonkinlaisen herätyksen ja sitä tekemään omalta osaltaan onkin ilmoittautunut nuori norjalainen Antonio Nosa, jonka vyöltä löytyy tällä hetkellä viisi ottelua Elitserienissä ja niissä tehdyt kolme maalia. Muutenkin nuori mies on ollut erittäin pirteä nähtävyys kentällä. Tosin vanhan sanonnan mukaan yksi mies ei maata merelle kanna ja se on nähty myös Stabaekin kohdalla.

Kotijoukkue on vahva varsinkin kotikentällään ja kriisissä pyörivät vieraat ovat olleet melkoinen katastrofi matkustaessaan toiselle paikkakunnalle. Mikäli odottaisimme vieraiden menestystä tässä ottelussa olisi siihen liitettävä erittäin monta jos sanaa. Jos hyökkäyspelaaminen saadaan kuntoon, jos puolustuksen taktiset ongelmat on korjattu tauon aikana, jos joukkueen yleisilme paranee ja jos, jos, jos. Vedonlyöjän ei tule lyödä rahojaan jos sanojen varaan, joten meidän valitsema kohde onkin hyvin selkeä valinta.

 

» Strömsgodset
1.80
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.80
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.80
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.80
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.76
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.76
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ