Venäjä -2.5 erää

1.87

Tänään Suomi jatkaa jälleen taisteluaan lentopallon EM-kisoissa, kun Veljekset saavat vastaansa tuoreen Suomen lentopalloilun kunniagallerian jäsenen Tuomas Sammelvuon luotsaaman Venäjän. Ottelussa suuremmat panokset ovatkin hivenen yllättäen Venäjän joukkueella, jolla on kahden ensimmäisen ottelun jälkeen kasassa kaksi pistettä, kun taas Suomi on jo periaatteessa varmistanut jatkopaikkansa kuudella pisteellään. Ottelun pelipaikkana toimii Hakametsän jäähalli ja ensimmäinen syöttölupa annetaan klo 17.30

Venäjä tarjoilee lentopalloa suoraan maailman huipulta

Sammelvuon luotsaama Venäjä on yksi koko turnauksen suurimpia ennakkosuosikkeja, ehkä jopa suurin. Juuri Olympialaisissa toiseksi tullut joukkue hävisi kyseisessä turnauksessa finaalissa Ranskalle ja tässä turnauksessa Sammelvuon miehistöllä onkin selkeä revanssin paikka. Onkin hyvin selvää, että Venäjän ainoa tavoite näissä kisoissa on Euroopan mestaruus ja näin ollen olisi joukkueelle erittäin tärkeää olla myös alkulohkossa kahden parhaan joukkueen joukossa. Pitkässä turnauksessa on aina kyse myös palautumiskilpailusta, niin hivenen helpompi vastus ensimmäisissä jatko-otteluissa on finaalia ajatellen erittäin tärkeä saavuttaa.

Venäjän suurimmat aseet tänään tulevat olemaan hakkurin paikalla suurella todennäköisyydellä aloittava Egor Kliuka ja ehkä joukkueen suurin tähti, eli laitapelaaja Dmitrii Volkov. Näiden lisäksi myös Zenitissä rahansa tienaava keskitorjuja Ivan Iakovlev on yksi maailman parhaita pelaajia pelipaikallaan, joten laatua Venäjän maajoukkueelta ei ainakaan puutu. Tänään joukkueella onkin pieni kasvojenpesun paikka, kun venäläiset saavat vastaansa loistavasti turnauksen aloittaneen isäntäjoukkueen. Venäjän taitotaso on joka tapauksessa niin hyvä, että käytännössä joukkueen ei kuuluisi tänään antaa hippaakaan vastustajalleen.

Suomi lähtee otteluun valtavan altavastaajan roolissa

Suomi lähtee tämän päivän otteluun tilanteesta, jossa käytännössä kaksi pelaajaa ennakolta pystyvät pelaamaan vastustajan vaatimalla taitotasolla, kun Lauri Kermisen lisäksi ehkä Eemi Tervaportti normaalilla tasollaan vastaamaan vastustajan asettamaan vaatimustasoon. Tämän kaksikon jälkeen Suomelta vaadittaisi valtavaa venymistä, jotta Veljekset nappaisivat edes yhden sarjapisteen matkaansa tämän päiväiseltä vastustajaltaan. Voidaankin todeta edessä olevan melkein mahdottoman tehtävän, mutta toisaalta katsojille tarjotaan tänään lentopalloilua suoraan maailman huipulta, joten jokaisen katsojan ja pelaajan kannattaa nauttia täysin siemauksin päivän ottelusta.

Suomen maajoukkueen oikeastaan ainoa mahdollisuus tänään onkin se, että Venäjä oikeastaan tarvitsee ottelusta melkein pakolla pisteitä, jos joukkue haluaa olla alkulohkossa kahden parhaan joukkueen joukossa. Tästä syystä on olemassa pieni mahdollisuus sille, että jos Veljekset saavat alussa väännettyä itsensä johtoon, niin venäläisillä saattaa alkaa hivenen hauis puristamaan. Toisaalta kun Suomen turnauksen suurin tavoite, eli jatkopaikka alkaa olemaan periaatteessa varma, niin suomalaiset pääsevät lähtemään otteluun todella vapautuneesti.

Totuus on kuitenkin, että Suomen joukkueen taitotaso on niin paljon vastustajaa jäljessä, että tänään tuskin Tampereella tarvitsee Suomen voittoa juhlistaa. Odotettavissa on lentopallo-ottelu, jossa Venäjä tekee melkein mitä tahtoo ja Suomi tekee suunnilleen sen mitä osaa.

» Venäjä -2.5 erää
1.87
Talleta 100€, pelaa 200€
1.87
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.81
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.81
100€ ilmaisveto
1.81
100 € ilmaisveto
1.81
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ