alle 2.5 maalia

1.92

Tänään torstaina on suomalaisen futisfanin onnen päivä, kun kaksi suomalaista joukkuetta pelaavat pääsystä europelejen lohkovaiheisiin. Näistä kahdesta joukkueesta HJK on jo jopa varmistanut pääsynsä Konferenssi Liigan lohkovaiheesseen, mutta tänään alkavan otteluparin panoksena onkin pääsy jopa Eurooppa Liigan lohkovaiheeseen. Otteluparissa helsinkiläiset saavat vastaansa Turkista kotoisin olevan jalkapallon suurseuran Fenerbahcen. Ensimmäinen osaottelu pelataan Turkissa ja pelipaikkana toimii Ülker Stadion, joka sijaitsee Istanbulissa. Ottelu alkaa klo 21.45.

Vastassa todellinen suurseura suurine tähtineen

Ottelun kotijoukkue Fenerbahce on äkkiseltään oikeastaan kaikilla mittareilla vähintään kymmenen kertaa HJK:n kokoinen seura. Fenerbahcen seuran jalkapallotoiminnan budjetti on noin 20 kertainen HJK:ta suurempi. Myöskin joukkueen arvo trasfermrkt.com sivuston mukaan on suunnilleen 22 kertaa helsinkiläisiä suurempi. Mesut ÖzilinLuiz Gustavon ja Ifran Canin kaltaisia tähtiä vilisevä kotijoukkue lähteekin ottelupariin valtavana suosikkina ja täysin ansaitusti. Ainoa kysymysmerkki joukkueen pelaamisessa liittyy siihen, että tämän päivän ottelu on joukkueelle koko kauden toinen virallinen ottelu. Joukkue aloittikin kautensa virallisten otteluiden suhteen vasta sunnuntaina heikohkon esityksen jälkeen tulleella 1-0 vierasvoitolla Adana Demisporista.

Kotijoukkueen pelitapaa on tässä vaiheessa kautta vaikeahko ennustaa, mutta kun otamme huomioon joukkueen valmentajan Vitor Pereiran käyttämät pelitavat, niin olisi helpohkoa ennustaa tämän päivän pelitavaksi 3-4-2-1 tyyppistä ratkaisua, jossa laitapelaajina toimivat keskikenttämiehet ovat enemmänkin wing backin kaltaisissa rooleissa. HJK:ta vastaan tämä pelitapa saattaa helposti muuttua jopa 3-4-3 tyyppisen taktiikan tapaiseksi, koska odotettavaa on, että kotijoukkue tulee pitämään ottelussa palloa suomalaisittain ajateltuna jopa harmittavankin paljon.

HJK:n tavoitteena estää maalijuhlien syntyminen

Vierasjoukkue HJK joutunee tänään pelaamaan varsin puolustavassa formaatissa. Toni Koskelan suosima 4-4-2 pelitapa voikin välillä näyttää enemmän 4-5-1 tyyppiseltä ratkaisulta, kun kärkipelaajista alemmassa roolissa pelaava joutunee putoamaan moneen otteeseen vartioimaan vastustajan kutospaikan pelaajaa. Tästä syystä myöskin vierasjoukkue tarvitsee hivenen pidempiä pallonhallintajaksoja, koska ylhäällä olevien pelaajien määrä saattaa olla pallon riistohetkellä erittäinkin pieni. HJK tuleekin ottelussa olemaan suurella todennäköisyydellä vastaanottavana osapuolena ja realistisesti ajateltuna loistava tulos on jo se, jos otteluparin lopullinen ratkaisu saataisi tuotua Suomeen ja Helsinkiin. Tämä vaatisi korkeintaan yhden maalin tappiota tämän päivän vierasottelusta.

HJK:n tämän kauden paras ase on ollut sen puolustus. Varsinkin nyt Atomu Tanakan poissa ollessa on joukkueen keskikentän puolustavammassa roolissa olevat pelaajat nostaneet omaa tasoaan ja nousseet Tim Sparvin johdolla selkeästi suurempaan rooliin. HJK onkin erittäin hyvä riistämään palloa juurikin oman puolustuslinjansa etupuolella ja siinä heidän tulisi onnistua myös tänään. Kärkipari Riski ja Valencic jäävät varmasti pienelle määrälle palloja, mutta onnistuessaan heidän tasonsa kyllä riittää kertaalleen yllättämään turkkilaisten puolustuksen.

HJK lähtee otteluun tänään puolustuksen kautta ja suurin tavoite lienee ottelun ratkaisun tuominen omalle kotikentälle. Hyökkäyksen osalta helsinkiläisiltä ei ole paljoa odotettavissa, mutta kun otamme huomioon Fenerbahcen poissaolot tämän päivän ottelusta, niin HJK:lla on olemassa omat mahdollisuutensa pitää ottelu yllättävänkin tasaisena. Ainakin tulostaulun numeroiden osalta. Pelillisesti helsinkiläiset tuskin pystyvät kotijoukkuetta haastamaan. Mihinkään maalijuhliin emme usko, emmekä edes halua uskoa, joten meidän valintamme otteluun on seuraava

Näin operoit 100.00 kertoimen HJK:lle

 • Avaa ilmainen tili MR Greenille tästä tai alla olevasta napista
 • Talleta turvallisesti ja valitsemallasi maksutavalla 
 • Aseta 1€ veto HJK:n voitolle varsinaisella peliajalla (1X2)
 • Erikoiskohde ilmestyy ruutuun
 • Jos HJK voittaa, saat 100€ suoraan lapaan – ei kierrätystä
» alle 2.5 maalia
1.92
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.92
100€ ilmaisveto
1.92
100 € ilmaisveto
1.92
100 € ilmaisveto
1.90
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.90
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ