Fenerbahce

2.20

Tänään Bolt Areenalla pelataan taas suomalaisen futiksen kannalta ajateltuna suurista asioista, kun Eurooppa Liigan lohkovaiheeseen pääsy on HJK:lla kirjaimellisesti yhden ottelun päässä. Toisaalta tämä ottelu ei ole helpoin mahdollinen, sillä kotijoukkueen pitäisi voittaa vieraaksi saapuva Fenerbahcen joukkue ensin varsinaisella peliajalla ja jos ottelu päättyy yhden maalin voittoon, niin tämän lisäksi myös jatko-ottelussa. Taistelu jatkopaikasta alkaa Helsingissä klo 19.00 ja otteluun lähdetään vieraiden 0-1 johtoasemasta.

Kotijoukkueella on olemassa pienoiset mahdollisuudet jatkoon

Vaikka Fenerbache lähtee tähän otteluun suosikkina ei se pystynyt tekemään mitään niin ihmeellistä kotikentällään, että HJK ei pystyisi turkkilaisia haastamaan Bolt Areenan tekonurmella. Odotettavissa onkin mielestäni kohtuullisen tasainen ottelu, jossa tekonurmen ominaisuudet antavat HJK:lle jopa ihan aidon mahdollisuuden taistella tasapäisesti pallonhallinnasta. Mikäli kotijoukkue pystyisi vääntämään pallonhallintalukemat vaikka 50-50 luokkaan, niin sillä olisi jo aito mahdollisuus voittaa tämän päivän ottelu. Vaikka tämä mahdollisuus ei ole kovin korkea, niin on se silti olemassa.

Kotijoukkueelta voidaan odottaa tänään 4-4-2 taktiikkaa, jossa kärkihyökkääjät laskevat pelin mukana suhteellisen alas ensimmäisen jakson ja jos peli on tässä vaiheessa 0-0 tai 0-1 on kotijoukkue pakotettu nostamaan hivenen miehitystään ja se tuskin on heidän edukseen. Käytännössä kuitenkin turkkilaiset ovat hivenen taitavampia ja miesylivoiman antaminen heille ihan millä vaan kentän osalla saattaisi olla kuolemantuomio kotijoukkueelle. Toisaalta kotijoukkue pääsee lähtemään otteluun ilman paineita ja suhteellisen terveenä, joten sinällään kotijoukkueella on tähän otteluun loistavat lähtökohdat.

Fenerbahcen hyökkäys sai kaipaavansa vahvistuksen

Ensimmäisessä ottelussa Fenerbahce selviytyi oikeastaan kokonaan ilman kärkipelaajiansa ja sen huomasi joukkueen murtautumispelistä, sekä viimeistelystä. Tämä ongelma on nyt kuitenkin ratkaistu parhaalla mahdollisella tavalla, kun ecuadorilainen maalitykki Enner Valencia ilmestyy suurella todennäköisyydellä Fenerbahcen avauskokoonpanoon. Tämän lisäksi myös keskikentän ylemmässä roolissa pelaava Mesut Özil on täydessä pelikunnossa, joten hyökkäyspään pienoiset ensimmäisen osaottelun ongelmat pitäisi olla taaksejäänyttä elämää turkkilaisten osalta.

Fenerbahce on totuttu näkemään 3-4-3 tyyppisissä kokoonpanoissa ja sellaista olisi odotettavissa tänäänkin. Tosin miehistö saattaa muokkautua tästä jopa helpohkosti 4-2-3-1 tai jopa 5-4-1 muotoon riippuen pelitilanteista. Lähtökohtaisesti voitaisi kuitenkin ajatella, että joukkue aloittaisi 3-4-3 muodostelmalla, jossa laitapelaajat pelaavat wing back tyyppisissä rooleissa ja laitahyökkääjät pelaavat hivenen keskushyökkääjää puolustavammassa roolissa. Näin joukkue saisi pidettyä pelin tasapainon kohdillaan ja turkkilaiset pystyisivät takaamaan miesylivoiman keskikentän alueella.

Ottelun maaliodottama on mielestämme suhteellisen korkea, mutta toisaalta myös toisella jaksolla saatetaan nähdä melkoisia kamikaze taktiikoita, joten siihen emme koske edes pitkällä tikulla. Me nappaammekin lapulle suomalaisittain valitettavan vierasvoiton, mutta koska sanonta “Rahalla ei ole kotimaata” on vedonlyönnissä yksi vanhimmista totuuksista, niin me uskomme vierasjoukkueen voittoon. Ensimmäisessä ottelussa olleet hyökkäyspään ongelmat, kun melkoisen varmasti ratkeavat sillä hetkellä, kun Valencia kävelee kentälle.

» Fenerbahce
2.20
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.20
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.20
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.20
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.15
100 € ilmaisveto
2.15
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ