yli 2.0 maalia

1.78

Tänään Bakussa jatketaan suomalaisten joukkueiden europelejä, kun HJK taistelee eurocupin lohkopaikasta Neftci Bakua vastaan. Tosiaankin otteluparin voittaja varmistaa jo lohkopaikkansa Konferenssi Liigassa etenemällä Eurooppa Liigan neljännelle karsintakierrokselle, joten panokset tässä otteluparissa ovat valtavat. Ensimmäinen osaottelu pelataan siis tänään Backell Areenalla ja pallo laitetaan keskipisteeseen klo 20.00.

Neftci Baku on laadukas, mutta voitettavissa oleva joukkue

Tämän päivän kotijoukkue Neftci Baku on selvittänyt tiensä tähän pisteeseen voittamalla Mestarien Liigan ensimmäisellä karsintakierroksella Georgiasta lähtöisin olevan Dinamo Tbilisin yhteismaalein 4-2. Toisella kierroksella joukkue sai kuitenkin vastaansa hivenen vielä rakennusvaiheessa olevan suurseuran Kreikasta, kun Olympiacos kaatoi Neftcin ilman suurempia ongelmia yhteismaalein 2-0. Otteluista mainittavissa on mielestäni lisäksi se, että ensimmäisessä otteluparissa esimerkiksi optadatan mukaan Neftci ei pystynyt olemaan juurikaan vastustajaansa parempi, vaan ottelupari oli erittäin tasainen.

Neftcin odotetaan ilmestyvän kentälle 3-5-2 miehityksellä. Toisaalta joukkueen parhaan hyökkääjän Namiq Alasgarovin poissaolo voi saada aikaiseksi sen, että joukkueen valmentaja Samir Abbasov valitsee jo Olympiakosta vastaan kokeilussa olleen 4-1-4-1 kokoonpanon, jossa Meza Colli toimii ainoana kärkipelaajana. Joukkueen ongelmana onkin tänään hienoinen hyökkäyspään kapeus. Joukkueen kapteeni ja paras pelaaja Emin Mahmudov onkin suuressa pallollisessa roolissa, mutta HJK:n onneksi miehen suurimmat vahvuudet eivät ole pelkästään pallollisessa pelaamisessa.

HJK kärsii loukkaantumisista, mutta on valmis taistelemaan voitosta

HJK:n tämän otteluparin vastustaja olisikin nyt täysin kaadettavissa. Tosin klubilaisten urakkaa vaikeuttaa jonkun verran Markus Halstin ja Atomu Tanakan poissaolot. Vielä kun Valtteri Morenin pelikunto ratkeaa vasta juuri ennen ottelua, niin voisimme odottaa Toni Koskelan valitsevan tänään kentälle joko 4-4-2 tyyppisen taktiikan, tai hivenen varovaisemman 4-3-3 tyyppisen ratkaisun, jossa linkeillä on suuri vastuu myös alaspäin pelatessa. Itse odotan näkeväni näistä jälkimmäisen vaihtoehdon, jossa ylempi linja muodostetaan kahden Riskin ja Valencicin varaan. On myös jännittävää nähdä onko Tim Sparv tänään jo tositoimissa HJK:n paidassa.

HJK omistaa tänään mahdollisuuden raahata otteluparin ratkaisu kotikentälle, mutta tämä tuskin toteutuu, mikäli ensimmäinen ottelu Bakussa muodostuu suuremmiksi maalijuhliksi. HJK tuleekin mitä ilmeisemmin tänään pelaamaan hivenen varovaista jalkapalloa, jossa tulosta kunnioitetaan ja sirkushuvit jätetään sitten kotimaisten otteluiden huoleksi. Totuus on kuitenkin se, että kyseessä on todella tasainen ottelupari, jossa molemmat joukkueet ovat pystyneet edellisellä kierroksella ainakin näennäisesti haastamaan itseään laadukkaamman vastustajansa.

Tänään otteluparin panokset ovat valtavat. Pääseminen Konferenssi Liigan lohkovaiheeseen tietäisi joukkueille vähintään noin kahden miljoonan tuloja, joka on molemmille seuroille valtava raha. Tämän lisäksi tarjolla on valtava näyteikkuna pelaajille, joten mitään erillistä herätystä joukkueiden valmentajien ei tarvitse pelaajilleen suunnitella. Kyseessä on valtavilla panoksilla pelattava ottelu, jossa maaliodottama on alhainen, muuta nykyisten kertoimien valossa se kuitenkin on olemassa.. Tästä syystä me otammekin pahvillemme seuraavan kohteen.

» yli 2.0 maalia
1.78
Talleta 100€, pelaa 200€
1.78
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.73
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.73
100€ ilmaisveto
1.73
100 € ilmaisveto
1.73
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ