RB Leipzig

2.05

Tänään on aika kneppailla myös Eurooppa Liigan välierät, joissa turnauksen suurin yllättäjä Skotlannista, eli Rangers kohtaa Saksan ylpeyden RB Leipzigin. Otteluun lähdetään vierasjoukkueen 0-1 johtoasemista jonka Leipzig saavutti omassa kotiottelussaan. Homman nimi on siis hyvin yksinkertainen. Rangersin pitää voittaa kotiottelunsa, mikäli se aikoo pelata 18.5 pelattavassa loppuottelussa Espanjan Sevillassa. Tämän päivän ottelupaikkana toimii siis Ibrox Stadium ja pallo asetellaan keskipisteeseen klo 22.00

Kotijoukkue taitaa jälleen kaivata pientä ihmettä avukseen

Kotijoukkue Rangers on tämän päivän joukkueista selkeästi se ennalta heikompi ilmestys. Lisäksi joukkueella on aivan kammottavia poissaoloja, kun esimerkiksi joukkueen selkeästi laadukkain hyökkääjä Alfredo Morelos on tänään poissa. Lisäksi runkomiehistä puuttuu edelleen Ianis Hagi ja myös Aaron Ramseyn ja Kemar Roofen pelaaminen on epävarmaa. Hivenen vähemmän valmentajan unia haittavia poissaoloja ovat Filip Helanderin ja Nnamdi Ofoborhin loukkaantumiset. Näistä Ofoborn tuskin olisi terveenäkään mahtunut kokoonpanoon. Joka tapauksessa jos joukkueelta puuttuu sekä Hagi ja Ramsey, niin keskikenttä jää varmasti liikaa Glen Kamaran harteilla, kun taas Moreloksen ja Roofen poissaolot tarkoittaisivat, että hyökkääjien osalta parhaaksi toivoksi jäisi Scott Wright, jonka tasosta tietoa löytyy allekirjoittaneelta lähinnä ensimmäisen osaottelun verran ja siinä mies oli kyllä todella näkymätön

Rangersin vahvuus on tämän kauden eurokentillä ollut todella hyvin organisoitu puolustus, sekä tietysti valtava hurmos jonka joukkue on saanut päälle näihin viimeisiin kamppailuihinsa. Joukkueen taistelutahto on valtava ja joukkueen manageri Giovanni van Bronckhorst on saanut joukkueensa kyllä valmisteltua todella hyvin kyseisiin otteluihin, vaikka kotoisessa sarjassa Celtic tuleekin nappaamaan tällä kaudella pidemmän korren. Tämä oikeastaan varmistui sunnuntaina, kun Rangers jäi 1-1 lukemiin Celticiä vastaan, eikä pystynyt kaventamaan jo kuuteen pisteeseen kasvanutta piste-eroa.

Leipzigillä on tämän päivän ottelussa ainoastaan hävittävää

Vierasjoukkue on näistä kahdesta selkeä suurseura. Seurojen ja joukkueiden kokoa voidaan vertailla vaikka transfermarkt sivustolta poimittujen joukkueiden arvojen mukaan. Näissä tilastoissa Rangersin miehistö arvioidaan 132 miljoonan arvoiseksi kun taas RB Leipzigin arvo on hurjat 446 miljoonaa. Vieraat marssittavat tänäänkin kentälle Christopher NkunkunDani Olmon ja André Silvan tapaisia tähtiä, joita ei kyllä ole totuttu viime vuosina näkemään Ibrox Stadiumin nurmella kun korkeintaan maajoukkueiden paidoissa. Joukkueen valmentajana toimii saksalainen Domenico Tedesco, joka ilmeisesti marssittaa joukkueensa kentälle myös tänään 3-4-3 muodostelmassa, jossa wing backit tekevät paljon töitä myös alaspäin.

Leipzigille pääsy finaaliin ja koko turnauksen voitto olisi tällä kaudella erittäinkin tärkeä, sillä joukkue on juuri tällä hetkellä pullahtamassa ulos ensi kauden Mestarien Liigasta, sillä Red Bullin sponsoroima vierasjoukkue on Bundesliigassa vasta sijalla viisi. Vaikka joukkueella onkin vielä mahdollisuus päästä Mestarien Liigaan myös Bundesliigan kautta, niin kun sarjassa on jäljellä ainoastaan kaksi ottelua, niin pelkästään sen varaan Leipzigissä tuskin halutaan laskea. Paikka finaalissa tietäisikin vielä myös toista mahdollisuutta ensi vuonna Euroopan suuriin valoihin, joihin seuran eittämättä pitäisi päästä.

Tänään vierasjoukkue on selkeästi vastustajaansa laadukkaampi ja pääsee otteluun melkein parhaalla miehistöllään, kun ainoastaan Amadi Haidara on sivussa tämän päivän ottelusta. Hänet voidaan kuitenkin korvata esimerkiksi Lukas Klostermannilla, joka on varsin pätevä keksintö keskikentän keskustaan. Vieraat tulevatkin voittamaan pallonhallinnan ja sitä mukaan myös maaliodottaman ja silloin koko ottelun voittaminen on kyllä melkoisen todennäköistä. Tästä syystä laitellaan kakkosta lapulle ja odotellaan illan lopputuloksia.

» RB Leipzig
2.05
100 € ilmaisveto
2.05
30 € ilmaisveto
2.05
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ