F1-sarjan historiallinen viikonloppu lähenee loppuaan ja edessä on vielä viikonlopun huipentuma, Britannian GP. Eilinen sprinttikisa oli loistava lisä Formula 1 -viikonloppuun – ainakin näin penkkiurheilijan näkökulmasta. Seuraava sprinttikisa ajetaan Monzan kisaviikonlopun yhteydessä.

Eilinen sprinttikisa ja samalla tulevan GP:n lähtöjärjestys ei jättänyt selittelyille sijaa, kuka on tällä hetkellä varikon nopein kuljettaja – Se on Max Verstappen. Hollantilainen otti sprinttikisassa loistavan lähdön ja kontrolloi kisatapahtumia alusta loppuun, vaikka Lewis Hamilton kävi kisan alussa vähän peileissä näyttäytymässäkin. Hollantilainen lähtee paalupaikalta osakilpailuun takanaan Hamiltonin johdolla Mercedeksen hopeanuolet. Kilpailuissa kaikilla kuljettajilla on vapaavalintainem rengasvalinta.

Britannian GP:n lähtöjärjestys Top 10

 1. Max Verstappen Red Bull
 2. Lewis Hamilton Mercedes
 3. Valtteri Bottas Mercedes
 4. Charles Leclerc Ferrari
 5. Lando Norris McLaren
 6. Daniel Ricciardo McLaren
 7. Fernando Alonso Alpine
 8. Sebastian Vettel Aston Martin
 9. Esteban Ocon Alpine
 10. Carlos Sainz Ferrari

George Russell ajoi loistavasti sprinttikisassa yhdeksänneksi, mutta sai tuomaristolta kolmen ruudun rangaistuksen Carlos Sainzin kanssa törmäilystä. Näin britti lähtee kärkikymmenikön ulkopuolelta 12. ruudusta osakilpailuun.

Sääennuste ja mahdollinen kisataktiikka

Sää hemmottelee yli 100 000 moottoriurheilun ystävää legendaarisella Silverstonen moottoriradalla. Luvassa poutainen ja aurinkoinen sää elohopean noustessa 28 asteeseen. Lämmin ilma saattaa tuoda kisaan oman muuttuvan elementtinsä, sillä lämpötila nousee eilisestä sprinttikisasta huomattavasti ja tämä nostaa myös radan lämpötilaa. Rengaskuluma nousi ennen Britannian viikonloppua esille, ja aurinkoisen sekä korkean lämpötilan ansiosta renkaat saattavat kulua entisestään kilpailutilanteensa.

Yleisin taktiikka lienee yhden pysähdyksen taktiikka, missä aloitetaan kilpailu keskikovalla seoksella ja vaihdetaan se kovaan seokseen. Tämä ei kuitenkaan ole kiveen hakattu taktiikka, ja voikin olla, että osa talleista joutuvat turvautumaan kahteen pysähdykseen korkean rengaskuluman takia. Voidaan myös nähdä kovalla ja pehmeillä renkailla lähteviä kuljettajia – riippuen lähtöpaikasta sekä tallista.

Kostautuuko Perezin virhe osakilpailussa?

Sergio Perez tuotti Christian Hornerille suuren pettymyksen, kun meksikolainen teki ajovirheen sprinttikisassa. Ajovirheen seurauksena Perez otetiin sprinttikisan lopussa taktisesti varikolle ja näin meksikolainen lähtee kilpailuun varikolta. Tämä oli taktinen veto siinä mielessä, että Red Bull saa huseerata Perezin auton parissa ja näin myös vaihtaa osia tai korjata auton viat. Kaikesta huolimatta Perezin virhe tulee kostautumaan kilpailussa, sillä härkätalli olisi kaivannut meksikolaista kärjessä kahta Mercedestä vastaan. Nyt Verstappen on aivan yksin.

Emme suinkaan ota kantaa vetokohteessamme kärkitaistoon, vaan koitamme myös hyödyntää Perezin hölmöilyt vetolapulla, ja kiinnitämme katseemme H2H-vetohin, joista löysimmekin loistavan vetokohteen Britannian GP:hen.

Unibet, William Hill sekä MR Green ovat avanneet todella mielenkiintoisen kohteen osakilpailuun, jossa vastakkain ovat McLarenin Daniel Ricciardo ja ajovirheen tehnyt Perez. Ricciardo lähtee kilpailuun ruudusta kuusi ja Perez siis joukon perältä. Tämä on erittäin mielenkiintoinen asetelma vedonlyöjien näkökulmasta, sillä sankareiden välillä on jo lähdössä 13 kuljettajaa. Perez tulee menettämään paljon aikaa ohitustalkoissa, joka saattaa koitua meksikolaiselle lopulta kohtaloksi, kun katsoo kuljettajan virheherkkyyttä ja yliyrittämistä.

Siinä missä Perez menettää aikaa, ajaa Ricciardo meksikolaiselta karkuun. Mclarenilla on myös kaiken lisäksi hyvä kisavauhti ja olisi suuri ihme, jos Perez saisi Ricciardon kiinni ilman turva-autosta koituvia tapahtumia tai pelkästään ajamalla. Rengasvalinnan ollessa vapaa, pilaa se myös osittain Perezin mahdollisuuden kokeilla jotain muuta, mikä edesauttaisi meksikolaisen nousua kohti kärkeä. Kilpailu käynnistyy Klo: 17:00.

» H2H: Perez vs. Ricciardo - Daniel Ricciardo
1.73
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.73
100 € ilmaisveto
1.73
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ