H2H: Räikkönen vs. Giovinazzi - Räikkönen

2.40

Formula 1 -kauden 2021 yhdeksäs osakilpailu ajetaan edellisen viikonlopun tapaan Red Bull Ringin radalla, Itävallassa. Sääolosuhteet ovat Red Bull Ringin radalla välillä melkoista lottoarvontaa, mutta tällä hetkellä näyttäisi siltä, että aika-ajot läpi viedään kuivassa kelissä elohopean noustessa noin 22 asteeseen. Itävallan GP avattiin myös tänä viikonloppuna yleisölle ja kisajärjestäjät odottavatkin 100 000 kävijää kisaviikonlopun aikana.

Itävallan GP rataprofiili

Pirellin rengasseokset Itävaltaan

Viime viikonlopusta poiketen rengasvalmistaja Pirelli muuttaa rengasseoksia Itävallan osakilpailuun. Viime viikonloppuna oli käytössä hierarkian keskikovimmat seokset, mutta tänä viikonloppuna käytössä on rengasvalmistajan pehmeimmät rengasseokset. Eli rengasseokset Itävallan osakilpailuun ovat: pehmein C5 (punainen/soft), keskikova C4 (keltainen/medium) ja C3 (valkoinen/hard).

Perjantain vapaat harjoitukset

Perjantain vapaissa harjoituksissa aamupäivällä nopeinta vauhtia piti Max Verstappen, mutta iltapäivällä tahtipuikkoa heilutti Lewis Hamiltonin johdolla Mercedes. Pirelli sotki perjantain vapaita harjoituksia tuomalla testirenkaansa talleille, jota tullaan sitten käyttämään kahden viikon päästä Silverstonessa. Pirelli haluaa varmistaa, että rengasrikot ovat tällä kaudella historiaa lanseeraamalla muutetun rengasseoksen Silverstoneen, jossa on ennen kaikkea painotettu takarenkaan kestävyyttä. Perjantaina lähes kaikki tallit välttivät ajamasta viikonlopun kovimmalla seoksella ja näin kuluttamatta renkaita kilpailua silmällä pitäen.

Räikkösen parannettava aika-ajoissa

Kimi Räikkönen ajoi viime viikonloppuna sensaatiomaisesti, mutta aika-ajoissa Jäämies antaa keskikastin vastustajille liikaa tasoitusta ja tekee näin omasta kilpailusta itselleen haastavan. Räikkönen on hävinnyt tällä kaudella tallikaveri Antonio Giovinazzille kuudesti voittaen italialaisen vain kahdesti.

Räikkönen oli perjantain vapaissa harjoituksissa yksi ainoita valopilkkuja, ja radalla nähtiin tuttua Jäämiestä. Varsinkin ensimmäisten harjoituksien tekeminen pehmeällä rengasseoksella antoi osviittaa, että nyt taistellaan jopa paikasta aika-ajon viimeiseen osioon. Alfa Romeo on tehnyt paljon töitä Räikkösen kanssa, että auto saadaan toimimaan yhdellä kierroksella paremmin ja sitä kautta renkaiden optimilämpötilan saaminen aika-ajoikkunaan helpottuisi. Räikköstä palvelee myös paremmin tänä viikonloppuna pehmeämpi rengasseos.

Tänä viikonloppuna Räikkönen pääsee ajamaan ehjän kisaviikonlopun, eikä Jäämiehen tarvitse lainata autoaan tulokas- tai testikuljettajille, sen roolin sai Giovinazzi. Räikkösellä on myös perhe mukana Itävallassa, joka varmasti edesauttaa Jäämiestä tänä viikonloppuna – mulla on kotiasiat kunnossa ja urheilu on ihan kivaa. Tässä tapauksessa harrastuksena toimii Formula 1 -sarja.

Hyvä perjantai lupaa odottaa myös Räikköseltä parannuksia aika-ajoihin viime viikonlopun pannukakun jälkeen. Viimeinen osio ei nappi suorituksella ole mahdottomuus, mutta ensimmäiseksi tarvitsee voittaa tallikaveri. Räikköselle tarjotaan tallikaveria vastaan vähän liian suurta kerrointa, kun ottaa kaikki olosuhteet ja muuttujat huomioon. Yleensä kohde on ollut aika lailla tasabookki.

 • Viimeiset harjoitukset ajetaan klo: 13:00. Saattaa muuttaa kertoimia.
 • Aika-ajot käynnistyvät klo: 16:00.
» H2H: Räikkönen vs. Giovinazzi - Räikkönen
2.40
100 € ilmaisveto
2.20
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.20
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.20
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.20
Eurolla 10€ ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ