Verstappen voittaa kilpailun 10 sekunnilla tai yli

2.50

Itävallan GP käynnistyy klo: 16:00 Suomen aikaa ja paalulta lähtee viime viikonlopun tapaan Max Verstappen. Paalu oli hollantilaiselle kauden viides ja kolmas peräkkäinen. Viime viikonlopun Steirmarkin osakilpailuista poiketen, on lähtöjärjestys erilainen kuin viikko sitten. Itävallan aika-ajojen todellinen yllättäjä oli McLarenin Lando Norris, joka hävisi Verstappenille vaivaiset 0.048 sekuntia ja britti täydentää eturivin. Myös Red Bullin Sergio Perez onnistui parantamaan viikon takaista aika-ajosuoritusta jättäen molemmat Mercedes-kuljettajat taakseen ja näin Red Bull lähtee todella hyvistä asetelmista kilpailuun.

Top 10 lähtöjärjestys & rengasseos

 1. Max Verstappen Red Bull/Medium
 2. Lando Norris Mclaren/Medium
 3. Sergio Perez Red Bull/Medium
 4. Lewis Hamilton Mercedes/Medium
 5. Valtteri Bottas Mercedes/Medium
 6. Pierre Gasly AlphaTauri/Soft
 7. Yuki Tsunoda AlphaTauri/Soft
 8. George Russell Williams/Medium
 9. Lance Stroll Aston Martin/Soft
 10. Carlos Sainz Ferrari (rengasvalinta vapaa)

Sebastian Vettel sai aika-ajojen jälkiseurauksena kolmen ruudun rangaistuksen, mikä tiputtaa saksalaisen ruutuun 11. Näin George Russell nousee kahdeksanneksi ja Carlos Sainz kärkikymmenikköön.

Sääennuste ja mahdolliset taktiikat kilpailuun

Sää muuttuu huomattavasti lauantain aika-ajoista ja osakilpailu viedään läpi pilvisessä säässä elohopean noustessa 20 asteen tuntumaan. Radan sijainnin takia sääolosuhteet saattavat muuttua kuitenkin nopeastikin, mikä on jo vuosien saatossa huomattu Red Bull Ringin radalla. Lämpötila kuitenkin laskee lauantaista, mikä vaikuttaa myös konkreettisesti radan lämpötilaan ja sitä kautta renkaisiin sekä auton mahdolliseen suorituskykyyn. Sade- ja ukkoskuurojen mahdollisuus on kilpailun aikana olemassa.

Kärkikymmeniköstä kuusi kuljettaa lähtevät kilpailuun viikonlopun keskikovimmalla rengasseoksella. Tämä avaa loistavan mahdollisuuden taktikointiin. Yleisin taktiikka näillä kuljettajilla on yrittää yhdellä pysähdyksellä maaliin vaihtaen kovimpaan rengasseokseen varikkopysähdyksellä. Ne, jotka taas lähtevät kärkikymmeniköstä pehmeimmällä rengasseoksella joutuvat turvautumaan ilmeisemmin kahteen pysähdykseen. Kärkikymmenikön takaa rengasvalinta on vapaa ja sieltä nähdäänkin vähä erilaisia lähestymistapoja kilpailuun. Sateen saapuessa rata-alueelle, menee myös taktiikat uusiksi.

Verstappen suurena ennakkosuosikkina kilpailuun

Lentävä hollantilainen lähtee suurena ennakkosuosikkina Itävallan osakilpailuun ja aivan syystä. Verstappen on tällä hetkellä varikon nopein kuljettaja ja alla on sarjan paras auto. Verstappenin kertoimet on poljettu pelikelvottomiksi ja hollantilainen tuleekin karkaamaan muilta kärkikuskeilta, jos vain selviää ehjänä lähdön. Viime viikonloppuna hollantilainen onnistui tekemään pelkästään ajamalla toisena olleeseen Lewis Hamiltoniin 17 sekunnin kaulan.

Nyt tilanne on Verstappenille vieläkin suotuisampi, kun McLarenin kisavauhti ei tulee riittämään Red Bullia vastaan, ja kolmosruudusta lähtee kilpimies Perez, joka varmasti taistelee Norrisin kanssa toisesta sijasta ja samalla duo tekee Mercedes-kuljettajien kilpailusta huomattavasti haasteellisemman. Verstappenin onnistuessa lähdössä, saa hollantilainen ajella rauhassa karkuun kontrolloiden kilpailua alusta loppuun. Itävallassa katsomo on täynnä hollantilaisfaneja, eli pelkkä voitto ei riitä – vaan ylivoimainen voitto!

Betsson Groupin vedonlyöntisivustot tarjoavat erikoiskohdetta Verstappenin 10 sekunnin tai yli voittomarginaalista 2.50 kertoimella, jonka poimimme vetokupongille.

» Verstappen voittaa kilpailun 10 sekunnilla tai yli
2.50
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.50
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.50
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.50
Eurolla 10€ ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ