Tänään MM-kisojen toiseesa iltaottelussa ratkaistaan rakkaan länsinaapurimme Ruotsin kohtalo tämän vuoden kisoissa. Käytännössä Tre Kronor tarvitsee voiton tämän illan ottelustaan Slovakiaa vastaan, tai muuten joukkue voi alkaa keskittymään kotimatkan tilailemiseen. Peli pelataan Olympic Sport Centerissä, jossa kiekko lyödään maahan klo 20.15.

Tre Kronor seisoskelee selkä seinää vasten.

Ruotsin taival kisoissa on ollut yhtämittaista tuskaa, johon lohdutusta ei juurikaan ole tuoneet edes 4-1 voitto Iso-Britannian jääkiekkomahdista tai 7-0 pyllymyräkkä muuten hyvät kisat pelannutta Sveitsiä vastaan. Totuus on nimittäin se, että jos Ruotsi nappaa MM-kisoissa viidestä ensimmäisestä ottelustaan kaksi voittoa, niin kyseessä on aina katastrofi. Varsinkin tässä tapauksessa, kun tappiot ovat merkattu sellaisia jääkiekon mahtimaita, kun Tanskaa tai Valko-Venäjää vastaan.

Ruotsin tilanne on tällä hetkellä hyvinkin selkeä. Kisojen seuraava tappio tulee päättämään Tre Kronorin etenemisen tässä turnauksessa. Tämä tilannehan tulee jokaiselle joukkueelle jossain vaiheessa eteen, mutta normaalisti siinä kohtaa ollaan jo puolivälierä vaiheessa. Nyt Ruotsilla on edelleen kaksi ottelua matkaa tähän tilanteeseen. ja yhteenkään tappioon ei ole varaa. Tämän lisäksi joukkue ei ole pelillisesti esittänyt juurikaan yhtään mitään tässä turnauksessa. Laatua pukukopista kuitenkin löytyy, joten jos kaikki alkaa natsaamaan kohdalleen, niin Ruotsia ei sovi koskaan aliarvioida.

Slovakia on kisojen positiivinen yllättäjä

Tämän päivän vierasjoukkue Slovakia on kisoja katsoessa ollut Ruotsin vastakohta. Joukkue pelaa potentiaalinsa ylärajalla ja varsinkin jo SHL:ssa hyvän kauden pelannut Peter Cehlarik on tuntunut tekevän kentällä vähän mitä mies sattuu haluamaan. Tähän mennessä viiteen otteluun on syntynyt tehot 5+3=8. Näillä tehoilla ollaan koko kisojen pistepörssin kärjessä. Samalla ohessa Hrivikin johtama kenttä, jossa Cehlarik oikeassa laidassa viipottaa on hinannut Slovakian joukkueen taistelemaan koko lohkon voitosta. Slovakia onkin tällä hetkellä vähintäin yllättävästi koko lohkon keulilla ennen Ruotsia ja Tshekkiä käytäviä otteluita.

Vaikka Slovakia on ollutkin positiivinen yllättäjä on samalla muistettava, että joukkue on ottanut koko kisoissa vain yhden niin kutsutun yllätysvoiton. Tämä voitto tuli Venäjästä lukemin 3-1 erittäin tasaisten ottelutilanteiden jälkeen. Muuten joukkueen voitot on kirjattu Valko-Venäjää, Tanskaa ja Iso-Britanniaa vastaan, joten mitään suuria otteluita ei Slovakia ole vielä onnistunut Venäjän voittamisen lisäksi ottamaan. Toisaalta toinen tosipeli Sveitsiä vastaan päättyi rumaan 8-1 selkäsaunaan.

Kaikesta huolimatta Ruotsi starttaa suosikkina

Kun katsoin ensimmäisen kerran  tämän ottelun kertoimia, odotin Ruotsin olevan suosikki noin 1.7-1.75 kertoimella. Yllätys olikin melkoinen, kun kotijoukkueen kerroin oli taputeltu 1.6 tyyppisiin numeroihin. Voidaankin sanoa, että tätä ottelua vieraiden kautta pelatessa törmää pelkästään ylikertoimiin. Joka tapauksessa näissä tilanteissa on tärkeä valita oikea kohde.

Me haemme mielestämme riskiodottamaltaan parhaan kohteen, jossa vetoa lyödään vierailijoiden maaleista. Ruotsin oma pää ei ole täysin sinetöity ollu, vaan omissa on kolissut tasan kahden maalin keskiarvolla, vaikka vastassa on ollut melkoisia rusettiluistelunippuja. Näin ollen tänään luotamme siihen, että Slovakia tekee vähintään kaksi nyyttiä viimeistään jatkoajalla tai rankkareilla, jolloin saamme kohteestamme jo panoksemme takaisin

» Slovakian maalimäärä (sis jatkoajan ja rankkarit): yli 2.0 maalia
1.90
100 € ilmaisveto
1.90
100 € ilmaisveto
1.90
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ