Montreal Canadiens ML

2.25

Ensi yönä on aika jälleen ratkaista NHL:n finaalijoukkueita, kun toisessa välieräparissa kohtaavat Montreal Canadiens ja Vegas Golden Knights. Ottelusarja on ensimmäistä kertaa katkolla, kun kotijoukkue johtaa ottelusarjaa otteluvoitoin 3-2. Tänään kuudennessa ottelussa ennakkosuosikkina sarjaan lähtenyt Vegas onkin toista kertaa tällä kaudella pakkovoiton edessä, sillä joukkueella on jo takana jo yksi ”game seven”, kun ensimmäisellä kierroksella Minnesota Wild venytti sarjan seitsemänteen otteluun. Pelipaikkana toimii siis tietysti Bell Centre ja kiekko isketään jäähän klo 03.00.

Montreal on tämän kauden pudotuspelien todellinen yllättäjä. Oikeastaan kukaan ei ollut valmis antamaan joukkueelle hippaakaan näissä pudotuspeleissä, vaan Montrealin pelien piti loppua, kun Sedu Koskisen laulu-uran, eli todella nopeasti ja erittäin kiusallisten vaiheiden jälkeen. Toronton ja muiden vastaan tulleiden joukkueiden harmiksi Canadiensin maalivahti Carey Price oli kuitenkin vallan toista mieltä ja heitti kevään ajaksi silmään niin kutsutun ”vanha piika vaihteen” ja on päättänyt olla päästämättä mitään sisään.

Montrealin hyökkäyspelin päävastuu on kantanut ja kantaa edelleen numerollinen kakkosvitja, jossa vastustajan harmina hääräilee kolmikko Toffoli, Suzuki ja Caufield. Varsinkin edellisessä 4-1 voittoon päättyneessä ottelussa tämä sakki teki kentällä melkein mitä tahtoi. Tästä huolimatta Montrealin suurin valtti näissä pudotuspeleissä on ollut joukkueen tasaisuus ja viisikkopuolustus. Onkin hämmentävä tosiasia, että joukkue on voittanut kevään aikana jokaisen pudotuspeliottelunsa, jossa se on pystynyt tekemään yli kaksi maalia.

Vegas Golden Knights lähtee tämän päivän otteluun edelleen vedonlyöjien suosikkina. Joukkueen aloittavana maalivahtina tulee raporttien mukaan toimimaan suurella todennäköisyydellä Robin Lehner, joka on aamujäillä lähtenyt ensimmäisenä maalivahtina koppiin, kun muut ovat jääneet vielä harjoittelemaan. Yleisesti tämä on NHL:ssä tarkoittanut sitä, että jäältä poistuva maalivahti tulee aloittamaan illan ottelussa. Lehnerille näytönpaikka on toinen tässä ottelusarjassa, sillä mies oli maalissa jo neljännessä ottelussa ja pelasikin siinä huippuottelun takaamalla joukkueellensa jatkoaikavoiton lukemin 2-1.

Vegasin ongelma tässä sarjassa on ollut viimeistelyn lisäksi myös sarjan edetessä maalipaikkojen luominen. Jotenkin näyttää vahvasti siltä, että Montrealin valmentaja Luke Richardson olisi valmennusryhmänsä kanssa ottanut jonkinlaisen niskalenkin Peter DeBoerin johtamasta Vegasin valmennuksesta. Nyt DeBoerin luotsaama Vegas Golden Knight onkin todellisen tulikasteen edessä, kun joukkueen tulisi löytää uudet aseet Montrealin pysäyttämiseen. Näistä vanhoista miekoista on nimittäin terät halki ja poikki. Ritareiden haarniska tullaankin hakkaamaan melkoiseen romurallikuosiin, mikäli joukkueen hyökkäyspeliin ei löydy uusia aseita tämän yön ottelussa.

Vedonlyöjät uskovat Vegasin voittoon samalla hartaudella, kun Tami Tamminen ”veli Lukashenkon” mahtavuuteen. Onhan kyseessä kuitenkin lätkäjätkä. Vegasilta löytyykin kiistatta enemmän talenttia kentälle heitettäväksi, mutta Montreal on näyttänyt tässä sarjassa olevan nimenomaan joukkue. Montreal voittaa joukkueena ja häviää joukkueena. Joukkueen suomalaiset Artturi Lehkonen, Jesperi Kotkaniemi ja Joel Armia edustavatkin arvoiltaan juuri Canadiensin joukkueen arvoja. Jokainen pelaaja on osa joukkuetta ja tekee parhaansa ja hoitaa tonttinsa, niin puolustuksessa, kuin hyökkäyksessäkin. Me uskomme tässä vaiheessa kautta siihen, että joukkue pystyy kaatamaan yksilöt. Vaikka Vegas olisikin ottelussa aivan hienoinen suosikki, niin tämänhetkinen kotijoukkueen kerroin on kiistatta liian suuri.

» Montreal Canadiens ML
2.25
Talleta 100€, pelaa 200€
2.25
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.25
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.25
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.25
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.25
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ