Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät perjantaina 13. päivä toukokuuta Suomessa. Ottelut pelataan upouudella Tampereen Nokia Areenalla ja Helsingin vanhassa jäähallissa, eli Nordiksella. Suomi pelaa MM-kisojen A-lohkossa, jossa Leijonille seuraa pitävät USA, Ruotsi, Tshekki, Norja, Latvia, Itävalta sekä Iso-Britannia.

Jääkiekon MM-kisat 2022

Näin teet Suomen voitolla 100€ riihikuivaa käteistä

Kotikisat, suomalaiset kiekkofanit ja uusi Nokia Areena takaavat täydelliset puitteet Leijonille huuhtoa kultaa. Jukka Jalosen piiskuroima Leijonalauma lähtee hallitsevana olympiavoittajana tuleviin MM-kisoihin ennakkosuosikkina yhdessä Kanadan kanssa, jos katsotaan puhtaasti vedonlyöntisivustojen kertoimia – ja miksi ei lähtisi.

Vedonlyöntisivusto MR Green tarjoaa nyt uskomattoman tilaisuuden uusille asiakkaille tehdä Leijonien kullalla 100€ riihikuivaa käteistä. Voit lyödä Leijonien maailmanmestaruutta 100.00 kertoimella ja tienata yhdellä eurolla 100€ puhdasta käteistä.

Voitoissa ei ole mitään ylimääräistä kierrätysvaatimusta, vaan ne ovat nostettavissa saman tien tilille! Nyt, jos koskaan kannattaa avata tili vihreän miehen palveluihin ja hyödyntää supertarjous. HUOM: tarjous on voimassa vain tämän päivän! Katso ohjeet alhaalta tai siirry sinne suoraan alla olevasta napista tai tästä>>

Näin operoit 100.00 kertoimen Leijonille

  • Avaa ilmainen tili MR Greenille tästä tai alla olevasta napista
  • Talleta turvallisesti ja valitsemallasi maksutavalla 
  • Aseta 1€ veto Leijonien mestaruudulle
  • Erikoiskohde ilmestyy ruutuun
  • Jos Leijonat voittaa mestaruuden, saat 100€ suoraan lapaan – ei kierrätystä
  • Leijonien normaali mestaruuskerroin alhaalla
»