Yli 5,5 maalia varsinainen peliaika

1.94

Jääkiekon MM-kisoissa pelataan lauantaina kuusi ottelua. Päivän mielenkiintoisin ottelu löytyy A-lohkosta, jossa Kanada ja Sveitsi ottavat toisistaan mittaa A-lohkon kärkiottelussa. Ottelu käynnistyy klo: 16:20 ja estradina toimii Helsingin jäähalli, eli Nordis.

Kanada edennyt MM-kisoissa voitosta voittoon

Vanhan liiton valmentaja Claude Julienin piiskuroima Kanada on tullut Yhdysvalloista poiketen Suomeen pelaamaan jääkiekkoa luokkaretken sijaan. Vaahteralehdet ovat pelanneet MM-kisoissa neljä ottelua, ja voittaneet niistä kaikki. Kanadan jalkoihin alkusarjassa ovat jääneet niin avausottelussa Saksa (3-5), Italia (1-6), Slovakia (1-5) kuin edellisessä ottelussa toissa päivänä Kazakstan (6-3).

Kanada on tällä hetkellä A-lohkon piikkipaikalla tasapistein yhdessä tämän päivän vastustaja Sveitsin kanssa. Paremman maalieron turvin Vaahteralehdet pitävät hallussaan lohkon kärkipaikkaa 12 pisteellä.

Kanadan joukkue koostuu NHL-pelaajista ja ainoa pelaaja, joka tienaa elantonsa Pohjois-Amerikan ulkopuolelta on hyökkääjä Eric O’Dell, joka edusti kuluneella kaudella Moskovan Dynamoa. Kanadan supertähdistä mainittakoon New York Islandersin tähtihyökkääjä Matt Barzal, Ottawa Senatorsin puolustuksen helmi Thomas Chabot ja Winnipeg Jetsin sentteri Pierre-Luc Dubois, joka on joukkueensa paras pistemies 4+2 tehoilla.

Kanada kohtaa vielä alkusarjassa Sveitsin lisäksi maanantaina Tanskan ja tiistaina Ranskan.

Sveitsi aloittanut MM-kisat loistavasti

Patrick Fischerin luotsaama Sveitsi on niin ikään ilman tappioita vielä alkusarjassa, ja joukkue on suorittanut todella vahvasti, vaikka MM-turnauksen alku oli sveitsiläisillä todella haastava. Sveitsi aloitti MM-kisat B2B-otteluilla Italiaa (5-2) ja Tanskaa (6-0) vastaan. Yhden lepopäivän jälkeen oli edessä jälleen B2B-ottelut Kazakstania (3-2) sekä Slovakiaa (5-3) vastaan. Sveitsi selvisi otteluruuhkasta puhtain paperein kaataen kaikki vastustajansa.

Sveitsi on jalkeilla todella vahvalla joukkueella. Joukkue koostuu suurimmaksi osaksi Sveitsin pääsarjan NLA-sarjan pelaajista, jota ei missään nimessä kannata aliarvioida. Kyseessä on erittäin laadukas ja luisteluvoimainen sarja, jossa tienaa elantonsa myös moni Leijonien runkopelaaja.

Sveitsi sai myös NHL:stä apuja, kun San Jose Sharksin tähtihyökkääjä Timo Meier, New Jersey Devilsin supertähti Nico Hischier sekä Chicago Blackhawksissa läpimurtonsa tehnyt Philipp Kurashev liittyivät joukkueeseen. Trio muodostaa myös Sveitsin pelottavan ykköskentän.

Puolustuksesta löytyy Columbus Blue Jacketsissa 41 ottelua tällä kaudella pelannut talonmies Dean Kukan sekä New Jersey Devilsin takalinjoilla luutiva Jonas Siegenthaler. Sveitsin ykköspyssy MM-kisoissa on ollut ”Sveitsin Malkin” Denis Malgin (4+4), joka on NHL-vierailun jälkeen löytänyt kodin Sveitsin pääsarjasta – erittäin vaarallinen pelaaja hyökkäyspäässä.

Sveitsi kohtaa Kanadan lisäksi alkusarjassa vielä huomenna Ranskan ja tiistaina Saksan.

Vastakkain kaksi erittäin luisteluvoimaista joukkuetta

Luvassa on todella viihdyttävä ottelu, kun kaksi luisteluvoimaista joukkuetta kohtaavat A-lohkon kärkiottelussa. Kanada lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Sveitsiä ei missään nimessä kannata aliarvioida.

Molemmat joukkueet kääntävät peliä nopeasti pystyyn, karvaavat aggressiivisesti ja omaavat hyökkäyspelaamisen jalontaidon, mitä toteutetaan välillä puolustuspelaamisen kustannuksella. Molemmat joukkueet ovat myös kunnostautuneet ylivoimalla, varsinkin Kanada, joka on operoinut tähän mennessä kiekkoja maaliin 46% takuulla. Sveitsi on kisojen neljänneksi (30.77%) paras ylivoimajoukkue ja alivoimalla Suomen jälkeen toiseksi paras.

Kahden hyökkäyspelin lainalaisuuksiin vannovan joukkueen kohdatessa, jotka omaavat yksilötaidon lisäksi erikoistilannepelaamisen, ei maaleilta voida välttyä tässä ottelussa. Luvassa on vauhdikas ja maalirikas ottelu.

» Yli 5,5 maalia varsinainen peliaika
1.94
100 € ilmaisveto
1.94
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ