Kanada

2.15

Tänä viikonloppuna ratkaistaan jääkiekon maailmanmestarit vuosimallia 2022. Viikonloppu alkaa tietysti välierillä, joista tässä vihjeessä keskitymme alkuillan otteluun, kun klo 18.20 Tampereen Nokia Areenassa toisistaan mittaa ottavat omien lohkojensa kolmoset Kanada ja Tshekki.

Kanada teki puolivälierien lopussa ruotsalaisen otteluryöstön

Kanadan alkulohkopelaamista kuvaa hyvin sana puolilla valoilla pelailu. Joukkue peluutti miehistöänsä erittäin tasaisesti ja valmennus halusikin pitää huolen myös siitä, että joukkueen tähtipelaajat ovat hyvässä vedossa vielä tässäkin vaiheessa kisoja, kun seuraavan kahden päivän aikana ratkaistaan mitalien värit. Puolivälierissä tämä puolilla valoilla pelaaminen jäi kuitenkin aika pahasti päälle ja ottelun ensimmäinen erä olikin Kanadalle täydellinen katastrofi, vielä kun maalivahti Chris Driedger unohti pitää joukkueensa pystyssä, niin jo toisen erän puolivälissä Ruotsi johti kekkereitä jo luvuin 3-0. Pelillisesti kuitenkin Kanada vei Ruotsia kaksi viimeistä erää kuin mätää kukkoa ja sama jatkui myös jatkoajalla. Näin ollen Kanadan lopun uskomaton nousu tasoihin ja jatkoajalla ohi oli täysin ansaittua.

Tänään Kanada lähtee otteluun selkeänä ja ansaittuna suosikkina. Joukkue on todella laadukas ja kun viime ottelussa näimme jo Duboisin ja Barzalin pelaavan enemmän joukkueelle kuin itselleen, niin tänään miehiltä on lupa odottaa todella paljon. Kanadan maalivahtipeli on edelleen kysymysmerkki ja puolustajien kiekollisen pelin johtaja Thomas Chabot on pelannut joskus parempiakin otteluita, joten on Kanadakin hyvällä ottelulla voitettavissa. Toisaalta kisojen laadukkain hyökkäyskalusto on vaikea voitettava myös tänään.

Tshekin valmennukselta vaaditaan kisojen paras suoritus

Tshekki voitti oman puolivälieränsä Saksaa vastaan odotetusti oikeastaan täysin laatueron ansiosta. Kauniisti sanottuna Saksan miehistöllä ei vain nyt riittänyt. Pelillisesti joukkue ei kuitenkaan juuri ollut vastustajaansa parempi, mutta ykkösvitjan taikurit PastrnakKrejci, ja Cervenka päättivät omalla suorituksellaan kääntää ottelun Tshekeille tehden löysät kolme maalia ollessaan kentällä. Lisäksi maalivahti Karel Vejmelka otti kiekkoa kiinni hyvin laadukkaasti ja tästä syystä Saksan kotimatka Helsingistä oli taattu.

Tänään Tshekki on taas todella vahvasti ykkösvitjansa varassa ja kun Kanadalainen jääkiekkokulttuuri tiedetään, niin vahvan ykkösvitjan pimentäminen ei heille ole aivan vieras käsite. Näin ollen Kari Jalosen valmennustiimin täytyisikin saada ensimmäistä kertaa näissä kisoissa luotua pelitavallinen etulyöntiasema vastustajaan nähden. Muussa tapauksessa joukkue lähtee tänään valmistautumaan kohti pronssiottelua ennen kuin kukaan huomaakaan.Valitettavasti näiden kisojen näytöillä todennäköisyydet eivät tänään ole Jalosen valmennustiimin puolella. Näin ollen lyhyestä virsi kaunis. Kanadalla on tänään laadukkaampi hyökkäys ja puolustuspelaaminen, kun taas maalivahtien välinen taistelu merkataan Tshekkien hyväksi. Kun valmennuksien osalta Kanada taitaa vielä olla piirun edellä, niin Vejmelka ja Tshekin ykkösvitja eivät heitä yksin pelasta.

» Kanada
2.15
100 € ilmaisveto
2.15
100 € ilmaisveto
2.15
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ