Ruotsi moneyline

1.90

Jääkiekon MM-kisoissa edessä on puolivälieräottelut. Kupletin juoni on selvä: häviöllä kisat päättyvät, voitolla hommat jatkuvat mitalipeleihin. Luvassa on neljä todella mielenkiintoista otteluparia ja pitkävetovihjeet.com antaa jokaiseen ottelupariin oman näkemyksensä sekä vetoidean. Tässä vihjeessä otamme kantaa Ruotsi – Kanada -otteluun, joka on länsinaapurissamme herättänyt suuria tunteita. Ottelu käynnistyy klo: 16:20 ja pelipaikkana on Nokia Areena.

Jääkiekon MM-kisat: Ruotsi - Kanada

Ruotsi jäi lopulta B-lohkossa toiseksi – ja pahin painajainen toteutui

Johan Garpenlövin piiskuroima Ruotsi jäi lopulta B-lohkon toiseksi ja USA-tappio koitui lopulta ruotsalaisten kohtaloksi, kun lohkovoitto karkasi joukkueen käsistä Suomen voitettua alkusarjan päätösottelussa Tshekin.

Ruotsin turnauksen kulku on ollut todella mielenkiintoinen, kun johtoporras odotti kuumeisesti rapakon takaa isoja kaloja vahvistamaan joukkuetta, ja joukkue pelasi alkusarjan alun kolmella kentällä. Ruotsi sai lopulta taalakaukalosta apuja, vaikka suurin osa NHL-pelaajista sanoi ”EI KIITOS”.

Ruotsin joukkueeseen kisojen aikana ovat liittyneet Bostonin Bruinsin maalivahti Linus Ullmark, Dallas Starsin sentteri Jacob Peterson, puolustaja Marcus Pettersson (Pittsburgh Penguins), hyökkääjä Carl Grundström (Los Angeles Kings) sekä tähtilaituri William Nylander (Toronto Maple Leafs).

Kaikesta huolimatta, Ruotsi on jalkeilla todella kovalla joukkueella ja puolustus on erittäin laadukas sekä kiekollisesti taitava. Hyökkäyspäässä on elementtejä ja luisteluvoimaa. Maalivahtiosasto tuli kerralla kuntoon, kun Ullmark saapui tolppien väliin.

Ruotsin tähtipuolustaja Oliver Ekman-Larssonin pelaaminen kuolemanottelussa on epävarmaa. Tähtipakin nilkkavamma on pitänyt miehen poissa kahdesta edellisestä ottelusta, ja voi hyvinkin olla, että turnaus on ohi.

Ruotsissa mediamyrsky on alkanut hyvissä ajoin, kun varmistui, että Tre Kronor kohtaa kuolemanottelussa Kanadan. Ruotsissa tilannetta luonnehditaan painajaismaiseksi. Pelaajat itse uskovat kuitenkin, että Kanada kaatuu torstaina.

Kanada yllättävän vaisu alkusarjassa – herääkö mestari kreivin aikaan?

Claude Julienin piiskuroima hallitseva maailmanmestari Kanada pelasi mollivoittoisesti alkusarjan ja sijoittui A-lohkossa lopulta kolmanneksi. Alkusarjan alussa rutiinivoitot Saksasta (3-5), Italiasta (1-5), Slovakiasta (1-5) sekä Kazakstanista (6-3) ottanut Kanada sai lopulta kylmää kyytiä Sveitsiltä (3-5) ja yllättäen Tanskalta (2-3).

Lohkon viimeinen ottelu Ranskaa vastaan palautti osittain mestarin uskottavuuden, mutta Kanadan pelissä on yllättävän paljon puutteita, kun lähdetään pelaamaan kuolemanottelua.

Kanada on jalkeilla nuorella joukkueella ja kaikki pelaajat omaavat NHL-statuksen, joista kirkkaimmat tähdet ovat Ottawa Senatorsin tähtipuolustaja ja kapteeni Thomas Chabot, New York Islandersin ykkössentteri Mathew Barzal sekä Winnipeg Jetsin tähtipelaaja Pierre-Luc Dubois. Kolmikon ainoa suorittaja tässä turnauksessa on Dubois, joka on joukkueensa paraspistemies.

Pahin alisuorittaja on Barzal, joka tunnetaan hyvänä luistelijana ja pehmeistä käsistään, mutta näissä kisoissa tähtihyökkääjä on ollut suoraan sanottuna luokaton.

Ruotsi vai Kanada?

Ottelu on kertoimien valossa asetettu tasaiseksi, eli tasabookiksi. Meillä on vahva usko, että paremmin organisoitu Ruotsi astelee tästä parista neljän parhaan joukkoon. Kanadalla on pelissään paljon ongelmia ja pelikuri saattaa myös pettää paineen alla, mikä sataa Ruotsin laariin.

Kanadan joukkue on nuori ja kokematon. Joukkueen tehoista on myös vastannut suurimmaksi osaksi ykköskenttä: Drake Batherson – Dubois – Dylan Cozens, joka pimennettävissä, kun Ruotsi saa kotijoukkueena käyttää viimeistä vaihto-oikeutta.

Kanadalla on paljon yksilötaitoa, mutta joukkuepeli ei ole Ruotsin tasolla. Tästä hyvänä esimerkkinä Barzal, joka omalla sooloilullaan pilaa koko kentän pelin tehden muista katsojia.

Ruotsin organisoidumpi puolustuspelaaminen ja sitä kautta parempi viisikkopelaaminen ovat tässä ottelussa keskiössä. Ruotsin erikoistilannepelaaminen on myös ollut läpi turnauksen Kanadaa tasokkaampaa, ja kun viimeisenä lukkona on maalivahtipeli, mikä sataa niin ikään Ruotsin laariin, on vetokohteemme otteluun selkeä. Kanadan aikakausi tulee näin päätökseen.

» Ruotsi moneyline
1.90
30 € ilmaisveto
1.88
100 € ilmaisveto
1.88
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ