Tshekki yli 2.5 maalia

1.66

Tänään aloitellaan Jääkiekon MM-kisojen pudotuspelit, kun vuorossa ovat niin sanotut kuolemanottelut eli puolivälierät. Tässä vihjeessä tutkimme A-lohkon kakkosen Saksan ja B-lohkon kolmosen Tshekin välistä ottelua jonka pelipaikkana toimii Helsingin jäähalli. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Kari Jalosen valmentama Tshekki on ollut se joukkue joka on matkustanut pelien välissä Tampereelta Helsinkiin. Kyseessä on tämän päivän päiväottelu, eli kiekko pamahtaa keskipisteeseen klo 16.20.

Saksa lähtee otteluun vedonlyöntitoimistojen altavastaajana

Kun tänään vilkaistaan vedonlyöntitoimistojen tarjontaa, niin voidaan todeta Saksan lähtevän tämän päivän otteluun todella suurena altavastaajana. Tämä onkin toisaalta ihan ymmärrettävää, kun mietimme joukkueiden voimasuhteita ennen tämän alkulohkoja, mutta toisaalta kun Saksa on pelannut kisojen alkunsa oikeastaan Slovakiaa vastaan pelattua ottelua lukuun ottamatta oikeinkin hyvin ja Tshekin vedettyä oman lohkonsa aivan alakanttiin, niin tämä nykyinen asetelma tuntuu hivenen jopa omituiselta.

Saksan joukkueen vahvuus löytyy näköjään näissä kisoissa valmentaja Toni Söderholmin pelitavassa ja maalinsuulla veräjäänsä vartioivassa Philipp Grubauerissa, joka tuntuu taas näissä kisoissa olevan kohtalaisen kovassa iskussa. Näiden lisäksi tietysti Moritz Seider kantaa varmasti jälleen ykköspakin asemansa mallikkaasti, mutta aivan toivottuun lentoon mies ei näissä kisoissa ole päässyt. Söderholmin harmiksi joukkueen ykkössentteriksi kaavailtu Tim Stützle loukkaantui turnauksen alkuvaiheessa ja hänen kisansa jäi kesken. Nyt ykkössentterin vastuu onkin Marc Michaelisin niskassa, joka on tähän mennessä pärjännyt roolissaan kohtalaisen hyvin.

Jalosen kasvateilla ei kisat ole menneet kuin Strömsössä

Tshekkien valmentaja Kari Jalosella on tänään edessään todellinen kuolemanottelu. Muutaman vuoden sapattia pitänyt Jalonen saattaa nimittäin ajautua suorinta tietä huippuvalmentajien hautuumaalle, mikäli joukkue lähtee laulukuoroon ennen mitaliotteluita. Tshekeillä on koossa tällä kaudella nimittäin aika nimivahva kokonaisuus ja joukkue oli ennen kisoja jokaisen vedonlyöntitoimiston neljän suurimman suosikin joukossa. Tästä huolimatta kisojen aikana nähty pelaaminen ei ole ollut ollenkaan sillä tasolla kun mitä joukkueelta odotettiin. Suuri kysymysmerkki onkin se, että pystyykö Jalonen tällä hetkellä taistelemaan joukkueelleen pelitavallista etua vastustajiaan vastaan. Tällä hetkellä vastaus on ollut liian useasti negatiivinen.

Tshekkien ykkösvitja kasataan tänäänkin varmaan David Kreicin ympärille ja siinä suurimmalla todennäköisyydellä pelaavat kaksi muuta supertähteä David Pastrnak ja Roman Cervenka. Näistä konkareista varsinkin Cervenka näyttää olevan jälleen loistavassa vireessä, kun pelataan maajoukkueessa ja maailmanmestaruudesta. Pastrnakilta ei vielä Tampereella nähty ihan uran parhaita otteita, mutta kun panokset kovenee niin eiköhän mies heräile taas omalle tasolleen. Tshekkien suurin ongelma saattaa löytyä tänään oman maalin suulta kun joukkueen ykkösmaalivahti Lukas Dostal kärsii alavartalovammasta ja myös Karel Vejmelkan pelaaminen on epävarmaa. Onkin varmaa että Jalonen ei haluaisi tähän otteluun lähteä Marek Langhamer edellä, mutta muita vaihtoehtoja ei välttämättä ole.

Vetolinjaa etsiminen ei ole maailman helpointa hommaa

Tänään uskomme vahvasti siihen, että vahvempi joukkue kääntää ottelun lopulta itselleen. Näin ollen meitä ei liikaa haittaa Tshekkien aika alas painunut kerroin sillä joukkueen tähtikaarti kääntänee ottelun Saksaa vastaan oman joukkueen eduksi, mikäli oma pää ei vuoda liikaa. Suomea vastaan pelatusta ottelusta ei kannata vetää liikaa johtopäätöksiä sillä joukkueella olisi voitosta ollut palkintona puolivälieräottelu Kanadaa vastaan, joten eiköhän tappio ollut heille aivan mieluinen ratkaisu. Maalivahti ja puolustuspelaaminen kun kuitenkin kantaa mukanaan muutamia kysymysmerkkejä, niin valitsemme hieman varmemman vetolinjan.

» Tshekki yli 2.5 maalia
1.66
100 € ilmaisveto
1.66
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ