Tshekki maalit 1. ERÄ: - Yli 0,5

2.15

Tiistaina pelataan jääkiekon MM-kisoissa alkusarjan päätöskierros. Suomen joukkue kohtaa alkusarjan viimeisessä ottelussa Tshekin. Ottelu käynnistyy klo: 20:20 ja pelipaikkana on kisojen kiekkopyhättö Nokia Areena. Panokset ottelussa ovat kovat, kun Ruotsi selvitti aamupäiväottelussa oman urakkansa kaatamalla Latvian.

Suomi tarvitsee voiton varsinaisella peliajalla varmistaakseen lohkovoiton

Jukka Jalosen piiskuroima Leijonaryhmä palaa takaisin tositoimiin vietettyään ansaittuja kahden päivän vapaita. Ensimmäinen vapaa päivä mahdollisti pelaajille todellisen irtioton jääkiekosta ja moni pelaaja vietti aikaa perheen parissa ja osa pelaajista suuntasi mökilleen. Eilen Leijonat kokoontuivat jääharjoituksien merkeissä ja keskittyminen Tshekki-otteluun alkoi.

Suomi pelasi ennen vapaapäiviään B2B-ottelut Iso-Britanniaa (0-6) ja Itävaltaa (3-0) vastaan voittaen molemmat ottelut. Suomella on kaikki avaimet omissa käsissä voittaa lohko, mutta siihen tarvitaan tänä iltana varsinaisen peliajan voitto tai muuten Ruotsi vie B-lohkon nimiinsä. Jos Suomi häviää tänään Tshekille varsinaisella peliajalla, on Suomen kohtalo olla lohkokolmonen. Piste illan ottelusta riittää varmistamaan Leijonille lohkon toisen sijan.

Suomi lähtee Tshekki-otteluun ilman puolustaja Sami Vatasta. Vatasen paikan puolustuksesta ottaa Ville Pokka. Maalissa aloittaa Jussi Olkinuora (98.73/0.25).

Tshekki varmisti paikkansa vähintään lohkokolmosena

Kari Jalosen luotsaama Tshekki on alkuvaikeuksien jälkeen parantanut peliään, ja joukkue voitti eilen iltapäiväottelussa USA:n, joka takasi Tshekille vähintään B-lohkossa kolmannen sijan. USA-ottelussa Tshekin joukkueesta paistoi ottelun merkitys, ja joukkue puristi mailaa odotettua enemmän ja keskittyi ennen kaikkea puolustuspelaamisen lainalaisuuksiin. Tshekki kaatoi USA:n lopulta 1-0-lukemin, kun avauserässä 21-vuotiaan hyökkääjälupauksen Matej Blumelin maali riitti lopulta voittoon.

Erikoismaininnan saa myös tshekkikassari Karel Vejmelka (92.93/1.53), joka pelasi turnauksen parhaan ottelunsa tähän mennessä ja aloittanee myös tänään Leijonia vastaan.

Tshekki lähtee Suomea vastaan käytännössä paineettomassa tilassa, kun kolmossija on kiveen hakattu ja voitolla joukkue voi vielä nousta lohkon toiseksi, mutta se täytyy tapahtua varsinaisella peliajalla.

Leijonilla vain pelkästään hävittävää

Suomen joukkue lähtee kotiyleisön edessä metsästämään lohkovoittoa ja sitä kautta parempia asetelmia puolivälieräotteluun. Suomi on ottelun ennakkosuosikki ja Tshekille ei paljon tässä ottelussa mahdollisuuksia anneta, jos katsotaan puhtaasti kertoimia.

Molemmat joukkueet puolustavat myös erittäin tiivisti ja tästä syystä maaliodottama otteluun on vedetty todella alas.

Suomella on kuitenkin tässä ottelussa pelkästään hävittävää ja joukkue tarvitsee voiton varsinaisella peliajalla, että lohkovoitto varmistuu. Tshekki puolestaan selvitti painepelinsä eilen, joten joukkue voi pelata huomattavasti vapaammin Suomea vastaan.

Tshekki pelasi eilen, mutta näemme sen tässä ottelussa positiivisena asiana, koska joukkue sai USA-voitosta varmasti lisäenergiaa tähän otteluun. Suomi palaa taas askiin parin vapaapäivän jälkeen, ja pelirytmiin pääseminen voikin olla pieni haaste.

Tshekin etsikkoaika ottelussa tulee olemaan ensimmäinen erä, koska joukkue on pelivalmiimpi suhteessa leijoniin, ja ihan siitä syystä, että joukkue pelasi eilen. Kojo myös tietää Suomen pelikirjan kuin omat taskunsa, ja Tshekki on pelannut loistavasti Suomea vastaan Kojon siirtyessä joukkueen peräsimeen.

Leijonilla saattaa mennä ensimmäinen erä pelirytmin hakemiseen, ja se on Tshekin mahdollisuus. Siksi vetokohteemme otteluun on:

» Tshekki maalit 1. ERÄ: - Yli 0,5
2.15
30 € ilmaisveto
2.12
100 € ilmaisveto
2.12
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ