Jääkiekon MM-kisoissa on tänäänkin jälleen neljän ottelun päivä, joka huipentuu Leijonien iltaotteluun Italiaa vastaan. Päivän ensimmäisissä myräköissä vastakkain esiintyvät kuitenkin Sveitsi ja Slovakia, sekä USA ja Latvia. Tässä vihjeessä keskitymme kuitenkin Sveitsin ja Slovakian väliseen myräkkään missä edellisessä ottelussa ripuliulosteet kulmahousun takamukselle päästänyt käkikellomaa ja kisan positiivisiin yllättäjiin kuuluva Slovakia jatkavat taisteluaan lohkovoitosta. Pelipaikkana toimii Olympic Sport Centre ja kumilätkä lingotaan jään pintaan klo 16.15.

Sveitsillä takana tuloksellisesti olemattomia otteluita

Sveitsi lähti tämän vuoden kisoihin hieman yllättäenkin yhtenä mitalisuosikeista, kun joukkue sai kasaan melkein parhaan mahdollisen miehistön, kun taas kestomenestyjät saivat koronavuoden siivittelemänä tulla toimeen ehkä jopa normaalia useamman kieltäytymisen kanssa. Sveitsin joukkueen miehistö onkin laadultaan varsin hyvä tasoinen näihin kisoihin, joten joukkueelta on nyt myös lupa odottaa menestymistä.

Tobleronepoikien kisat alkoivatkin mallikkaalla 5 – 2 voitolla Tshekistä, mutta tämän jälkeiset 1 – 0 voitto Tanskasta ja 0 – 7 tappio Ruotsille ovat näyttäneet ainakin teksit-tv:ltä katsottuna karmeilta. Jos kuitenkin peitetään otteluista lopputulokset ja katsotaan esimerkiksi laukaisumääriä tai maaliodottamaa, niin voidaankin todeta Sveitsin pelanneen myös näissä otteluissa ihan kelvollista jääkiekkoa. Tanska sai aikaiseksi Sveitsiä vastaan 0,1 maalia maaliodottamaa ja neljä laukausta, kun Sveitsin vastaavat lukemat olivat noin kolme maalia odottamaa ja 30 laukausta.

Edellisen ottelun Sveitsi pelasi tosiaan Ruotsia vastaan ja koki 7 – 0 tappion. Ottelun tilastot näyttävät yllättävän tasaisilta, kun maaliodottamassa Sveiti hävisi vain maalin verran ja laukaukset merkattiin Sveitsin hyväksi lukemin 28 – 27. Totuus on kuitenkin se, että Sveitsi tässä ottelussa päätti puolustuspelin osalta seurata vieressä vastustajan tekemistä ja toiminta vaikuttikin lähinnä miljonäärejen rusettiluistelukemuilta. Onkin odotettavissa, että tähän asiaan saadaan muutos ja Patrick Fischerin luotsaama ryhmä tulee tänään kentälle hivenen erilaisella asenteella. Myöskin edellisessä ottelussa aloittanut maalivahti Genoni tuskin pelaa kahta yhtä heikkoa ottelua, jos mies tolppien väliin asetetaan. Toinen vaihtoehto luukulle on Reto Berra, joka omistaa pitkän kokemuksen näistä karkeloista ja nappaa edelleen mustaa kiinni ihan hyvällä tasolla.

Slovakia on ollut kisojen positiivinen yllättäjä

Slovakialaisen maajoukkuejääkiekon taso on viime vuodet ollut hivenen huolestuttava, mutta tämän kauden MM-kisat joukkue on aloittanut todella pirteästi ja joukkuepeli tuntuu toimivan tällä hetkellä mukavasti. Ottelussa kentällä luistaa myös lukuisia tuttuja nimiä Liigaa seuraaville suomalaisille, kun kentälle nakataan jopa kuusi miestä, jotka ansaitsivat talven leipänsä Suomen pääsarjaa pelaamalla, joten tuttuja nimiä tämän kauden joukkue kyllä sisältää.

Slovakia aloitti kisansa vakuuttavalla voitolla Valko-Venäjästä ja jatkoi hieman nihekeämmällä esityksellä Iso-Britannian kanssa. Kisojen jatkuessa tähän päivään voidaan toki tietysti todeta, että Valko-Venäjän taso on ollu yllättävän kehno ja näin ensimmäisen ottelun vakuuttavuus voidaankin asettaa uudelleen puntariin. Kolmannessa ottelussaan Slovakia sai vastaansa kuitenkin Venäjän. Joukkue venyi peliesityksiä katsottaessa hyvinkin tasaväkiseen kamppailuun ja voittikin sen hyvän puolustamisen ansiosta lukemin 3 – 1, joten tällä hetkellä voidaan rehellisesti todeta, että Slovakia pelaa jopa lohkon voitosta, mikäli peliesitykset pysyvät saman suuntaisina

Tänään laatu saa luvan ratkaista lopputuloksen.

Totuus tämän päivän ottelusta on kuitenkin se, että käkikellomaa omistaa kentälle menevistä pelaajista laadukkaimmat ja heidän kertoimen noustessa 1.9 tasolle ei vedonlyöjälle jää kyllä mielestämme muuta tehtävää kun lyödä ykköstä lapulle. Nykyisen turnausformaatin iso kuva kun on se, että pelejä pelataan alkusarja vaiheessa todella paljon ja niissä oikeat vastustajat voittamalla voi pärjätä todella hyvin. Joka pelissä ei tarvitse loistaa, kun loistaa niissä missä tarvii. Tämän päivän voitolla Sveitsi kirjattaisikin taas vahvasti mukaan koko lohkon voittokamppailuun, joten annetaan asian toteutua.

» Voittaja: Sveitsi
1.95
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.95
Talleta 100€, pelaa 200€
1.87
100 € ilmaisveto
1.87
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.87
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ