Tshekki -1.5

1.71

Tänään jatketaan lätkän MM-kisoja Tampereen Nokia Areenalla ja meidän vihjeemme tulee Tshekin ja Latvian väliseen otteluun, jossa Kari Jalosen luotsaama Tshekin joukkue kaipaa todellista kasvojen puhdistusta, kun taas Latvian haaveet jatkopaikasta taitaisivat vaatia voiton tämän illan kamppailusta. Ottelu on tämän päivän iltaotteluna joten kiekko tiputetaan keskipisteeseen klo 20.20.

Tshekin ainoa voitto tähän mennessä on tullut Iso-Britanniasta

Kun Tshekki lähti viime otteluunsa Itävaltaa vastaan odotti koko kiekkoväki ottelusta läpihuutojuttua. Toisin kuitenkin kävi. Käytännössä Jalosen luotsaamalla joukkueella oli suuria vaikeuksia päästä edes maalipaikoille ja kun vastustajan maalivahti Bernhard Starkbaum pelasi vielä mainion ottelun oli yllätys valmiina ja Itävalta kaatoi Tshekin rankkarikisassa. Jo tätä ennen joukkue oli hävinnyt Ruotsille ollen pelillisesti yllättävänkin paljon Tre Kronoria jäljessä, joten tänään joukkueella on todellinen kasvojenpesun paikka.

Joukkueen miehistö on näihin kekkereihin kyllä tarpeeksi laadukas. Sentteriosastolla on kahteen ensimmäiseen vitjaan laittaa David Krejci ja Tomas Hertl. Laitureiksi löytyy loistavia kisoja pelaavaa Roman Cervenkaa ja Jakub Vranan tyyppisiä pelaajia joten hyökkäyksen laadun puutteeseen joukkue ei ainakaan kaadu. Myös puolustajien yksilötaito pitäisi riittää. Suurin kysymysmerkki näyttääkin olevan joukkueen penkin takana, kun Jalosen paluu huippuvalmennukseen ei tunnu nyt sujuvan täysin mutkitta. Rehellisesti on todettava, että Ruotsi ja Itävalta molemmat nappasivat pelitavallisen edun Tshekeistä ja pudotuspeleissä joukkueella ei siihen enää ole varaa.

Latvia pelaa haaveesta päästä pudotuspeleihin

Latvia pelaa tänään lähinnä ainoastaan haaveista. Realistisesti joukkueen taso tuskin riittää lohkossa neljän joukkoon, mutta kun joukkue edellisessä pelissä voitti norjan ja tappiotkin ovat tulleet USA:ta ja Suomea vastaan, niin jos joukkue tänään pystyisi jotenkin yllättämään Tshekin, niin tilanne saattaisi olla täysin toinen. Joukkueen mahdollisuudet voittoon lepää vahvasti Elvis Merzlikinsin varassa ja mieheltä vaadittaisi tänään voittoon lähes pienoinen ihme. Hyökkäyspäässä joukkueen suurimmat odotukset taitavat lepää Rudolf Balcerin varassa ja tämän lisäksi ainakaan vielä tässä vaiheessa ei joukkueesta ole ketään yllättäjiä esiin noussut.

Tshekki onkin tässä vaiheessa jo aika suuri suosikki, mutta silti Tshekin kerroin tässä ottelussa on mielestäni jopa liiankin suuri. Käytännössä joukkueiden tasoero on valtava ja jos kotijoukkueena esiintyvä Tshekki alkaisi hiljalleen saada omasta tasostaan kiinni pitäisi Latvian olla tänään täydellinen vastaantulija. Ottelulla onkin valtava merkitys kotijoukkueen itsetunnolle ja moraalille ja näin ollen tänään tullaan varmasti kentällä näkemään todella nälkäinen Tshekki. Tästä syystä me uskommekin pieniin takaluukkuhommiin tämän päivän ottelussa.

» Tshekki -1.5
1.71
30 € ilmaisveto
1.70
100 € ilmaisveto
1,70
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ