USA

1.71

Tänään potkastaan käyntiin jääkiekon MM-kisat, jotka pelataan tänä vuonna tietenkin Suomessa. Pelipaikkoina toimivat Helsingin Jäähalli ja Tampereella sijaitseva Nokia Areena. Ensimmäinen vihjeemme tulee jo klo 16.20 alkavaan otteluun, jossa kotijoukkueena toimiva USA saa vastaansa Latvian.

Jenkit lähtevät otteluun jopa yllättävän pienenäkin suosikkina

Tämän vuoden USA:n maajoukkue näihin kisoihin on kasattu pääosin NHL:n kirkkaimpien tähtien takaa löytyvästä materiaalista. Tästä poikkeuksen tekee Chicago Blackhawksin tähtipuolustaja Seth Jones joka nähdään maajoukkueen paidassa myös näissä kisoissa. Myös hyökkäyspäästä löytyy yksi pelaaja jota kannattaa seurata, kun Alex Galchenyuk tulee hakemaan uutta nostetta todella heikolle kaudelleen MM-kisoista. Potentiaalia miehessä siis löytyy kyllä loistaa näissä kekkereissä. Muuten joukkueen vahvin valtti on varmasti tasaisuus ja suurin ongelma saattaa löytyä maalivahtipelistä, kun joukkueen ykkösmaalivahtina aloittanee Alex Nedeljkovic, jolla on takana aika vaihteleva kausi Detroit Red Wingsin maalin suulta.

USA:n joukkue on kuitenkin täynnä jälleen taattua laatua, mutta vuosien varrella on huomattu joukkueen olevan välillä enemmän liikkeellä luokkaretki tyyppisellä retriitillä, kun pelaamassa tosissaan jääkiekkoa. Tampereelta tulleiden huhujen mukaan joukkue oli tälläkin kaudella aloittanut Tampereen vierailunsa pienellä baarikierroksella, mutta eiköhän ammattimiehet ole joka tapauksessa valmiina kaatamaan Latvian tasoisen nipun, koska panokset lohkossa ovat valtavat. Käytännössä lohkosta jatkoon pitäisi mennä Ruotsin, Tshekin, Suomen ja USA:n, joten yhtään näistä helpommista otteluista ei ole varaa mokata.

Latvian maajoukkue elää maalivahtinsa varassa

Latvia lähteen näihin kisoihin aika heikollakin joukkueella. Toisaalta kun maalinsuulle astelee Elvis Mertzlikins, niin kyllähän joukkueen maalinsuu on teljetty ehkä jopa turnauksen parhaalla maalivahdilla. Tämän jälkeen puolustajista vaaditaan suurta tason nostoa, jos joukkue meinaa edes tänään pysyä vastustajansa vauhdissa ja hyökkäyspäässä tehoja taidetaan edelleen odottaa esimerkiksi Kaspars Daugavinsilta, jolla on takana Bernissä jälleen kohtalainen kausi, vaikka parhaiden vuosien vedossa mies ei enään aivan ole. Itse kaataisinkin ykköshyökkääjän paineet mielummin vaikka Modossa ammattiansa harrastavan Rihards Mareninsin niskaan. Joka tapauksessa kyllä joukkueen kenttäpelaajisto on ennakolta hivenen kevyt näihin kekkereihin.

Latvian pelaamisessa suurimmat ongelmat muodostuvat varmaan sinne kolmos- ja nelosvitjoihin ja kahden kärkipakkiparin takana pelaaviin pakkeihin. Käytännössä kuitenkin vaaditaan pienoinen ihme, että maan pääsarjassa tai Itävallan sarjan tasoisissa kekkereissä heiluvat pelaajat mukautuisivat kansainvälisten pelejen vaatimustasoon. Itse uskonkin että tänä vuonna Latvia ei ole se joukkue joka tekee isoja yllätyksiä ja näin ollen me laitetaan kotijoukkueen voittoa lapulle varsinkin kun NetBetin tarjoama 1.71 kerroin on aivan liikaa kaikkeen.

 

» USA
1.71
30 € ilmaisveto
1.65
100 € ilmaisveto
1.65
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ