Tanska

2.10

Olympialätkän osalta ollaan vihdoin päästy siihen pisteeseen, että jos ei ketään voita, niin joutuu kotimatkalle. Tämä naurettavuus, jossa pudotuspeleihin matkustetaan nollalla pisteellä ja maalierolla -14 on tietysti täydellinen vääryys kaikkea urheilua kohtaan, mutta tarjoaahan neljännesvälierät muutaman oikeankin jääkiekko-ottelun. Näistä yksi mielenkiintoisimmista on huomenna Suomen aikaan klo 6.10 pelattava ottelu, josta toisistaan mittaa ottavat Tanska ja Latvia.

Tanska lähtee otteluun yllättävänkin suurena suosikkina

Meidän papereissamme tämän ottelun suosikista ei ole epäselvyyksiä, sillä Tanskanmaalta on kasaan saatu näihin kisoihin varsin yllätysvalmis joukkue. Varsinkin joukkueen kaksi ensimmäistä kenttää ovat todella laadukkaita, kun myös kakkosvitja Storm-Regin-Russell ovat löytäneet todella hyvän kemian omaan tekemiseensä. Kolmonen ja nelonen ovat aika-ajoin todellakin suurissa vaikeuksissa suurempia maita vastaan, mutta toisaalta Sebastian Dahm on selkeästi pelaamassa uransa parasta maalivahtipeliä juurikin tällä hetkellä näissä Olympialaisissa.

Tanskan pelityyli ei varmasti suurena yllätyksenä tule yhdellekään kansainvälistä jääkiekkoa seuraavalle katsojalle. Heinz Ehlersin valmentama Tanska on aina pelannut hyvin organisoidun puolustuksen kautta ja joukkueen otteluissa nähdäänkin aika harvoin mitään suurempia maalijuhlia. Joka tapauksessa tällä kertaa joukkueessa on myös enemmän hyökkäysvoimaa, kun mihin aikaisemmissa arvokisoissa olemme tottuneet. Voisikin sanoa joukkueen omistavan jopa yllätyspotentiaalia. Onhan vastaavan tasoisia joukkueita joskus nähty jopa arvokisojen mitaliotteluissa.

Latvian joukkueella takana todella hankalat olympialaiset

Latvian tarina näissä kisoissa ei ole ollut kovinkaan loistava. Joukkue ei oikeasti ole juuri edes väläytellyt kovinkaan hyvää pelaamista, vaikka Suomi ei tekopaikoistaan tehnytkään 4-6 maalia, niin kun niistä olisi kuulunut saada. Totuus piirtyikin taululle heti Slovakiaa vastaan kun kyyti oli kylmää ja taululla komeili ansaittu 5-2 turpasauna. Joukkueen peliesityksistä jotain kertookin se, että joukkueen maalia kohden on lauottu kolmessa ottelussa löysät 98 kertaa, kun oma joukkue on tuottanut 57 laukausta kohti vastustajan maalia. Oikeastaan ainoa syy miksi joukkue ei ole saanut koko turnausta turpaan vasemmalta ja oikealta on joukkueen maalivahti Janis Kalnins.

Latvian miehistö on tasoltaan varsin moninainen. Joukkueen ykkösvitja on kansainväliselle tasolle löysähkö, jossa tehoja odotetaan esimerkiksi Ronalds Keninsiltä, jolla taustalla kuitenkin aika olematon kausi jo Lausannen riveistä, jossa 34 otteluun on taputeltu tehot 6+8=14. Eli vahvasti olemme toiveiden varassa, että joku pelaisi elämänsä turnauksen. Joukkueesta löytyy myös Liigaa seuraaville tuttu nimi, kun Jukureissa 22 ottelussa kuusi pistettä taikonut Oskars Batna nähdään varmaan huomennakin Latvian kolmosvitjan sentterinä.

Pelikohteen etsiminen ei tuottanut ylimääräistä hikeä

Aamulla siis vastakkain ovat yllätysvalmiutta väläytellyt Tanska ja tässä turnauksessa tähän mennessä täysin osallistujan roolissa oleva Latvia. Tanska ei kuitenkaan ole vedonlyöjien silmissä kovinkaan mediaseksikäs joukkue ja tämän takia joukkueen kertoimet huitelevat yllättävänkin korkealla. Itse kun laskemme kotijoukkueen voittotodennäköisyyden jopa 50%, niin markkinoilta löytyy edelleen tähän nähden huimia kertoimia.

» Tanska
2.10
30 € ilmaisveto
2,04
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ