Belgia

2.60

Tämän illan toinen neljännesvälierä jalkapallon EM-kisoissa onkin todellinen herkkupala, kun Sevillassa sijaitseva Estadio de La Cartuja isännöi klo 22.00 alkavaa ottelua, jossa vastakkain ovat B-lohkon voittanut Belgia ja F-lohkon kolmanneksi sijoittunut Portugali.

Ottelun kotijoukkueena toimiva Belgia saa päällensä hienoisen suosikin viitan, sillä jo viitisen vuotta FIFA-rankingia johtanut joukkue lähti myös tähänkin turnaukseen yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista. Belgian turnaus on myös edennyt mallikkaasti. Kevin De Bruynen, Eden Hazardin ja Axel Witzelin pelikunnon kanssa paininut Belgia kävelikin alkulohkonsa läpi suvereenesti peluuttamalla oikeastaan juuri niitä pelaajia, jotka milloinkin peliaikaa tarvitsivat. Tämän lisäksi joukkueen kärkihyökkääjä Romelu Lukaku on ollut odotetun vakuuttava ja vaarallinen joukkueen hyökkäyksessä.

Belgian joukkueen kulmakiveksi kokeiltiin ennen turnauksen alkua nostaa joukkueen puolustamista, mutta varsinkin topparikolmikko Alderweireld, Denayer ja Vertonghen ovat näyttäneet turnauksen edetessä kaikki epäilyt melkoisen turhiksi. Tässä linjassa Denayerin tilalla tosin saattaa avata myös Boyata.Toisaalta tätä puolustusta ei ole päästy kunnolla vielä testaamaan, mutta tänään Christiano Ronaldon johtama hyökkäys tulee sen varmasti tekemään. Belgian vahvuus tulee tänään olemaan sen ilmiömäinen hyökkäyspelaaminen, jossa suurin osa murtautumismalleista kulkee De Bruynen kautta, joka onkin melkoinen nero jalkapallokentälle eksyttyään.

Portugalin toivo on tänään sen vastahyökkäyspelaamisessa. Joukkue pystyy pelaamaan maailmanluokan hyökkäyspeliä, mutta sen puolustaminen on ollut tähän mennessä korkeintaan kohtalaista. Jos mittariksi otetaan Euroopan kärkimaat, niin Portugalin puolustuksen suoriutumista voikin kuvata lähinnä sanoilla heikko ja huono. Joukkueen valmentaja Fernando Santos onkin saanut aivan aiheellista kritiikkiä siitä, että joukkueen puolustamisen perusrakenteet eivät tunnu millään valmistuvan. On kuitenkin annettava tällä kertaa sen verran valmentajalle synninpäästöä, että kyseisellä materiaalilla maailmanluokan puolustuksen vääntäminen ei ole aivan yksinkertainen juttu.

Portugalin tulee lisäksi toivoa, että normaalisti joukkueen keskikentän pelillinen sielu Bruno Fernandes ilmoittautuisi viimein mukaan näihin EM-kisoihin myös pelillisten otteidensa puolesta. Toisaalta on ihan asiallista jo kysyä, kuuluuko miehen olla edes avauksessa tässä ottelussa? Itse sanoisin, että kuuluu. Jos otamme nimittäin absoluuttisen totuuden tarkasteluun, niin meidän on myönnettävä Belgian olevan potentiaaliltaan jo muutenkin jonkin verran Portugalia edellä. Näin ollen joukkueella on tuskin varaa jättää kentän laidalle pelaajia, jotka voivat parhaillaan ratkaista otteluita yksin joukkueensa eduksi.

Tämä ottelupari ei tullut suurena yllätyksenä. Jo ennen kisojen alkua odotin Belgian kohtaavan tässä vaiheessa joko Saksan tai Portugalin ja kun kohde aukesi, niin odotin Belgian saavan otteluun 2,3-2,4  tyyppisiä kertoimia. Nyt kuitenkin tuo kerroin huitelee niin ylhäällä, että tässä aletaan tarjoilemaan jo vähintään mukavia tuotto-odottamia vedonlyöjälle. Belgian keskikenttä ja puolustus on tällä hetkellä sen verran vastustajaa edellä, että himan ylikertoiminen kotijoukkue sopii hyvin lapulle.

200 % Bonus tai 100 € Riskitön veto

Suomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki Unibet tarjoaa EM-kisojen ajan loistavaa Kampanjaa, jossa voit valita joko 200 % ensitalletusbonuksen aina 200 € asti tai 100 euron riskittömän vedon. Mikäli vielä jostain kumman syystä suomalaisten kestosuosikin pelitili sattuu vielä puuttumaan, on sinulla loistava tilaisuus hyödyntää markkinoiden paras ensitalletusbonus vielä EM-kisojen ajan.

» Belgia
2.60
Talleta 100€, pelaa 200€
2.60
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.55
100 € ilmaisveto
2.55
100€ ilmaisveto
2.55
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.55
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ