Englannin pallonhallinta prosentti: Yli 55.5%

2.00

EM- kisojen toinen kisapäivä tarjosi kosolti dramatiikkaa ja suuria tunteita. Aivan samanlaista tunteiden vuoristorataa toivottavasti ei tänään nähdä, mutta toivottavasti sitäkin enemmän jalkapalloilun juhlaa. Kolmas kisapäivä startataankin kisojen pääkallopaikalla Lontoon Wembleyllä klo 16.00. Kun stadionille astelevat kotijoukkue Englanti ja Kroatia.

Englannin joukkueelta odotetaan jälleen erittäin paljon ja tietysti myös syystä. Onhan kyseessä Englannin osalta kotikisat. Tämän lisäksi myös Englannin miehistö on tänäkin vuonna perinteisen laadukas. Puolustuksen toppariosasto ei ole koko kisojen nopein, mutta muuten oikeinkin laadukas. Laitapuolustajat ovat hyviä tekemään liikkeitä hyökkäyssuuntaan ja puolustaminenkin onnistuu tämän päivän pelin tasoon vaaditulla tavalla.

Englannin keskikenttä tulee olemaan se osa-alue, jonka kanssa joukkue saattaa joutua suurimpien haasteiden eteen kisojen edetessä. Hyökkäävään rooliin tarjolla olevat Mount, Foden ja Grealish ovat vielä hyviä tekijöitä tälle tasolle, mutta puolustavammat roolit tulevat tuottamaan vaikeuksia. Henderson, Phillips, tai Ward-Prowse esimerkiksi pelaamaan tarvittavalla tasolla, kun vastaan asettuvat kisojen ehdottomat kärkimaat. Tänään heidän tasonsa pitäisi olla riittävä. Englannin hyökkäysosasto ei paljoa esittelyitä kaipaa. Englannin suurin tähti Harry Kane on varmaan tämän turnauksen parhaita kärkihyökkääjiä. Hänen rinnalleen miehet voidaan arpoa nimistä kuten Rashford, Sancho, Sterling tai loistavan kauden pelannut Lingard.

Kroatian joukkue lähtee kisoihin hivenen päinvastaisista lähtökohdista. Edellisten MM-kisojen finalistilta ei nimittäin suuria odoteta. Tähänkin on tietysti syynsä, sillä kyseisten kisojen jälkeen Kroatian pelillinen taso on pudonnut edellisen kolmen vuoden aikana, kuin lehmän häntä. Joukkueen keskikenttä ja pelinrakentelu on edelleen oikeastaan täysin Modrcin varassa, mutta toisaalta mies on isoissa kisoissa osoittanut olevansa vastuun arvoinen. Tämän lisäksi laitalinkit Pericic ja Rebic ovat pelaajia, joilta voidaan odottaa ihan laadukasta jalkapalloa näissä kisoissa.

Tämän päivän pelin kuva tulee mielestäni olemaan se, että kuten jo viime kesänä voitiin huomata, niin Kroatia luovuttaa keskikentän pelaamisen yleensä aina vastustajalle, jos vastassa on laadukkaampi joukkue. Tämä sopii vallan hyvin Englannille, joka pelaa nykyään aika modernia jalkapalloa, jossa pallon menetyksen jälkeen pallo hankitaan hyvinkin nopeasti takasin omalle joukkueelle. Isossa kuvassa siis odotamme, että Englanti siis pitänee palloa ja Kroatia iskee vastaan. Englanti on ottelun suosikki, mutta kertoimet ovat niin hyvin näissä kohdallaan, että kaivoimme tämän ottelun vetomme hieman syvemmältä, mutta löysimme oikein laadukkaan kohteen.

» Englannin pallonhallinta prosentti: Yli 55.5%
2.00
100 € ilmaisveto
2.00
100€ ilmaisveto
2.00
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.00
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ