Hollannin pallonhallinta prosentti: Yli 57,5%

1.70

Tänään EM-kisojen kolmannen pelipäivän viimeisessä ottelussa toisensa kohtaavat yksi kisojen isäntämaista Hollanti ja poliittisten paineiden alla oleva Ukraina. Ottelu pelataan Johan Cruijff Areenalla Amsterdamissa ja pallo asetellaan keskelle kenttää ensimmäistä kertaa klo 22.00.

Tämän päivän kotijoukkue Hollanti on viime vuodet tunnettu erittäin hyvästä prässipelaamisesta ja iloisesta jalkapallosta. Kaikki jalkapalloa aktiivisesti seuraavat muistavat vieläkin Ronald Koemanin valmentaman joukkueen todella aktiivisen pelitavan vuoden 2018 MM-kilpailuissa. Nykyisin Frank de Boerin alaisuudessa pelaavalta Hollannin joukkueelta on näissäkin kisoissa lupa odottaa iloista jalkapalloa, vaikka ihan samanlaiseen prässipelaamiseen hollantilaiset eivät ole de Boerin alaisuudessa pystyneet. Tästä huolimatta joukkueen keskikenttä ja hyökkäysosasto ovat sitä luokkaa, että tässä ottelussa heidän pitäisi tehdä vastustajan pelaamisesta melkein mahdotonta.

Ennen tämän vuoden kisoja Hollannin maajoukkueen niskaan on myös kaadettu jonkin verran kylmää vettä, kun maailman paras toppari Virgil van Dijkin kausi ja haaveet kotikisoissa pelaamisesta kaatuivat jo lokakuussa, kun mies törmäsi yhteen Evertonin maalivahti Jordan Pickfordin kanssa ja loukkasi polvensa. Tämän lisäksi joukkueen puolustuksesta puuttuu tässä pelissä myös topparin paikalla hääräävä Matthijs de Ligt, joka kärsii jonkinlaisesta nivusvammasta. Jos de Ligt ei muutaman ensimmäisen ottelun aikana kuntoudu voi Hollannin topparilinjasta tullakin koko joukkueen Akilleen kantapää.

Ukrainan maajoukkue on varsinkin suomalaiselle jalkapallon seuraajalle erittäinkin tuttu nippu. Tämä johtuu siitä, että Ukraina on ollut viime aikoina kohtalaisen yleinen vastustaja meidän omille Huuhkajillemme. Ukrainan ehdoton tähtipelaaja on edelleen West Hamista elantonsa tienaava Andriy Yarmolenko, joka on vuodesta toiseen aina hyvä maajoukkueessa. Tämä oli nähtävissä myös Ukrainan valmistavissa maaotteluissa. Muutenkin Ukrainan hyökkäys pystyy tuottamaan maalipaikkoja, mikäli heille vain palloa saadaan toimitettua.

Ukrainan joukkueen vahvuus on se, että he laittavat kentälle aina 11 miestä, jotka pystyvät pelaamaan jalkapalloa EM-kisojen vaatimalla tasolla. Joka pelipaikalle on valittavissa mitat täyttävä pelaaja, vaikka nimet eivät meille eurooppalaisia suuria sarjoja seuraaville, niin tuttuja olisikaan. Silti tässä ottelussa kotijoukkue on yhtä astetta laadukkaampi ja tämä tekee Ukrainan valmentaja Andriy Shevchenkon elämästä hivenen haastavaa. Totuus on kuitenkin se, että Shevchenkon näytöt valmentajan roolissa eivät ainakaan vielä vastaa kentällä nähtyjä taitoja.

Tästä ottelussa kohteen löytäminen tuntui jopa mahdottomalta. Kertoimet kahlaavat tasan kohdillaan suunnilleen jokaisessa kohteessa. Kun huomasin pallonhallinta linjan olevan 57,5% kohdille laitettuna, niin asetin sille rajaksi 1.60. No kuinka ollakaan ensimmäiset sivustot joista katsoin tarjosivat kohteelle juurikin sadasosalleen tuota kerrointa. Sivustoja läpi käydessäni huomasin kuitenkin näissä kertoimissa todella suuren eron, kun Betsson Group tarjoaa kyseiselle vaihtoehdolle jopa 1.70 olevaa kerrointa näin ollen tällä kohteella pääsemmekin jopa 8-12 tuotto-odottamaan ja silloin se on pakko laittaa lapulle.

» Hollannin pallonhallinta prosentti: Yli 57,5%
1.70
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.70
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.70
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.70
Talleta 10€ Pelaa 60€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ