Italia

2.53

Kun jalkapallon EM-kisat siirtyivät tämän vuoden osalta Lontoon Wembleylle, tarkoittaa se samalla välierävaiheen alkamista. Ensimmäisessä välierässä tänään onkin aika selvittää ensimmäinen finaalijoukkue. Tästä paikasta keskenään kamppailevat Italia ja Espanja. Tosiaankin ottelu pelataan Wembleyllä ja pallo on keskipisteessä ensimmäistä kertaa klo 22.00.

Kotijoukkue Italia on ollut koko kisat todella vakuuttava. Italian pelaaminen on lähes moitteetonta ja valmentaja Roberto Mancini onkin näyttänyt jälleen kuuluvansa valmentajana maailman ehdottomaan eliittiin. Joukkue onkin ansaitusti ennakkosuosikki tässä ottelussa. Jonkinlaisen kysymysmerkin ilmaan heitti kuitenkin koko kisojen parhaan pelaajan Leonardo Spinazzolan loukkaantuminen viime ottelun loppupuolella. Italian vasen laita on ollut todella vaarallinen Spinnazolan ja Inzignen yhteistyön johdosta. Vaikuttaako Spinazzolan puuttuminen myös Inzignen tekemiseen selvinnee tänään illalla.

Italian kärjessä viime ottelun aloittanut Ciro Immobile oli myös täysin luokaton puolivälieräottelussaan. Yhden ottelun perusteella ei tulisi tehdä suuria johtopäätöksiä, mutta kun mietitään otteluita missä on kaikki marmorit keskellä ja Immobile kentällä, ei mieleen tule juuri yhtään onnistumista kyseiseltä sankarilta. Toisaalta muutaman edellisen kaltaisen ottelun muistamme, missä mies ei katoa katukuvasta, vaan on jopa näkyvän heikko kentällä. Se että Immobile vaihdettiin kentältä sivuun vasta 74 minuutin kohdalla kertoo kuitenkin siitä, että mieheen luotetaan kuin Neuvostoliittoon ja avauksen paikka lienee selviö tänäänkin.

Vierasjoukkue Espanja on nyt aika totisen paikan edessä. Pitkien pallonhallintajaksojen varassa elävä vierasjoukkue ei tänään tule selviämään kuivin nahoin loppuvihellykseen, mikäli joukkueen pallollisen pelaamisen riskitaso omassa päässä on samaa tasoa mitä se on ollut tähän mennessä. Italian joukkue on esittänyt koko kisojen parasta prässipelaamista vastustajan kenttäpuoliskolla, kun taas Espanja on tasaisin väliajoin menettänyt palloa todella vaarallisissa paikoissa heikompaakin prässiä vastaan. Nyt Luis Enriquen täytyisikin löytää tähän orastavaan ongelmaan joku ratkaisu. Toisaalta Enrique on tunnettu siitä, että mies ei omaa pelitapaansa juuri vastustajan mukaan ala muuttelemaan. Se ei tänään välttämättä ole Espanjan vahvuus.

Kaikesta huolimatta Espanja omistaa tässäkin ottelussa mahdollisuudet edetä finaaliin. Joukkue tulee tuomaan Italian eteen paljon pelillisiä haasteita, joita Italia ei ole vielä kohdannut. Joukkueen keskikenttä on loistava pelaamaan palloa jalalla ja kärkihyökkääjät tulevat haastamaan vastustajan topparit nimenomaan nopeilla syöttökombinaatioilla. Nyt Italian topparipari Chiellini ja Bonuzzi saavatkin vastaansa ensimmäistä kertaa sellaisen hyökkäyksen, joka ei ennalta pelaa palloa heidän vahvuusalueillaan.

Vaikka Espanjalla on omat mahdollisuutensa, on heillä omat ongelmansakin. Espanja on saanut aikaiseksi mukana olevista joukkueista reilusti eniten hallitsemattomia pallonmenetyksiä omalla kenttäalueellaan. Joukkueelle on tehty myös eniten maaleja suorasta hyökkäyksestä oman joukkueen pallonmenetyksen jälkeen. Totuus kuitenkin on, että nyt Espanjaa vastaan asettuu ensimmäisen kerran joukkue, jonka prässipelaaminen on maailman huippua. Tämän lisäksi joukkueen puolustus ei muutenkaan ole ollut kauhean vakuuttava näky, joten kyllä suuria ongelmia omassa päässä on luvassa, niin pallollisena, kuin pallottomanakin.

Englannin voitolle Tanskasta jättikerroin 30,00 + 200 käteiskierrosta suomalaisten suosikkipeliin Book of Dead

 • Avaa tili Casino Winnerille tästä tai alla olevasta napista
 • Talleta väh. 40 € ja saat 200 käteiskierrosta Book of Deadiin (arvo 0,10 €/kpl)
 • Lyö 1 € Englannin 1X2-voitolle ennen ottelun alkua – jos Englanti voittaa, saat 30 € bonuksen.
» Italia
2.53
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.53
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.53
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.53
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.50
100 € ilmaisveto
2.50
100% ensitalletusbonus 300€ asti

Liity
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ