Italia -1.0

1.90

Kun Suomessa vietämme juhannuspäivää, on juhlan aika myös jokaisella jalkapalloa seuraavalla ihmisellä ympäri maailman, kun EM-kisoissa on aika hypätä niin sanotusti tosipelien pariin. Onkin siis aika aloittaa näiden kisojen pudotuspelit, kun 16 jatkavaa joukkuetta on selvillä. Pudotuspelit alkavatkin tänään. Ensimmäinen vihjeemme tulee illan toiseen kamppailuun, joka pelataan klo 22.00, kun Lontoon Wembleyllä kohtaavat Italia ja Itävalta.

Italia lähtee otteluun valtavana ennakkosuosikkina. Koko turnauksen todella vakuuttavasti pelanneet Azzurrit ovat pelanneet todella hyvää ja yleisöystävällistä jalkapalloa koko turnauksen. 4-3-3 pelitavalla pelaavat italialaiset ovatkin valmentajansa Roberto Mancinin johdolla näyttäneet, että myös nykypäivänä jalkapalloa voi pelata neljän linjalla ja nousevilla laitapakeilla riskeeraamatta juurikaan mitään puolustuksessa.

Joukkueen pelitavassa pallollisen puolen laitapuolustaja nouseekin todella korkealle tukemaan hyökkäystä ja pelaa ajoittain melkein wing backin roolissa luoden pallollisia ylivoimatilanteita omalle laidalleen. Katsojan kannattaakin seurata esimerkiksi Leonardo Spinazzolan nousuja ja miten pelitapa nämä nousut mahdollistaa. Näissä tapauksissa yleensä toinen laitapuolustaja jää hivenen alemmaksi ja muodostaa kolmen pelaajan puolustuslinjan toppareiden kanssa.

Toinen hyökkäävän pelitavan mahdollistaja on Italian prässipeli. Pallon menetyksen sattuessa kohdalleen osaa joukkue pelata seuraavat kymmenen sekuntia todella hyvin. Palloa lähinnä oleva pelaaja antaa nopean paineen pallolliselle, vaikka ei pyrkisikään joka kerta pallonriistoon. Joskus prässäävä pelaaja vain pyrkii pakottamaan pallollisen tekemään hitaita ratkaisuja ja syöttämään palloa poikittaissuunnassa tai jopa taaksepäin. Näin ollen muut pelaajat saavat aikaa palata haluttuun puolustusmuotoon. Joukkueen pelaamista onkin kuvattu monessa paikassa jopa lähes täydelliseksi jalkapalloksi. Eikä syyttä.

Itävalta selvisi C-lohkosta jatkoon sijoittumalla toiseksi lohkossaan. Joukkue aloitti turnauksen voittamalla hivenen kehnosti turnauksessa suoriutuneen Ukrainan jopa hivenen helpon oloisesti. Toisessa ottelussa vastaan asettui Hollanti, joka oli odotetusti liian kova pala itävaltalaisille. Kolmannessa ottelussa vastaan asettunut Pohjois-Makedonia oli kuitenkin varsin odotetusti vastaantulija itävaltalaisten käsittelyssä ja 3-1 voittolukemat varmistivat joukkueen matkaamisen tämän turnauksen pudotuspeleihin.

Tänään Itävallan edessä on melkoinen vuori kiivettävänä. Vaikka kuinka yrittäisi löytää syitä tai keinoja siihen, miten Itävalta tänään voisi yllättää Italian ei päähän pilkahda montaakaan ajatusta. Yksi keino voisi olla erikoistilanteet. Esimerkiksi sivuvapareissa Italia puolustaa täydellisellä miespuolustuksella ja näissä tilanteissa hyvin rakennetussa pääpelikamppailussa on Itävallalla ehkä pieni orastava mahdollisuus. Eriasia sitten on, että montako sivuvaparia Itävallalle annetaan laadukkaista paikoista. Tämä määrä ei välttämättä päätä huimaa.

Toinen keino Italian horjuttamiseksi saattaisi olla Azurrien toppareiden hivenen hitaat jalat. Tästä syystä odotankin näkeväni Sasa Kalajdzicin avauksessa kärkihyökkääjän paikalla. Tämän alapuolella pelannee Marcel Sabitzer, joka osaa parhaimmillaan antaa erittäinkin oivallisia syöttöjä toppareiden selustaan. On myös mahdollista, että joukkue lähtee todellisella 5-4-1 bussilla liikenteeseen, jolloin Sabitzer joutuu pelaamaan todella kaukana vastustajan puolustajista ja silloin miehen vahvuudet jalkapalloilijana eivät kyllä pääse oikeuksiin.

Jotenkin kaikki viittaa tänään siihen, että kentällä nähdään Davidin ja Goljatin välinen taistelu, jossa jättiläisen roolissa heiluva Italia pyörittää palloa ja luo maalipaikkoja, kun Itävallan rooliksi ottelussa saattaa pahimmillaan muodostua valkoisten viivojen sisäpuolella pyöriminen ja loppuvihellyksen odottaminen. Toivotaan kuitenkin, että Itävalta pääsisi todella osallistumaan peliin, mutta takeita emme voi sille antaa.

Näin saat 20.00 kertoimen Italian voitolle

 • Avaa tili MR Greenille tästä tai alla olevasta napista
 • Talleta turvallisesti ja valitsemallasi maksutavalla 
 • Aseta 1€ veto Italian voitolle Itävallasta varsinaisella peliajalla (1X2)
 • Erikoiskohde ilmestyy ruutuun
 • Jos Italia voittaa, saat 20€ suoraan lapaan – ei kierrätystä
» Italia -1.0
1.90
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.90
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.90
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.90
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.90
Talleta 100€, pelaa 200€
1.90
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ