Italian maalit: yli 1.5 maalia

1.89

Päivän kolmas vihjeemme tulee EM-kisojen illan päättävästä kierroksen huippukamppailusta, jossa vastakkain ovat Italia ja Sveitsi. Ottelu pelataan Italian kotikentällä, eli Roomassa sijaitsevalla Stadio Olympicolla ja siannahka lyödään keskelle viheraluetta klo 22.00.

Italia avasi kisat sellaisella keskivertoa tyylikkäämmällä takalistokäsittelyllä Turkkia vastaan. Joukkue oli vähintäänkin vakuuttava ja Italian pelistä olisikin oikeastaan rikollista koittaa hakea yhtään heikkoa kohtaa tuon ottelun perusteella. Päinvastoin joukkueen hyökkäyspelaaminen varsinkin oli viimeisen päälle taidokasta ja keskikentällä Italia voitti käytännössä neljä palloa viidestä koko ottelun ajan. Huomion arvoista onkin se, että vaikka Turkki ei ollut huono, niin ei se saanut hippaakaan kyseisessä ottelussa.

Nyt kun kisojen ensimmäinen kierros on kokonaisuudessaan pelattu onkin ihan asiallista väittää, että Italia oli koko kierroksen vakuuttavimpia joukkueita Belgian kanssa. Käytännössä Italia nostikin itsensä ainakin allekirjoittaneen papereissa potentiaaliseksi mestaruus suosikiksi Belgian ja Ranskan rinnalle. Onhan se kuitenkin tosiasia, että harva maajoukkue kairaa itsensä 27 tappiottoman ottelun putkeen. Tämän päivän Italia on tämän tempun kuitenkin tehnyt.

Myös Sveitsi oli ensimmäisessä ottelussaan pelillisesti vastustajaansa parempi joukkue, vaikka taululla lukikin ottelun loputtua loppulukemat 1-1. Totuus on esimerkiksi se, että Sveitsin ensimmäisen kierroksen vastustaja Wales ei tässä ottelussa juurikaan mukana pysynyt, jos avataan ottelua esimerkiksi metadatan perusteella. Esimerkiksi maaliodottama kyseisessä ottelussa kirjattiin Sveitsin eduksi numeroin 2.60 – 0,57. Totuus on silti, että voitto jäi ottelusta saamatta ja nyt pistesaldoa koristaa tasan yksi piste.

Sveitsin ensimmäisessä ottelussa joukkueen paras pelaaja taisi olla kohtalaisen odotetustikin joukkueen maalinkin tehnyt Breel Embolo. Hänen kanssaan Italian kannattaa olla hyvin varovainen tänäänkin. Tämän lisäksi myös erikoistilanteissa Sveitsi pystyy olemaan vaarallinen myöskin altavastaajana. Kysymys lieneekin lähinnä, että annetaanko nämä erikoistilanteet tänään omalta vai vastustajan kenttäpuoliskolta.

Sveitsin puolustuksen pelaaminen ei ensimmäisessä ottelussa päässyt vakuuttamaan allekirjoittanutta ja näin ollen voidaankin hivenen ihmetellä sitä, että suurta suosikin asemaa pitävä Italia saa kuitenkin selvästi yli 1.80 tyyppisiä kertoimia sille, että he heiluttavat maaliverkkoa useammin kuin kerran ottelun aikana. Markkinoiden kertoimet tälle kohteelle ovat jopa niin hyviä, että Italian ensimmäisen ottelun otteet huomioiden tähän ollaan saamassa jopa melkein kymmenen prosentin tuotto-odottamaa. Näin ollen meidän kohteemme on valittu seuraavasti.

» Italian maalit: yli 1.5 maalia
1.89
100 € ilmaisveto
1.89
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.89
100€ ilmaisveto
1.89
100 € ilmaisveto
1.85
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.85
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ