Espanjan pallonhallinta yli 64.5%

1.98

Jalkapallon EM-kisat jatkuvat jälleen tänään, kun vuorossa on kahden neljännesvälieräottelun täyttämä ilta. Otteluista ensimmäinen pelataan Kööpenhaminassa sijaitsevalla Parkenilla, jossa mittaa toisistaan ottavat Kroatia ja Espanja. Ottelu on tämän päivän ohjelmistossa ensimmäisenä, joten pallo asetetaan keskipisteeseen klo 19.00

Ottelun kotijoukkue Kroatia onnistui kairaamaan itsensä jatkoon D-lohkon kakkosena, kun se voitti lohkon päätösottelussa Skotlannin lukemin 3-1. Samalla joukkue varmisti jatkopaikkansa neljällä ansaitulla pisteellä lohkovaiheen kolmesta ottelustaan. Ottelun jälkeen joukkueen niskaan kaadettiin kuitenkin hivenen kylmää vettä, sillä yksi joukkueen parhaista pelaajista Ivan Perisicin koronatestin ainoa positiivinen asia oli itse testin tulos. Tämän lisäksi joukkue joutuu pelaamaan ilman puolustuslinjan johtajaansa Dejan Lovrenia, joka on pelikiellossa kahden keltaisen kortin johdosta.

Kroatian pelaaminen näissä kisoissa ei ole ollut lähelläkään samaa tasoa, kun vuoden 2018 MM-kisoissa, joissa joukkue matkusti aina finaaliin saakka. Tällä kaudella tuosta peliesityksestä ei ole ollut jäljellä juurikaan kuin muisto ja rehellisesti sanottuna joukkueen pullahtaminen ulos tässä vaiheessa tuntuisi lähinnä luonnolliselta jatkumalta tähän mennessä nähtyihin otteisiin. Varsinkin joukkueen hyökkäyspeli ilman Perisicin tuomaa uhkaa tuntuu jotenkin vajaalta, koska joukkueen ysipaikalla pelaava Bruno Petkovic ei ole saanut kentällä aikaiseksi oikein mitään ja Luka Modric ei kuitenkaan yksin ole riittävä uhka Espanjan puolustukselle.

Espanja on esittänyt koko turnauksen ajan valtavaa keskikentän dominanssia. Tästä kertookin esimerkiksi se, että joukkue on luonut tässä turnauksessa toiseksi eniten laadukkaita maalipaikkoja. Toisaalta maalinteon ongelmat olivat vahvasti näkyvissä kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Näissä ongelmilla joukkue pyyhkäisi kuitenkin reippaasti takapuoltaan viimeisessä lohkovaiheen matsissaan läpsiessään Slovakiaa poskille isällisin 5-0 lukemin ja matkustaessaan samalla jatkopeleihin E-lohkon kakkospaikalta.

Espanjan keskikenttäpelistä voidaan rehellisesti todeta sen olevan koko turnauksen parasta tähän saakka nähtyjen esityksien pohjalta. Vaikka joukkueen pelityyli ei tietenkään ole mitenkään viihdyttävää, niin voittavaa se kyllä on. Käytännössä Espanja ei ole tähän mennessä ottanut minkäänlaista riskiä mikä saattaisi johtaa ottelun häviämiseen. Tätä riskitasoa tuskin aletaan tänäänkään nostamaan. Espanja tuleekin suurella todennäköisyydellä hallitsemaan palloa ottelussa oikeastaan mielin määrin ja tähän mekin perustamme oman vedonlyöntikohteemme.

Jos katselemme Espanjan pallonhallintaa kuvaavaa prosenttia, on se ollut pienimmillään juuri viimeisessä ottelussa Slovakiaa vastaan, jossa se oli esimerkiksi Livetuloksien mukaan 62%. Pallonhallintavedot katsotaan kuitenkin opta datan mukaan, joka rekisteröi pallonhallinnan eri menetelmällä ja tässä menetelmässä enemmän palloa hallinnut joukkue saa aina valtavan edun. Optan mukaan Espanjan pallonhallinta onkin ollut pienimmillään samaisessa Slovakiaa vastaan käydyssä ottelussa ollessa 66%. Opta data onkin Espanjan pelityylin suuri kannattaja. Tämä tarjoaa myös meille tässä loistavan pelikohteen, jonka tuotto-odottama on laskelmiemme mukaan jopa 4-6% luokkaa.

» Espanjan pallonhallinta yli 64.5%
1.98
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.98
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.98
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.98
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.85
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.85
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ